[xmlproductfeed keywords=”steppie” limit=”30″ ]

En lang, stillesiddende arbejdsdag er ikke sundt for nogen. De mange timer, du tilbringer på din stol, er faktisk direkte skadelige for dig. Men frygt ikke – der er hjælp af hente! Med en Steppie forebygger og reducerer du nemlig de gener og smerter, som følger af stillesiddende arbejdsdage. Steppie er derfor det oplagte valg til dig, der har meget siddende arbejde.

Når du anvender en Steppie og står op i stedet for at sidde ned, kan du undgå at tage 5 kilo på hvert år. Ved at stå op forbrænder du nemlig 35.000 kalorier mere, end når du sidder stille. Det er en rigtig god grund til at bruge en Steppie i din dagligdag – men tro endelig ikke, at det er den eneste!

Hvad er en Steppie?

En Steppie er en videreudvikling af det klassiske balancebræt, som du måske kender. Den er således en ergonomisk balanceplade, du kan stå på. Således giver en Steppie dig mulighed for at udføre dit arbejde foran dit hæve/sænkebord stående. På denne måde bliver din dag mere fysisk aktiv og sund, sammenlignet med når du udfører arbejdet siddende.

Hvilke slags Steppie findes der?

Der findes to forskellige slags Steppie. Den første er den klassiske Steppie med en glat overflade. Denne slags er helt perfekt for alle med stillesiddende arbejde. Skulle du ønske dig mere, findes der dog en Steppie Soft Top.

En Soft Top Steppie er en aflastningsmåtte med bobler på, der er designet efter zoneterapeutiske principper. Dette vil sige, at dine fødder altså modtager et tryk, når du træder ned på boblerne. Det vil øge dit blodomløb og massere dine fødder, men kræver naturligvis, at du står i strømpesokker eller på bare tæer.

Hvad er fordelene ved at bruge en Steppie?

Som nævnt bidrager en Steppie til at gøre din arbejdsdag mere aktiv og sund. Den aktiverer din balanceevne såvel som muskulaturen i dine ben og din ryg. Derfor opnår du ved at bruge en Steppie:

  • En fedtforbrænding, der er 30-50 % højere, end når du sidder ned hele dagen.
  • En stærkere ryg og stærkere ben.
  • En bedre og sundere holdning.
  • Et bedre kredsløb.
  • Mere energi.
  • Forbedret balanceevne.
  • Forebyggelse af diabetes, højt blodtryk og hjerteproblemer.
  • Forebyggelse af smerter i nakke og skuldre.

Hvordan bruger jeg min Steppie?

At bruge din Steppie er ganske enkelt. Når du har hævet dit bord op i den ønskede højde, stiller du dig med let spredte ben på din Steppie – en fod af gangen. Udformningen af Steppie gør, at du konstant er en smule i bevægelse. Derfor bliver dine ben ikke lige så hurtigt trætte, som når du blot står på gulvet.

Når du stiller dig på din Steppie, er det vigtigt, at dine albuer danner en ret vinkel, når dine hænder er på tastaturet eller bordpladen. Arbejder du på computer, skal du justeres højden på skærmen, så den er cirka 10 cm under din øjenhøjde. Du er nu klar til at bruge din Steppie, mens du arbejder. Brug Steppie så ofte, du vil – jo oftere, jo bedre! Din krop vil takke dig.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *