Sign in to follow this  
MadsAndersen777

Jeg er ved at opgive! Pleas Hjælp!

Recommended Posts

Hej alle sammen. Jeg er en dreng på 22 år. Jeg har spillet fodbold på højtplan i mange år. For et halv andet år siden fil jeg en skade, som jeg valgte at spille vider på. Min smerter er ret underlig, og jeg har rigtig svært ved a fortælle hvor den sidder. Det er en smerter jeg får når jeg har samlet ben meget hårdt ved min bækken gå igen ved anus og ned i lysken.Smerten kommer når jeg laver en form for acceleration eller laver side step. Jeg har prøvet alt! Fysioterapi-Mr-Ultralyd-en mand der kan sætte nerver på plads. Smerten er ikke fast men kommer som en skærende smerte. En smerter der giver følelsen af at der er noget der sidder fast. Fx hvis jeg ligger på på højre side med strækket ben og løfter min venstre en smule kommer den med det samme og er en følelse af at noget sidder fast eller skær igennem. Jeg har rigtig svært ved at fortælle konkret hvor smerten sidder. Jeg har siddet hjemme i 6 måneder uden nogle former for motion. Og da Fysioterapeuten sagde alt var godt prøvet jeg at gå i gang i gen og bang var den der med det samme. Jeg håber virkelig at nogle kan hjælpe mig herinde da det rammer psykisk at intet fungere. Tak på forhånd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beklager at høre du ikke haft held med dine behandlinger, men når du har været så mange igennem kan det være fordi du ikke er blevet undersøgt til grundigt nok og arbejds-diagnosen simpelthen ikke har været korrekt. Derfor vil jeg foreslår dig at snakket med egen læge omkring den manglende fremgang og blive henvist til videre undersøgelse. Det kunne være ultralydsskanning af bækkent eller en MR-skanning. Synes det er godt at du har givet behandlinger en chance, men når man er tæt på at have udtømt behandlingsmulighederne er det vigtigt at få undersøgt det til bunds bla. via billeddiagnostik.

Udfra hvad du beskriver og din sportsgren, synes jeg især det kunne være interessant at få ultralydsskannet din udspring af inderlårsmusklerne ved skambenet for at se om der er inflammation tilstede som ligger konstant og irritere og hiver i bækkent.

Håber det kan hjælpe dig lidt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Han skriver altså at han har fået taget MR scanning og UL, så jeg går ud fra det ikke har vist noget, og dermed ingen grund til at han får det igen.

Han har måske bare været hos en behandler, der ikke lige kan greje hans problem. Alle er jo ikke lige dygtige.

Så Mads, find dig en osteopat:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this