JoachimM

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JoachimM

  1. Jeg synes ikke kun det er skolens ansvar at børn dyrke motion. Det er i langt højere grad forældrenes ansvar. Mine forældre har været fantastiske til at give mig gode sportsvaner, men sådan er det jo desværre langtfra alle voksne der er skruet sammen. Man kan selvfølgelig ikke tvinge forældre til at få deres børn til at dyrke sport, men jeg er af den indstilling at regeringen skulle investere en del mere i sport og sportsfaciliteter generelt. Derudover burde der ikke sælges slik i fritidscenteret, sportscenteret mv., hvor børn færdes tit.

  2. Jeg er 18år og er ikke blevet undersøgt.

    Hvem har du hørt det fra din læge? Jeg overvejer nemlig selv lige at høre min læge ad, bare for at være sikker. Det må da være forfærdeligt pludselig ikke at være i stand til at squatte :crazy:

    Ja, han sagde så længe jeg ikke havde smerter i det, skulle jeg ikke bekymre mig om det, bare være en smule opmærksom på det. Han nævnte ikke slidgigt som en mulighed og ærligt talt, det tror jeg heller ikke det er

  3. Hej

    Jeg har lagt mærke til at mine knæ knaser hver gang jeg bøjer i dem, uden noget som helst vægt på ryggen.

    Man kan kun høre det hvis der er helt stille i lokalet og jeg har bukserne af knæene.

    Jeg har haft det i snart et årstid og har ingen smerter - overhovedet.

    Jeg har heller ikke nogle gamle knæskader el. lign.

    Nogen der kan fortælle mig om det er faretruende på nogen måde?

    :4george:

    Jeg er 19 år og har akkurat det samme - det "knækker" i mine knæ når jeg bøjer dem.

    Har heller aldrig selv haft nogen problemer med knæene overhovedet. Efter hvad jeg har hørt skal du ikke være så bange for det, det burde ikke være noget alvorligt hvis du ikke har nogen smerter forbundet med det. Men for en sikkerheds skyld, så vær opmærksom på knæene den næste stykke tid.

  4. Når jeg cutter prøver jeg at køre programmer der er centreret om de store tunge basisøvelser for at holde så meget på massen som muligt.

    Om det teoretisk set er 100 % rigtigt ved jeg ikke....men det virker for mig :4mewantfood:

    Hvad gør I andre egentlig?

    Træner mit 2-splits program som jeg altid plejer at gøre (hvor de store basisøvelser selvf. er inkluderet). Eneste forskel er bare at jeg spiser mindre og dyrker en smule cardio efter hvert træningspas

  5. 3½ måneder siden:

    80 kg, 190 cm høj

    Arme: 30 cm.

    Brystmål: 99 cm.

    Livet: 89 cm.

    Fedtprocent: 16%

    Nu: 88 kg, 190 cm høj

    Arme: 36 cm.

    Brystmål: 109 cm.

    Fedtprocent: 13%

    Livet: 89 cm.

    Er godt tilfreds med mine gains, især taget i betragtning af at jeg lå syg i 1½ uge med maveinfektion hvor jeg ikke kunne få noget som helst mad ned og derfor tabte omkring 4-5 kg (har været oppe på 93 kg). Har stadig lang vej til jeg er fuldt tilfreds (armene skulle gerne være omkring 40 cm, fedtprocenten skal ned på omkring de 10% og skal selvfølgelig have noget mere overall masse), men den rigtige vej går det da.

  6. det jeg mener: jeg har fx 2 venner der begge træner.... den ene er meget normal størrelse, og med tøj på kan du ikke se noget som helst. men når han tager tøjet af så vælter der jo nærmest muskler frem. hans bryst ´´svulmere ud , end til siden, hans arme har kæmpe buler og så videre.

    Er det muskler der vælter frem eller er det hans hængepatter der vælter frem?

    Meget af det handler vel om at have en lav fedtprocent, men kan ikke 100% se hvad du mener.

  7. Yes det er en "no go"... Det er enten eller: kcaloverskud, eller nkcaloverskud-ikke. :4thumbup:

    Kcaloverskud + træning = forøgelse af masse (muskel og fedt

    Når du har nået en passende størrelse, kan du begynde at snige fedtet væk og få den markerede volumiøse krop vi gerne vil have.

    Det har jeg altså hørt godt kan lade sig gøre - hvis man har en høj fedtprocent. Kan vise dig linket fra den diskussion som jeg kan huske det fra, må lige finde den...

  8. Jeg har læst CUTS for at få et bedre indblik i en korrekt kost. CUTS henvender sig jo ikke kun til folk der vil snige fedt væk fra kroppen.

    Mit formål er at tage masse på, og i sidste ende få en god all year around krop.

    Jeg kan selvfølgelig ikke garantere at jeg har målt 100% præcist de to gange, dette kan man vel egenligt aldrig.

    Men altså, hvis jeg vil have masse så burde jeg forøge min vægt samtidig, korrekt?

    Masse + fedttab er lidt en no go, eller?

    Det er det normalt, men hvis man har en høj fedtprocent kan det godt lade sig gøre. Jeg tvivler dog stærkt på at det er den mest effektive måde at træne på, men det må du hellere spørge nogen andre om der har en større viden omkring emnet end mig.

  9. Who cares? Alverdens alternative kvader diæter og træningstosse streger, promoveres dagligt på Amazon, ikke mindst fordi de første 100 indlæg som regl skrives af forfatteren selv; Dertil er du et vrøvle hovedet, selvfølgelig, kan man/jeg konstatere at bogen ikke er en flad tier værd, når man allerede ved første skimt kan se den kun indeholder ca 5-10 sider tekst (det meste af det den typiske voodo), blandet med nogle ubrugelige tabeller, og masser af billeder af hvordan du laver squats og bænkpres;

    Alt sammen præcist samme skuffe (det vil sige vrøvl), som læser du et vilkårligt mens health, og suplere med lidt øvelses beskrivelser fra exrx.net! Så ER der vitterligt ikke mere at komme efter i bogen!

    Tror du mig ikke giver jeg da lige en hurtig sumering af indholdet;

    Bogen starter ud med en såkaldt "shopping list, indeholdende tilfældige low glycemic fødevare; alt fra fedt fri mayo til mel, og canadian bacon.

    Så fortæller den alt det sædvanlige pladder om hvad den vil gøre for dig, hvor meget du kan tabe på 6 uger osv. Bruger halvanden side på at fortælle lidt om omega-3, anbefaler fiske olie osv. her kommer der så lige en liste over de fik bogen anbefaler du spiser, alt sammen grillet eller kogt; Så snakker den om calcium som magisk fedt dræber, igen med en anbefalet indkøbssedel; så skriver den du skal spise flere fibre, med en 5 was to more fiber, pop ting; så snakker den om 12 powerfoods; og så kommer så det mest idiodiske, en totalt forudlavet "diet meal plan", der ikke tager højde for noget individuelt overhovedet, det vil sige samme makronærings sammensætning, samme energiindtag til alle!

    Så kommer der en side, hvor der strår hvor smarte håndvægte er, med overskrifter som dumbells make you smarter; og så kommer alle øvelserne der næsten udgør hele bogen; Så står der fem linjer om hvor dan man kan snyde på diæten; og bogen slutter så af med tabeller først over hvilke vitaminer osv den nævnte indkøbsseddel indeholder, dernest det glykemiske indeks; jubii and thats that! som jeg skrev, ikke noget du ikke kan finde gratis på nettet og i bedre kvalitet; på 5 min!!!

    Ja, det er dig der har læst bogen, ikke mig:) Nu ser jeg personligt Men's Health som bedre end så meget andet pjank i dag, og jeg synes ikke der er noget specielt "alternativt" over Abs Diet. Så vidt jeg har læst mig frem til handler det jo bare om at spise sundt og regelmæssigt og ikke alt det andet "atkins-ingen kulhydrater, det er farligt, men spis så meget fedt du vil" pjank.

    Det kan ikke bare være; det gør du selvfølgelig! Og kroppen fungere selvføgelig stadig ens rent kompositionsmæssigt, hvad enten du er er bodybuilder eller gigolo!

    Jeg kan ikke huske præcist hvornår jeg fik den sendt; men jeg kan huske David Zinczenko var ret pop allerede i 2002/2003, og the Abs diet har selvfølgelig også været voldsomt opreklameret gennem Men's Health næsten lige siden; hvorfor det så føles længere tid siden at jeg har åbnet den skal jeg ikke kunne svare på!

    M.V.H

    Helio

    Haha, så du mener at bodybuildere kan bruge bogen til noget siden du siger jeg tager fejl? :nissetunge: Jeg sagde jo netop at jeg tvivler på at bodybuildere kan bruge den til særligt meget, da som du jo selv siger at det er pop, læs min post ordentligt:)

    For folk der ikke aner noget om fitness eller kost generelt, så kunne jeg sagtens forestille mig at bogen kan bruges som: 1. motivation til at tabe sig og komme igang med træningen og 2. lære det absolut basiske omkring de vigtigste træningsøvelser (squat, bænkpres, deadlift). Ja, du kan da finde det på nettet, men jeg tvivler på at folk der ikke er meget inde i fitness og måske aldrig har træner i hele deres liv, har overblikket til at finde rundt i internetjunglen. Det virker som om at bogen er bedre end atkinskure, vægtvogterne, mv. osv. etc.

    Jeg ville dog aldrig selv købe den og jeg tror faktisk ikke vi er specielt uenige.

  10. Jeg kender flere på min alder (15-18) som tager både steroider, thai piller og lignende.

    Mange af dem er så også halv kriminelle. De tager det fordi det er "sejt" og de ikke gider træne sig store, men bare vil have noget masse.. Det er et kendt problem.

    Jeg har måske en dårlig holdning til det, men i mine øjne så har man sgu fortjent alle bivirkningerne hvis man er så dum at tage sterioder osv. - især når man er mellem 15 og 18 år.

    Nå, men det var noget helt andet. Jeg har ikke læst artiklen, men den lyder utroligt unuanceret. Det lyder som noget folk der aldrig nogensinde har trænet selv, har fundet på, men jeg kan jo tage fejl.

  11. Jeg fik bogen tilsendt for snart mange år siden; den er 89,2% bras, en tabel over en masse fødevare, og deres glykemiske load, sammen med en masse øvelser; blandet med en masse ligegyldigt sludder; selvfølgelig fint nok, men ikke noget man ikke kan finde på google på 5 min! Jeg har bladret den lidt i gennem, men har ikke engang gidet læse den; og det på trods af at jeg for underholdningsværdien alene har grinet mig igennem bøger som "body for life", titan training, forfattere som Charles Atlas, Peter Sisco og Mike Mentzor; den her er klart en kandidat tilunder bundlinjen! :4thumbup:

    M.V.H

    Helio

    Mange år siden? Det var da sjovt siden bogen udkom i 2004 . Da også underligt at du sviner en bog som du ikke har gidet at læse.

    At dømme ud fra anmeldelserne på Amazon, tror jeg det er en god bog for folk der gerne vil tabe sig i vægt og som ikke nødvendigvis er bodybuildere/vægttrænere. Jeg tvivler på at bodybuildere kan bruge den til vildt meget, men det kan jo være jeg tager fejl.