Mini-fisker

Medlemmer
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mini-fisker

  1. Hehe.. ja vi skal nok få nogle gode diskussioner over sæsonen..! :laugh:

    At bruge navnet Rex Grossman og frasen bedste i ligaen er IMO så forkert som noget kan være..! Han bli'r aldrig blandt top5 i ligaen, eller top 10 for den sags skyld.

    Det er korrekt, han har et godt yards pr. carry, men jeg tror ikke han vil kunne klare samme gennemsnit hvis han får bolden +30 gange pr. kamp. Han får starter rollen, men jeg tror bare ikke han vil kunne leve op til den i samme stil som Thomas Jones.

    Det var Urlacher, han vendte sig om og pegede mod ham.. Husker det ganske tydeligt! :wink:

    Synes nu ikke det er forkert at sige det om Rex, han var trods alt i snakken om ligaens mvp frem til kamp 8 ca. Det spillede han ligeså dårligt resten af sæsonen, som han havde spillet godt i starten.

    Men kan da være vi skal holde nogle NFL' aftener sammen i løbet af året, kunne være hygge :)

  2. Disclaimer:

    Jeg skal gerne blankt indrømme, at Bears bestemt IKKE ligger særlig højt hos undertegnede, hvilken nok mest bunder i, at jeg er Packer Backer..! :wink:

    Back on topic:

    Du så selv hvor forfærdeligt deres angreb var sidste år, så jeg kan ikke se hvordan deres organisation kan tro på det de har, for de har intet at komme med på angrebet så længe det er Rex Grossman der står bag center. Og jeg tvivler på at en rookie ville kunne gøre det meget bedre.

    Ja Devin Hester skal spille lidt angreb også nu, men stadigvæk, man kan have nok så mange fantastiske WR, så længe man ikke har en QB der får bolden ud til dem, så hjælper det ikke en dyt. Desuden er Hesters evne jo at løbe med bolden, ikke gribe den (Han fumblede 8 gange sidste sæson :wink: )

    Cedric Benson fik ½ så mange yards som Thomas Jones gjorde sidste år. Benson er ikke en startende back, men skal bruges som afløser til en startende, det er der han IMO har sine forcer. :smile:

    Ud fra hvad jeg kan læse mig frem til de forskellige steder, så er der MEGET der tyder på, at Bears kommer til start uden Lance Briggs i år. Han er bestemt ikke en tilfreds herre. Desuden så vi jo sidste år, hvordan Reggie Bush fløj forbi Urlacher..! :wink::tongue:

    Men men, bears skal nok komme i POs, ikke fordi de er blandt favoritterne, men fordi de spiller i en svag division, og til dels også konference. Jeg har ikke været inde og kigge på de forskellige holds schedules, men det har jo også en del at sige.. :smile:

    Vi bliver vist aldrig enige her :) Men hvad kan man forvente af en packer :laugh: Jeg er storhader af packer, men det er alle bears fans nok :smile:

    Men hvad de gør på QB pladsen vil kun tiden vise, hvis rex bare kan spille en sæson som han startede sidste år, er han en af ligaens bedste, men han er stadig ung. Håber et sted at de bruger Chris Leak i år.

    Cedric Benson fik halvt så mange yards, men hans average per carrie var ca det samme. Ved du hvem der så bliver startende hvis han ikke gør? Har jeg ikke hørt noget om.

    Er nu næsten sikker på at det ikke var Urlacher han fløj forbi, men at det var Lance Briggs. Men også ligegyldigt, de vandt jo kampen :4thumbup:

  3. Fordi Bears sucks! :wink::tongue:

    Nej, af flere årsager.

    1. Bears har ikke været specielt aktive i offseason og har ikke prøvet at udbygge angrebet synderligt.
    2. De får ikke Lance Briggs med, nok ikke i de første 10 uger i hvert fald, eftersom de ikke kan blive enige, og han sandsynligvis laver en holdout.
    3. Tank Johnson er ikke længere at finde på deres roster. <selvom der var MANGE problemer med han, er han stadig en god spiller.
    4. Deres QB Rex Grossman er IMO latterligt ringe... :tongue: Hvilket Bears selv viser i draften og henter Chris Leak ind. (Startende QB gennem 4 sæsoner hos Florida Gators).
    5. Deres stjerne RB Thomas Jones er ikke længere på holdet!

    Det eneste, jeg kan se der taler til Bears' klare fordel, er at de stadig spiller i NFC North. Og det skærer i mit hjerte at indrømme det, men der er nok ikke et hold der, som kan hamle helt op med Bears.

    Ï bund og grund mener jeg ikke Bears kan nævnes i top 5 i NFL lige nu, og derfor kommer de ikke i SB igen denne gang. :smile:

    Nu må du holde Anders :laugh:

    1: Det er rigtigt at Bears ikke har prøvet at udbygge deres angreb specielt, men måske tror de bare på det de har og at det i år vil levere i god præstation. Det er jo kun QB'en som har haltet de sidste par år. De andre spillere på angrebet fejler intet.

    2: Tank Johnson er ikke så vigtig for Bears, han blev kun brugt sidste år fordi Tommie Harris blev skadet meget tidligt på sæsonen. Og han er nok en af ligaens største talenter og en af de bedste på den plads! Desuden var deres store profil på safety'en Mike Brown også skadet det meste af sidste år, hvilket gør dem endnu stærkere på defence. Da Mike spillede med i de første 7-8 kampe havde de ligaens bedste forsvar, men så blev ham Tommie skadet, hvilket gjorde de blev svage i forhold til før.

    3:Desuden er Devin Hester kommet på angrebet nu :superman: Som Wide Reciever. Så hvis Chris Leak eller Rex, hvem de nu end bruger, bare er lidt stabil, bliver de en giftig outsider til titlen!

    4: Angående Thomas Jones, så har de jo Cedric Benson, som jeg selv synes er bedre end Thomas. Han er et ungt stort talent, med meget mere råstyrke og viljekraft. Og hurtigt samtidig.

    5: Det er endnu ikke slået fast hvad der skal ske med Lance Briggs, men tror nu at han kommer til at spille alle kampene. Men hvis ikke, så har de bredden til at erstatte ham nogenlunde, der er jo Urlacher til at samle hele banen op! :superman::devil:

  4. Hvorfor er Chicago Bears slet ikke nævnt her? Vil mene de helt klart også bør være med i snakken om at kunne tage super bowl. De har ligaens bedste forsvar sammen med Ravens, og hvis angrebet kan finde en mere stabil kurs, er de meget farlige. De har op til flere gange vundet kampe kun på grund deres suveræne forsvar, og angrebet lagde godt ud sidste år, hvor de faktisk var snak om at Rex Grossman var en mulig mvp, men det fik han pænt ødelagt senere hen på sæsonen.

    Ps. Er selv fan er Bears, kan være det er derfor jeg ser positivt på dem, men synes nu ikke de skal udelukkes!

  5. Mine skuldre "lakker" lidt i forhold til resten af kroppen.

    Min plan er derfor at tæske dem godt igennem hen over sommeren med basisøvelser.

    Men lad mig høre; hvad er jeres bedste vækstoplevelser mht skuldre? Hvilke øvelser har i haft særlig gode erfaringer med og har virket godt?

    Det vil ikke få særlig meget ud af at hører hvad andre vokser af, det er ikke nødvendigvis det du vil vokse af! http://www.exrx.net/Lists/WtMale.html På denne hjemmeside skal du trykke på den kropsdel du gerne vil have øvelser til (i dette tilfælde skulder) og så er det bare med at prøve de øvelser og se hvad der virker på dig. Men start med de tunge øvelser først. "Pres" øvelserne. Sørg for at hele tiden skifte øvelser fra gang til gang, så kroppen ikke finder noget system i din træning - kroppen vokser når den bliver chokket, når den prøver noget nyt. Det gælder jo om at nedbryde muskelfibrene så godt som muligt, så de kan vokse sig større og stærkere.

  6. Det er en fin indgangsvinkel mini fisker.. Men man skal også huske, at cardioen har den fordel, at den giver dig lov til et større indtag de dage hvor du er igang. Angel har brugt den metode meget..

    Men jeg synes at det er en god ide - til tider er det sgu også latterligt, at man skal rende rundt ude på vejene, kl 5 om morgenen, på tom mave og så i katabolsk tilstand :crazy:

    Måske om du skulle trække en dag ud af kaldeneren MUSS MUSS??

    Det giver jeg dig helt ret i. Jeg lytter bare til hvad med kostvejleder siger og følger det :) Han ved ALT om træning, og han gjorde min far til danmarksmester sidste år (Per Fisker), så han ved hvad han snakker om. Men giver dig ret i at cardioen har sine fordele, men det kan godt blive for meget. Men vil tro der er forskel på mænd og damer når det kommer til diæt, da de i de fleste tilfælde får meget færre kalorier end vi gør. Men ikke hæng mig op det.

  7. Du kan da også bare skære ned på cardioen træningen?

    Jeg dyrker selv kun cardio 3 tre om ugen i 20 min. Og jeg får 3700-3200-2700 kcal. En 3-cyclus jeg kører. Og grunden til at jeg ikke kører mere cardio er at man senere hen på diæten når man ikke taber sig mere af hvad jeg kører pt, kan sætte cardioen op. Så kan man hele tiden tage de skridt i vægttabet som man har behov for. Hvis man starter for hårdt ud, kan det i værste fald betyde at man til sidst i diæten skal dyrke 1,5-2 timers cardio træning, og det er jo ikke specielt fedt :wink:

    Ps. Jeg stiller også selv op.

  8. Jeg ved at Aldi har en youghurt der indeholde 1400 kcal på 1 liter, men kan ikke umiddelbart huske navnet. Prøv at kontakte Johnny Bravo herinde, han ved det :) Men mener det er noget med "magic" eller sådan noget.

    En anden mulighed var at købe en weight gainer og drikke den et par gange om dagen.

    I en periode hvor jeg selv bulkede blendede jeg 100-150g havregryn + 1 banan + proteinpulver, hvilket smager ganske fint, og så er det en billig form for gainer. Havregryn koster kun 4kr kiloet de fleste steder. I sådan et shake kommer du tæt på de 1000kcal, alt efter om du blander med vand eller mælk.

  9. jeg sys jeg har hørt om en del mennesker, der træner 2 x dagligt

    Hvad er det gode ved det ? Træner f.eks bænk morgen, og bænk aften ?

    Kom gerne på nogle normale træningssplit hvor man træner 2x. dagligt. 5-6 dage om ugen .

    De gode ved det er vel at man igen har en del energi.

    Nej, man træner ikke både bænk morgen og aften.

    Lad os sige et program så sådan ud, fordelt ud på ugens 7 dage:

    Chest + Tri

    Back + Biceps

    Shoulder + Neck + Calves

    Quads + Hamstring

    Kunne være hvilket som helst split program, men f.eks i dette, så starter man med chest om morgenen og så triceps om aftenen osv.

  10. Lørdag d. 23/6 2007

    Der er totalt meget energi på drengen idag..! :4thumbup: Men det er jo også spisedag! :4mewantfood: :tongue:

    Masser af MOLere i huset idag: DKHøgh, CJ, Bambi, MiniFisker (med de onde lægge), MikL, TLR og JONG nåede jeg også lige at hilse på..! :superman:

    Tak for de rosende ord :smile: Men synes nu godt de kunne være lidt større, mest pga. lårene. Men alt halter også efter dem :laugh: Så de næste par år skal der arbejdes på alt det andet :tongue: Men elsker jo at træne ben :superman:

  11. Det blir vist på min fødselsdag :smile: køber det nok som en fødselsdagsgave til mig selv...

    Håber Cutler detroniseres, ville gerne se Tony freeman klare sig rigtig godt.

    Bud på top 10

    1- Ronnie

    2- Freeman

    3- Victor Martinez

    4- Jay Cutler

    5- Melvin Anthony

    6- Dennis James

    7- Dexter Jackson

    8- Gustavo Badell

    9- Phill Heath

    10- Dennis Wolf

    Du skal virkelig ikke regne med at Cutler går fra 1 ned til 4. pladsen. Så skulle han nærmest komme i offseason form før dette skulle ske :tongue: Er ret sikker på han tager titlen igen i år, medmindre Ronnie virkelig træder frem i år, og fået rettet op på sin fysik. Kan også være dommerne i år ikke tænker på størrelse, som de siger de ikke vil, men det sker jo hvert år alligevel :dry:

  12. Spis noget Skyr, som er islandsk youghurt.

    Det indeholder pr.100g:

    Protein: 11

    Kulhydrat: 3,5

    Fedt: 0,25

    Det smager rigtig godt synes jeg. Især hvis man blender det med lidt frosne bær, eller spiser det med kanel og frugt. Men det er jo op til dig selv. Kan fås i super brugsen ved jeg. Netto har dem i hvert fald ikke. Om andre har det ved jeg ikke.

    Ellers har føtex noget som hedder Kvark som indeholder omkring det samme. Bare 12 g protein. Det smager bare ikke ligeså godt synes jeg.

  13. Er der nogen her på boardet som ligger inde med billeder af denne fitness frækkert?

    Så hende i Flex forleden og har forgæves forsøgt at finde ordentlige billeder på nettet men kan ingen finde.

    Er der nogen derude som ligger inde med et par stykker?

    Lidt billeder her

  14. Jeg har 3 træningsdage - mandag, ondag og fredag.

    Kunne muligvis ændre programmet til nedenstående:

    lige uger:

    mandag: bryst + skulder + triceps

    onsdag: ben + ryg + biceps

    fredag: bryst + skulder + triceps

    ulige uger:

    mandag: ben + ryg + biceps

    onsdag: bryst + skulder + triceps

    fredag: ben + ryg + biceps

    ???

    Ikke optimalt at træne både skulder og bryst samme dag. Da det er to "pres" øvelser. Når du har trænet bryst først, kan du ikke løfte de samme vægte i skulder bagefter.

  15. Jeg har også helt fortrudt det. :unhappy: Sidder og er ret sulten faktisk. :nonono: Men da jeg skal hjem til de gamle og spise senere, tænkte jeg, at det nok var at tage munden en anelse for fuld, at spise "aftensmad" to gange. :innocent::tongue: Men jeg er klar en anden dag helt sikkert - Vi må lige passe det ind med din spisedag. Der er sikkert nogle flere DHS'er som også er friske på en gang burger. :4mewantfood:

    I må have god appetit senere med jeres engelske bøffer, kartofler og beaunaise sauce senere. :4thumbup: Nyd det. :wink:

    - Pia (Bambi)

    Mange tak :bigsmile: Jeg skal nok tænke på dig når jeg sidder og spiser en masse mad. Hehe.

  16. Ellers blev jeg noget fristet af tilbuddet om at spise med Mikkel og Steffen (Mini-fisker) på byens burger. Mini-fisker havde spisedag i dag, og det var sgu ikke småting der var blevet kørt ned. :blink::tongue: Inden jeg tog hjem fik jeg mig en snak om konkurrence og diæt sammen med en Linda i ret så nice form (allerede) :4thumbup: Sådan nogle arme, skuldre og mave vil jeg også have når jeg engang bliver stor. :wub::tongue:

    - Pia (Bambi) post-11838-1182088772.gif

    Haha :4thumbup: Ja, det er sgu lækkert med en spisedag :) Nyder det sgu. Glæder mig allerede til det næste måltid, byens burger var ret lækkert, du skulle næsten have taget med, kunne have været hyggeligt :smile: Men det må blive en anden dag :tongue:

  17. Skal lige tilføje, at linket er til magic bullet egen hjemmeside, ikke den føtex har. Men den er HELT magen til, og du får alle de ting med som siden viser + bonus tingene som siden viser.

  18. Jeg bruger en stavblender på kun 300w - den klare mine frosne bær, bananer æbler osv.

    Skifter ud inden længe, men af rengøringsgrunde tror jeg jeg køber en stavblænder igen. De fås helt op i 700w med isknuser funktioner, men er i syv sind hvad angår rengøring af en normal blender...

    Men anyways, tjek www.skiftselv.dk ud. SUPER service og de er billige. [Lur lige den phillips blender eller to stavblendere på side 2 under blendere - de tre er mine overvejelser lige nu. Den dyre stavblender er ledningsfri -> er der egentlig nogen der har erfaring med ledningsfri stavblendere? sorry highjack spørgsmålet]

    /Christian

    Set magic bullet på tv-shop? Føtex har en efterligning af en. Købte den på tilbud til 200 kr i sin tid. Ellers koster den vist 500,-. Har brugt den stort set hver dag i mere end et halvt år og den er helt kanon! Den blender nemt isterninger, frosen frugt osv. Der følger vildt mange ting med, juicepresser, en stor kande, flere forskellige glas, små og store bægre og alt muligt. Link til hvad du får med

    Vil til hver en tid give 1000 kr eller mere hvis den kostede det, for den er virkelig det værd. Men den koster nærmest ingenting, hvilket er perfekt jo :superman: