esbt Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 har tit når jeg står ved tun hylden, overvejet hvorfor det er at man kan få en billig tun og så kan man få en der ca. koster det dobbelte pr. dåse......hva er forskellen? er det noget der har nogen vigtig betyding, for det eneste jeg kan se af forskelle er at den dyre tun er meget lysere, hvordan kan det være? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauridsen Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Det er forskellige arter af tun.. der er "skipjack" ( den billigste) "yellowfin" (lidt dyre) Tongol (endnu lidt dyre) osv.. de dyre er lidt lysere i kødet og lidt støre stykker... Tror ikke der er den store forskel på ernæringsværdien i dem.. det er mere smagen og konsistensen.... Meen ikke noget jeg er absolut sikker på, altså næringsindholdet.... :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bash Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Kunne desuden forestille mig at luxustun blev pakket mere forsvarligt jvf. tungmetal indhold i dåsen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenny Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 De helt billige er satme tarvelige i længden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie_sq Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Kunne desuden forestille mig at luxustun blev pakket mere forsvarligt jvf. tungmetal indhold i dåsen!Tungmetallerne er i tunen og ikke i dåsen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Elvirus- Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Skal ikke gøre mig klog på de næringsmæssige forskelle, men udfra smagsoplevelsen er der en verden til forskel. Glyngøre tun og tildels også John West, smager, efter min mening, klasser bedre end de billige tun varianter. Desuden fås glyngøre i nogle varianter med kokusolie, chili mm :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maggishness Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Tungmetallerne er i tunen og ikke i dåsen Og de dyre tun er som regel de større, som faktisk indeholder flere tungmetaller end de små, da de er højere oppe i fødekæden.Jeg kunne også forestille mig at nogle af de dyrere mærker fører sig frem på 'delfinsikkerhed' ???Ved ikke noget om smag o.l. da jeg selv hader dåsetun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAUBER Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Tjaa..Det er lidt grimt enligt, for det blir pakket på samme firma de der tun ting noget..Jeg køber selv Luxustunen' hvor der er 110 kcal. i pr. 100 g, man kan få tun med 100 kcal. pr. 100 g, men så er det noge vaammelt stas.Tror ik der er så meget forskel ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.