Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 11/05/2011 in all areas

 1. 3 points
  Comedian

  Vægttab hos elite-motionister

  Jeg tænker, at det ville gavne dig ikke at reklamere for din egen hjemmeside, i dit første indlæg på forummet, hvis du gerne vil tages seriøst fremover.
 2. 2 points
 3. 1 point
  MarianneB

  Conscience - HSF Styrkeløft

  Hvor og hvornår er det, der er VM? Har forbundet endelig sendt dig afsted eller er det på eget initiativ? Det ser ud til formen er god med den nylige PR i bænken. Skal der ikke et par billeder af dagsformen i loggen med den nye BW? og jeg mener ikke hvor du er pakket ind i alle mulige SL-dragter eller -trøjer :4whistling:
 4. 1 point
  MC-

  PHAT TRAINING

 5. 1 point
 6. 1 point
  Det er jo alt sammen fint, men artiklen og The Thinker argumenterer jo ud fra to forskellige vinkler: - Artiklen refererer til at styrketræning af haserne kan nedsætte risikoen for haseskader (Omend artiklens opbygning, øvelsesvalg, udførsel, studiets opbygning und so weiter pt efterlader MANGE ting, der kunne stilles spørgsmålstegn ved) - The Thinker snakker om rehabilitering after en skade, hvor manuel behandling benyttes fremfor styrketrænbing efterfulgt af et forløb med power specifikke rehab øvelser i gradvis øgnede intensitet - og det er der mig bekendt overhovedet intet nyt eller revolutionerende i? Delvist enig. Det ville være godt hvis trænerne havde indsigt i korrekt løbe/sprint stil, men jeg ser det ikek som muligt grundet ressourcekrav i virkelighedens verden. For en stor del, enig. Jeg er helt enig i at sportsspecifik træning af haserne ofte udføres forkert. Dog er helt basal styrketræning stadig et led i skadesforebyggelse og generel fysisk funktion ift høj belastning i forbindelse med træning. Jeg er forøvrigt overbevist om at ph.d-studiet må indeholde væsentligt mere komplekse refleksioner end ovenstående artikel giver udtryk for. En skam at det ikke inddrages. Der er dog nogle interessante betragtninger gemt i hvordan træning skal struktureres, både ift GPP og SPP, rehab såvel som prehab, og hvilken behandlingsform der er at foretrække. Alt efter hvilke skader og omfang kunne jeg godt tænke mig at lære mere om effekten af blandt andet ART og akupunktur på fiberskader.
 7. 1 point
  Sina

  Vægttab hos elite-motionister

  Ha, det er sandt. Det er god nok træning. ELITEmotionisten ville approve, afslutte med en halv drink, score i ædru tilstand, få god nattesøvn ved siden af lækker islandsk pige og være på toppen dagen efter. EliteMOTIONISTEN derimod, han drikker tre marmeladeglas bagefter, indtager yderligere 3000 kalorier i kyllingespyd og franske hotdogs fra 7/11 under sit blackout, sover for lidt, træner med nedsat kraft dagen efter og ser sig nødsaget til at oprette tråd på mol om, hvordan man kan tabe sig. Sådan ca.