Sign in to follow this  
Followers 0
CKF1

Fra lasket familiefar til veltrimmet powerdad!

5 posts in this topic

Hej venner,

Mine data:

Jeg er 180 cm.

Vejede ved begndelse af træningen ca. 83 kg

Jeg er 29 år gammel.

Jeg tror det er en god idé at oprette en log-bog, så jeg bedre kan holde motivationen i top. Noglegange føles det jo som om ens fremskridt står stille, fordi det er svært at se og mærke forskellene fra dag til dag. :blush: Jeg var da jeg startede med min "nye livsstil" i en så ringe og pinlig form, så jeg slet ikke kunne finde på at forevige det på et billede - tænk hvis nogen skulle se hvor ringe form jeg egentlig var i! Uhada!

Jeg fortryder nu efter 1 1/2 måneds træning, at jeg IKKE tog billeder da jeg startede, da det godt nok havde været sjovt at se. Jeg synes selv, der er sket en del allerede.. Jeg startede min "nye livsstil" den 1. April 2009

Jeg forsøger det "umulige" nemlig at opbygge musklerne samtidigt med at jeg langsomt vil smide alt det overflødige fedt. Jeg kunne sagtens have smidt fedt langt hurtigere, men jeg prioriterer at beholde ALT min muskelmasse - og måske få lidt mere masse på. :wink:

Jeg træner et 2 splitprogram, hvor jeg prioriterer de store grundlæggende øvelser højest - dvs. Bænkpres(faktisk mest skråpres, da jeg helst vil have brystfylde så højt opppe så muligt), Skulderpress(og militarypress), Squat og rygøvelser(puldown og row hovedsageligt. Derudover træner jeg også Biceps, Triceps og Delts med mere isolerende øvelser. Mave træner jeg blot ved mavecrunchs med min egen vægt - dette er fordi jeg ikke vil udvikle en "tyk" mave med meget muskelmasse - den skal blot være markeret og lean - der er lang vej endnu, efter næsten 10 år med virkelig skodmad og meget af den! Jeg starter altid med de store øvelser, der indvolverer mange muskler. Desuden kører jeg MEGET tungt(for mig altså) og i de store øvelser 3 gange 6 repetitioner - nogle gange kører jeg multisets - dvs. helt op til 8 set med 6 reps.. Dvs. at jeg på 6 løft kun lige akkurat kan løfte sidste løft.

Mht. Min mad spiser jeg kun de grove gode kulhydrater som havregryn, brune ris, fuldkornspasta, rugbrød etc. Jeg holder mig til kød uden fedt - f.eks Kyllingebryst, skinke hamburgerryg osv. Jeg træner om aftenen og efter jeg har trænet tager jeg en protienshake med 80% protein - ca. 40 gram proteinpulver med minimælk. Jeg gør alt jeg kan for at holde mig fra de "tomme" kalorier - altså madvarer, der ikke bidrager med andet end selve energien. Spiser kun powerfood, der tilfører kroppen god næring. Selvfølgelig med plads til hygge i ny og næ - men altid med måde.

Jeg spiser 3 Pikasol fiskekapsler og en Omnimin multivitaminpille hver dag. + 3 fiskepiller sammen med proteinen efter træning.

Herunder vil jeg indsætte lidt billeder, så jeg selv og andre kan følge med i hvordan min ovenstående "formel" virker. Jeg synes selv det er sjovt at følge jeres andres fremgang - det er meget motiverende, så derfor vil jeg også lave denne lille log!

I er meget velkomne til at kommentere og give mig forskellige råd, ligesom jeg meget gerne vil svare på jeres spørgsmål om træning osv. hvis jeg kan :wink:

Her et billede fra 19. April 2009 - det er ikke et kønt syn - men tro mig, der var ellerede sket en del på de 19 dage! Vægt nu ca. 80 KG.

post-22658-1242455790_thumb.jpg

post-22658-1242931411_thumb.jpg

Edited by CKF1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Her er et par billeder taget igår d. 15. Maj 2009. Jeg er ret tilfreds med fremskridtet fra den 19. April. Når jeg går til daglig og kigger mig i spejlet kan man ikke rigtigt se nogen forskel synes jeg. Men her synes jeg faktisk godt man kan se en forskel..

Jeg er stadig meget chubby og der sidder stadig alt for meget "Big Mac" rundt omkring. Men jeg synes man begybder og kunne se "tegningen" af hvordan det kan blive om et godt stykke tid!

Jeg vejer nu ca. 78,5 kg.

post-22658-1242456081_thumb.jpg

post-22658-1242456089_thumb.jpg

Edited by CKF1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lidt billeder fra den 21/5-09

Vægten siger nu 77,5 kg.

Det har gået fint siden sidste billeder mht kost og træning. Stille og roligt den rigtige vej.. Jeg synes man kan se fremgang mht især bryst og arme - der er lidt mere masse dér tror jeg - og mindre fedt..

post-22658-1242929452_thumb.jpg

post-22658-1242929460_thumb.jpg

Edited by CKF1

Share this post


Link to post
Share on other sites

30/5-2009

Vægten siger nu ca. 76,5

Jeg synes det er gået okay siden sidst. Jeg spiser stadig kun det rigtige og overholder min træning. Jeg synes desværre min form er begyndt at stagnere lidt. Men sådan er det nok - når man kommer tættere og tættere på den gode form tager det længere og længere tid. De første kg. er vel altid de letteste at smide.

Billedet snyder lidt tror jeg - eller håber jeg. Jeg synes mine muskler ser mindre ud end den 21-5 - men jeg tror som sagt det er noget med posituren at gøre. Mit fedt niveau er ret sikkert faldet selvom det heller ikke rigtigt ser sådan ud på billedet. Mit bælte skulle i hvertfald spændes et hul mere ind for at bukserne bliver siddende. :tongue:

Jeg er begyndt at løbe - løb 5,5 km igår - uden stop. Jeg er også begyndt på lidt inline-skating. Hvad gør man dog ikke for at få de ABS frem!

post-22658-1243708573_thumb.jpg

post-22658-1243709309_thumb.jpg

Edited by CKF1

Share this post


Link to post
Share on other sites

En direkte sammenligning- præcis samme posering og vinkel.

Første billede er fra den 16. April - det andet billede er fra idag den 30. Maj.

post-22658-1243720651_thumb.jpg

post-22658-1243720659_thumb.jpg

Edited by CKF1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0