Mange af os træner efterhånden vores krop, fordi vi gerne vil se godt ud. Men det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan se godt ud, mens du er nede i fitnesscentret!

Ofte kan det dog være svært lige at kombinere det smarte træningstøj med tøj, som også passer til formerne. Hvis du læser videre, så kan du finde nogle af de tøjartikler, som kan komplimentere din krop, mens du træner!

Vælg det rigtige til det kolde vejr

Hvis du gerne træner udenfor eller bare godt kan mærke, når kulden sætter ind, så er du nok tit at finde i en hættetrøje eller måske en hue.

Hættetrøjer er især populære, fordi de ikke tage nogen bevægelsesfrihed væk fra dig. Derfor kan du faktisk blive ved med at træne, som du plejer, mens du holder varmen. Derudover kommer disse trøjer i mange forskellige former og farver, så de altid kan passe dig!

Men hvad med hue og handsker til de kolde løbeture? Dette kan være sværere. Handsker er tit gemt væk, men de må gerne sidde tæt, så de er aerodynamiske. Huen kan også erstattes med eksempelvis ørevarmere. Her er det dog smart at matche farverne til din hættetrøje og andet, så det hele ser ens ud.

Joggingbukser er det lette valg

Joggingbukser er at finde overalt i de danske træningscentre – og det er da klart! Med sådan et navn, samt det engelske begreb ”sweatpants”, så er det jo tøj, som man forbinder med træning.

Til gengæld er joggingbukser ofte meget løse, og det gør, at de ikke altid sidder lige pænt på alle. Tænk her over pasformen. Du finder ofte sweatpants i slim fit eller endda skinny fit, hvilket kan have fordelen af at sidde lidt tættere på kroppen.

Tænk også over ekstra såsom mange lommer på bukserne. Det er ikke altid, at det er nødvendigt for dig, sjældent til træningen i hvert fald. Derudover er det ikke altid, at disse aspekter, såsom store snører og mange lynlåse, passer med resten af sættet. Dette skal du selvfølgelig også tænke over.

Hvad med skoene?

Sko er en svær størrelse. Først og fremmest skal de selvfølgelig være komfortable! Hvad end du løber eller dødløfter, så giver skoene stabilitet og en sko, som passer dårligt er kun med til at gøre træningen sværere.

Når det er sagt har du stadig masser af muligheder. Mange træningssko kommer i et væld af farver alt afhængig af, hvad du ellers har på, og hvad du føler passer dig bedst.

Du bør dog især overveje pasformen. Nogle menneskers fødder passer bare bedre i en sko, som ikke har den klassiske hæl kendt fra mange sportssko, men i stedet er en smule fladere og bøjer mere foran, som det ofte ses fra Nike.

På samme måde har nogen af os en tendens til at se lidt bedre ud i sko med tykke sider i stedet for tyndt kanvas eller andre materialer.

Trenden har mange flere informationer om dette, hvis du vil lære mere om mode til træningen!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *