nicki_h_j

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nicki_h_j

  1. Træningsprogram

    Her i opstarten vil mit træningsprogram være et standard 2-split program.

    - Dag 1. vil bestå af bryst, skulder, mave, triceps og ben

    - Dag 2. ryg, lænd, biceps (muligvis mave)

    Basisøvelserne i programmet vil være squat, lunges, dødløft, bænkpres, military pres og vil hovedsageligt blive gennemført med fri vægt og suppleret med maskinøvelser.

  2. Om mig: Jeg er en 25 årig mand, der hele mit liv har spillet fodbold og været fysisk aktiv. I en periode på ca. 4 år har jeg styrketrænet regelmæssigt og fået de resultater jeg ønskede. De sidste 3-4 år har mit fysiske aktivitetsniveau faldet drastisk og jeg er nu i mit livs dårligste form.

    Nu skal der ske noget og jeg opretter denne logbog for mig egen skyld, for at skabe overblik og struktur i min træning. Mit mål er i første omgang, at træne 4 gange ugentligt. De 4 gange bliver en kombination af træningscenter og løb i naturen, med hovedvægt på styrketræningen.

    Nuværende stats:

    Vægt: ca. 74 kg

    Højde: 175 cm

    Form: Under middel (Har ikke noget dokumentation på dette, men tester mig selv snarest)

    Grundet ferieaktiviteter i uge 30 vil min træning først påbegyndes i uge 31. Jeg vil dog forsøge, at være aktiv i den kommende uge og mit næste indlæg vil omhandle min motivation(eller mangel på samme) og de aktiviteter jeg vurderer relevante for loggen.

  3. Hehe skal man ikke være mere end almindeligt naiv, hvis man har hørt man blir større af thai piller og spørger om bivirkninger og så ikke har tænkt over at det nok er doping/steroider? :innocent:

    så er det nok bare mig der er naiv og tror på alt det gode i alle mennesker :blink:

  4. Kan selv ikke forstå du overhovedet gider bruge tid/kræfter på at finde info og doping :nonono: Føler du dig ikke dum at skrive sådan et indlæg på et side der omhandler sport og til folk der har bruger hovedet..håber du bare er en knægt der har låns mor og fars pcer :mad:

    Nu har han så heller ikke nævnt noget som helst om doping/steroider, ergo er det overhovedet ikke sikkert, at han er klar over hvad det er han snakker om!

    Læs indlæggene ordentligt og besvar konstruktivt og med respekt, der er ikke nogen grund til at være nedladende.

    Og god ferie :smile:

  5. Det skyldes en svag lænd - i lørdags fik jeg endda en overfladisk fibersprængning i lænden af at kører back extensions i maskine :crazy:

    Det er ikke fordi jeg ikke bryder mig om øvelserne - jeg elsker alle øvelser hvor man rykker mange kg rundt :smile: og jeg kørte både dødløft og squat engang men på trods af korrekt udførsel vil lænden ikke være med til det. Heldigvis kan man også bygge gode ben/lænd med benpres og back extensions (og for mit vedkommende IKKE i maskine :sneaky2: )

    Det var da ikke en sjov ting at måtte leve med :dry:

    Hvordan får man diagnostiseret en svag lænd? Og hvad er det præcist? Det er vel ikke rygmuskulaturen den er gal med?

  6. Og hvordan mon resultaterne havde set ud hvis de havde planlagt deres normale måltider bedre (dvs tættere) på træningen?

    Pointen i timingen er skam interessant nok, bare man lige har for øje at der altså ikke er nogen magisk virkning af kosttilskud ift. almindelig kost som i de fleste tilfælde kan gøre præcist det samme - kreatin undtaget naturligvis. :wink:

    Ville egentlig også bare pointere, at det med at have kcal overskud i løbet af en dag ikke er ens betydende med, at indtaget er fordelt optimalt over dagen, og at dette er en væsentlig faktor. :smile:

  7. Det er sjældent hvis ikke aldrig protein du bliver "fed" af. Protein er ikke kun godt for "styrketrænere" men godt for alle - Det handler kun om at få dækket sit behov, ikke andet. Så hvis du igennem din kost får den mængde proteiner du har brug for, så vil udbyttet af at tage proteinpulver være minimal. Den eneste fordel ved proteinpulver er den hurtige optalighed, i forhold til fast føde.

