At tage på ferie betyder ikke at man behøves at lægge de gode træningsrutiner på hylden. Nej, man kan nemlig sagtens kombinere sol, strand og lækker mad med træning og sundhed. På den måde kan man faktisk få en ekstra god ferie! Få derfor her 3 tips til hvordan du kan få trænet på ferien – også når du mest får lyst til at ligge ved poolen med en iskold drink og en god bog.

Pak træningstøjet, og gør det nemt for dig selv at være aktiv

Du kender det sikkert godt selv: Det er meget, meget sværere at være aktiv, hvis det er besværligt. For at få trænet på din ferie, handler det altså om at gøre det ekstra nemt for dig selv at komme ud og få trænet. Du må altså få pakket det nemme træningstøj, og få løbeskoene med i kufferten!

Det er dog også vigtigt at huske på, at det trods alt er en ferie, som du er på. Man kan lige så godt være ærlig med sig selv og indrømme, at man nok ikke får trænet lige så meget som man gør derhjemme. Det er også helt okay! Det er jo en ferie, man er taget på, ikke? Har man ikke høje forventninger til sin egen præstation, vil det være nemmere at kunne komme ud og faktisk få trænet.

Vælg et hotel med et fitness-rum

En god måde at motivere sig selv til at få trænet på, er ved at vælge at på et hotel med et fitness-rum. Der er intet som et veludstyret fitness-rum som kan motivere til at få trænet! Så bliver de lige pludselig let som en leg at få de gode træningsrutiner med på ferien.

”Er det ikke meget dyrt at bo på et hotel med et godt fitness-rum?”, vil nogle måske protestere. Det kan godt være dyrere, men det behøves det slet ikke at være. Med afbudsrejser er det muligt at kunne komme til at bo på et hotel med et fint fitness-rum til en billig pris. Derfor er det bestemt værd at overveje om ikke man kan vente lidt med at booke rejsen, for så at få et billigt ophold et sted med fitness-rum.

Træn i smukke omgivelser

Uanset hvor du holder ferie henne, er der helt sikkert nogle omgivelser der, som du ikke er vant til. Hvorfor ikke udnytte disse omgivelser til at træne i? Det virker meget motiverende at skabe noget afveksling i træningen på en ferie. Derfor kan man lige så godt udnytte den smukke strand, det flotte bjerglandskab eller noget helt tredje, som er der, hvor man befinder sig.

Det vil også føles meget mere som ferie at træne i de smukke omgivelser, man befinder sig i. Det skaber en helt speciel feriefølelse at få lov til at være fysisk aktiv i smukke omgivelser, som man ikke altid har tilgang til. Ja, hvorfor ikke vælge et smukt sted at holde ferie, så du kan udnytte omgivelserne til din træning?

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *