KongKent

Medlemmer
 • Content count

  18,901
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  227

KongKent last won the day on February 28 2019

KongKent had the most liked content!

About KongKent

 • Rank
  Medlem

Profile Information

Recent Profile Visitors

6,247 profile views
 1. Mr Olympia 2016

  Jeg er enig i, at feltet var stærkt lige under Heath. Jeg skulle måske have præciseret at det var spændingen, der glimrede ved sit fravær. Og trist med Levrone. Jeg havde håbet han havde fået en anstændig placering, men han var slet ikke på niveau. Hvad mener du om Ramy? Han var helt klejn i år i forhold til tidligere. Flot placering, men ham har ofret noget masse.
 2. Mr Olympia 2016

  Kevin var desværre langt fra noget som helst. Heath vandt uden nogen konkurrence. Politisk sejr. Mest kedelige MrO med Heath som vinder.
 3. Hver dag er hver dag!

  Er det et program for bænk, du kører? Det er jo tæt på PR. Stærkt, i øvrigt!
 4. BB billeder!!

  Hvor højt placerer Kevin Levrone sig i Mr. Olympia 2016? Her er han 9 uger ude. Ingen ben osv. at vise, men han har da fået pakket den sædvanlige mængde masse på, som han plejer at kunne gøre på tre - fire måneder. Uanset hvordan det går for ham, så har det da lige gjort Mr. O lidt sjovere at vente på i år.
 5. Mr. Olympia 2015

  Helt som ventet. Heath med femte titel.
 6. Mr. Olympia 2015

  Så er det nu. Ramy er så vildt stor!! :4flex:
 7. Mr. Olympia 2015

  Det er der ingen, der kan/vil/må sige. Der spekuleres i det med kosttilskudsfirmaer og produkter i eget navn, der ikke harmonerer med hovedsponsoren for stævnet osv., men det kan også være fordi, de har fundet ud af, at han anvender præstationsfremmende midler. Who knows? Kai antyder selv i en følelsesladet video, at det er ren politik bag lukkede døre.
 8. Mr. Olympia 2015

  Jeg har set ham. Håber inderligt, der bliver kamp om titlen. Men når Kai Greene udelukkes på forhånd begynder det at lugte lidt...
 9. Mr. Olympia 2015

  Det bliver tilsyneladende uden deltagelse af Kai Greene. Så politik bag kulisserne dominerer i år og Phil Heath får en let sejr og endnu en titel.
 10. jeg taber mig ikke

  Først og fremmest stort tillykke med det flotte vægttab. Det har krævet disciplin. Det ser ud til, som flere herinde allerede har bemærket, at din krop er nået et plateau. Enten er energiindtaget blevet for højt eller også er du kommet i så god form, at du ikke forbrænder den samme mængde energi når du laver en times motion. Tallene på et løbebånd/stepmaskine/motionscykel er altid vejledende. Mit råd vil være, ligesom vedkommende over mig indikerer, at du får revideret din kost- og træningsplan. Det er måske bare små justeringer, der skal til for at fortsætte den gode udvikling, du allerede er inde i. Nu nævner du jo intet om, hvilken form for træning, du laver. Om det er det samme hver gang eller om der er variation i det. Men det vil en vejleder kunne hjælpe dig med når vedkommende har alle fakta. Du må for alt i vejen ikke gå i sort over, at du lige har taget et par kilo på. Hvis du reagerer på udviklingen i tide, så skal det nok fortsætte den rigtige vej. Og det er da rigtigt at muskler vejer mere end fedt. Det fylder også mindre. Så fortsæt du bare træningen! :4flex:
 11. Loaded Cup 2015 (Ringsted) - livestream

  Ja, det er vildt! Sådan.
 12. Loaded Cup 2015 (Ringsted) - livestream

  Det kunne godt ligne guld eller sølv!
 13. Loaded Cup 2015 (Ringsted) - livestream

  MASSkinen i første call-out. Ser godt ud.
 14. Loaded Cup 2015 (Ringsted) - livestream

  Jeg streamer fint fra mobilen lige nu.
 15. Loaded Cup 2015 (Ringsted) - livestream

  Man kan se nærmere her på Facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/613486108727030/ MASSkinen er nok først på som noget af det allersidste i +100 kilos-klassen.