    Men du får ikke bare større muskler af at løfte jern hensynsløst, men ved et specifikt program rettet mod hypertrofitræning.

    Og for at du kan få større muskler skal du på det givne tidspunkt være i kcal-overskud. Hvis du vil gøre dig "strandklar" i februar måned, må du være i kcal-underskud.

    http://www.motion-online.dk/kost_og_kostti...rre_forbedring/

    Vil lige henvise til denne undersøgelse.

    Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, for forøgelsen af muskelmasse, hvornår man indtager sit kosttilskud eller om man overhovedet indtager noget.

  8. Virkelig godt initiativ!

    Tror lige det er sådan noget, der skal få mændende til at ville deltage. Der er jo så meget cardio lignende holdtræning.

    Kan kun håbe at initiativet og idéen bliver kopieret til mange andre af landets centre.

  9. Tak for de indlægene, vil lige se nærmere på de links der er givet.

    En del af min bekymring er faktisk den manglende næring + fedme kan medfører at hun faktisk er mere inaktiv og sover endnu mere. Hvis man kunne få hendes krop til at "fungere" ordentligt, med et stabilt madintag osv. er jeg af den overbevisning, at hun har muligheden for at tabe sig, og at dette vægttab vil medføre en forøget livskvalitet.

    Hun har dog læst eller fået at vide, at noget medicin skulle kunne medføre stort besvær for at opnå vægttab, kan der være noget i denne påstand?

    Hvor kan jeg finde noget læsestof der kan give hende en indsigt i, hvad et så generelt lavt indtag af næring/kalorier gør ved kroppen? Har læst noget om der herind selv, men synes ikke, at jeg kan finde noget samlet, hvor man kan læse konkret om det.

  10. Tror du skal have fat i en tlf hotline hvor du kan spørge om råd, pånær du får råd fra en psykiatrer eller psokolog ville jeg personligt være meget skeptisk overfor "gode" råd givet på nettet af tilfældige personer.

    Jeg tænker også mere i form af gode råd om bøger eller andet literatur herom. Dog har du nok ret angående den rent mentale behandling, men det kunne jo godt være andre havde gode råd, der var håndgribelige (:

  11. Hej Allesammen!

    Jeg skriver fordi jeg har en i min nære familie der lider af depression, panik angst og borderline. Hun er på 3 forskellige slags medicin; Efexor (depression & angst), Syprexa (Nervemedicin) & Oxapax (Nervemedicin).

    Hun har igennem hele sit sygdomsforløb været ekstremt inaktiv, hvilket i starten medførte en vægtforøgning (efter min overbevisning) fra ca.50 kg til 80 kg. Denne vægtforøgning medførte en ordinering fra lægen af det ovennævnte medicin Efexor,for halvanden år siden, hvilket formindsker sulten. Herefter har vægten stået stille og indtaget pr. dag er ca. 4 kopper kaffe, med 4 skefulde sukker i hver og en stor portion aftensmad (typisk kartofler med sovs og noget hakket svinekød).

    Igennem hele sygdomsforløbet har hun også sovet ca.10-12 timer i døgnet og resten af timer er hun stort set at finde i sofaen for tv'et. Derudover har hun prøvet f.eks. at gå til dans, men dette lader sig ikke gøre, da hun melder sig syg efter nogle gange, på trods af, at hun siger, at det er sjot og at hun hygger sig med det.

    Jeg føler ikke, at der sker noget i hendes forløb, hun sidder fast, er overvægtig og er ofte negativ overfor sine omgivelser i hjemmet.

    Well, det var meget beskrivende, nu er spørgsmålet så, hvordan jeg skal håndtere problemet? Hvad kan jeg gøre for at motivere hende til at komme ud af sofaen og sengen og lave noget? Har prøvet af få hende til at spise mere, da jeg mener det kunne give hende noget energi og også motivere hende til motion, da jeg vurderer, at dette kunne give hende noget mere "livslyst".

    Har overvejet om man kan komme med nogle fysiologiske skræmme-eksempler? Eller er det ikke vejen frem?

    Enhver kommentar vil blive taget imod med åbne arme.

  12. Nu tager hun Möller's Tran i stedet for fiskeoliekapsler, pga. prisen - er Möller's Tran det samme som diverse fiskeoliekapsler, bare i flydende form? Og ved i, om der er nogle billige gode alternativer, til de ret dyre kapsler fra f.eks. Matas?

  13. Lige noget andet, om emnet..

    Nu tager min kæreste Möller's Tran, og hun er derfor interesseret i at vide, hvor stor en mænge af det hun skal indtage om dagen?

    Hun er ca.165 høj, og ellers en lille nipsting..

    -nhj

    Nevermind, hun har åbenbart kokset lidt i det, og fundet ud af, at det faktisk står på flasken - 5ml om dagen, det kan man vel godt gå ud fra, at det passer?

  14. Lige noget andet, om emnet..

    Nu tager min kæreste Möller's Tran, og hun er derfor interesseret i at vide, hvor stor en mænge af det hun skal indtage om dagen?

    Hun er ca.165 høj, og ellers en lille nipsting..

    -nhj

  15. lige lidt c/p fra producentens egen hjemmeside:

    How does Forza-T™ increase testosterone levels?

    6-OXO™ binds to the aromatase enzyme, which results in a decrease in the production of estrogen. A decrease in the level of circulating estrogens signals the hypothalamus to increase the production of testicular testosterone. This end result is a reduction of estrogen and up-regulation of natural (testicular) testosterone production.

    Giver det nogen mening, eller er det bare en omgang reklamehø?

  16. Jeg ved ikke hvad der er lovligt i DK og hvad der ikke er - de regler er mere komplekse end den menneskelige krop - fordi noget er ulovligt i DK betyder det ikke nødvendigvis at det på nogen måde er skadeligt...

    Hvis du disker frem med en indholdsfortegnelse om 5-stoffer der kan betegnes som fremmedord - kan du kun forvente at jeg omtaler de 5 ord - det er vidst de eneste fremmedord der var i min tekst - forvent ikke at folk kan kommentere på effekterne af et kosttilskud i et sprog som børnehavebørn forstår.

    Kommentaren var til dels ment som et kompliment. Jeg har læst adskillige af dine indlæg og må sige at stort set de fleste sætter du mig af på. Jeg synes det er imponerede, at kunne formulere sig så vel som dig.

    Tak for svarene.

  17. Det er jo den sædvanlige diskussion om plantens tribulus terrestris fremmende effekt på testesteron i kroppen (både i forbindelse med impotens og muskler) ... langt de fleste kontrollerede undersøgelser siger nej....

    udover det er der lidt magnesium med der om ikke andet kan give gang i afføringen, og lidt pyridoxin til kroppens aminosyremetabolisme, hvad 6-OXO er for noget fupværk skal jeg ikke udtale mig om...

    Så ja, det er lovligt i DK - og efter din mening og mange undersøgelser, så virker det ikke?

    Du må snart stoppe med at bruge så højtudviklet et sprog i dine indlæg, de er jo ikke til at fatte, for "almindelige" folk :blink:

  18. Jeg har de sidste dage på mit arbejde snakket med flere dernede frem og tilbage, om et bestemt preparat.

    Nogle siger det gør det ene, nogle det andet, andre hævder det er lovligt i DK, mens andre hævder det modsatte.

    Nu vil jeg gerne have tingene på plads og spørger derfor herinde, hvor jeg regner med at kunne få et kvalificeret og uddybet svar på, hvad dette produkt egentlig er og hvilken virkning det vil have på en person der træner 3-4 gange om ugen og som ellers får sine nødvendige rationer af proteiner.

    Indholdsfortegnelsen:

    post-10098-1147871391_thumb.jpg

    Mvh Nicki

  19. Så er det et disco-program du skal have...

    1. dag : Bryst, biceps....

    2. dag : Triceps, mave...

    max vægt på, max gentagelser... lige meget om stilen er elendig

    Det kører du 6 gange om ugen og holder søndag fri.

    Der findes et hav af programmer på nettet... du regner bare med, at der er nogen der GIDER at sætte et program sammen til dig.

    Han kan jo sagtens ligge vægten på de nævnte muskelgrupper men samtidig også få resten af kroppen med- og ja, det er helt sikkert med henblik på udseende. Dog er det vel op til det enkelte individ, at vælge grunden til, at man har lyst til at træne. For mig er det fint nok, at nogen gerne vil træne, for at få et "bedre" udseende. Han spørger jo bare om hjælp, og er tydeligvis uvidende, om at størstedelen af folk herinde ikke kan lide "disco-pumpere".

    Hjælp ham da i stedet for, forklar hvorfor det efter din mening er dumt at køre sådan.