michael86

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by michael86

  1. Dav Michael,

    Faktum er, at alle dem du har fat i, har ret - til dels. Når ketcheren er tung, så vil det automatisk give dig mere slagkræft og også i mange tilfælde give færre tillæggelser af psyko-badminthon-slag, som altså kvæster dit håndled i længden. På den anden side vil en let ketcher - og en blå bold (begynderudgaven) kunne give dig mulighed for at få indøvet et godt slag og i tagt med, at din teknik forbedres, vil du kunne hoppe på en tungere ketcher.

    Men det er du er en mand taget i betragtning, så ville jeg nok råde dig til at ligge i 130g klassen, så kan du ligge til med et hhv. tungere eller lettere greb, men der er ingen grund til en basse på 145 + greb.

    Prøv evt. hammer. Effekten er, at du får et automatisk "skub" ind under bolden i det, at knolden på spaden er lidt tungere end ellers - den er en fin balance ellers. Det er en udemærket hjælper.

    Wilson

    - er det btw tilladt med link? Mener jeg læste i "reglerne", at det er no-go, så hint det lige, så sletter jeg linket.

    Ellers er prince en mulighed, men Wilson er generelt en god all-round ketcher for de fleste med et stort udvalg. Og de fleste squashsteder kender sit kram, så er det bare med at spørge :smile:

    Held og lykke

    Tak for svaret. Jeg vil prøve sådan en 130grams basse så :)

  2. Hej Michael

    Er det den samme ketcher du har lejet hver gang eller er der forskellige udlejningsmodeller? Hvis nr. 2 er tilfældet er det jo oplagt at benytte dine erfaringer fra de ketchere du har prøvet for derigennem at finde et match til netop dig :smile:

    Der er desværre forskellige udlejningsmodeller, så har spillet med en del forskellige, men har svært at vurdere hvilke der er bedst :p

    Tak for det hurtige svar

  3. Godaften MOL :D

    Sagen er den at jeg er begyndt at spille lidt squash sammen med en kammerat, ikke noget seriøst men bare på hygge- og motionsplan. Indtil nu har jeg lejet en ketcher hver gang vi spiller, men det kan jo ikke betale sig i længden, så derfor vil jeg ud og investere i én. Men jeg har ingen idé om hvad man skal kigge efter.

    Efter at have søgt lidt rundt på forummet og andre websites ang. har jeg fundet lidt frem til at der delte meninger om dette.

    Én mener at man bør starte med en meget let ketcher

    En anden mener man bør starte med en lidt tungere, da det kan være svært at få fart i bolden med en let ketcher som begynder

    En tredje mener det kommer an på ens fysik

    Nogen der kan anbefale en god begynder ketcher? max pris ca. 7-800 kroner

    På forhånd tak

    Mvh. Michael Riis

  4. Der det nok går galt er at progression kan være flere ting..! Det du kalder progression, er det de fleste kalder planlagt progression. Altså hvor du har planlagt en stigning med x antal kg hver træning i et stykke tid osv osv.. Men alt fremgang er jo progression, så folk der f.eks kører 5x5 og smider mere på stangen hver gang de har mulighed for det, træner jo også med progression!! Forskellen er bare at jo længere tid du har trænet, og jo højere du kommer op i styrke. jo langsommere sker den naturlige progression.. :smile:

    yes, det er jeg godt med på, men det var jo naturligvis planlagt progression jeg hentydede til.. går ik ud fra at man med nutellas styrke har naturlig progression ret ofte :bigsmile: Men det er nu også lige meget.. har jo fået svar på mit spørgsmål :smile:

  5. Well ja, folk træner ofte "efter dagsformen" i cutte-perioden, hvor det er ret svært at udleve en egentlig progression.

    Når vinteren kommer - og der kommer føden indenbors - ser du næppe nogle logs med stillestående kg.-angivelser.

    jeps.. det var også bare det mit spørgsmål gik på.. om han trænede efter dagsformen eller om han brugte planlagt progression..

  6. Jeg tror du har misforstået begrebet progression? :wink:

    hehe ved skam udemærket godt hvad progression er.. :smile:

    når man sådan læser lidt rundt omkring i folks logbøger så er der da en del der bare træner efter dagsformen, dvs. stort set samme belastning ved hvert træningspas...

  7. At bruge progression er vel uundgåeligt. Ellers sker der jo ikke rigtigt noget! Progression kan derimod forekomme på mange forsk. måder.

    Hehe tjaa kan vel diskuteres.. hvis man kigger rundt omkring på mol kan man da godt finde nogle folk med pæne resultater der ikke anvender progression.. men er dog selv fortaler for progression :smile:

    Ja, og startede så vidt jeg husker rimelig lavt. Mit 1RM lå på 80kg, og jeg mener at jeg startede på 50-55kg

    Okay, tak.. det tror jeg at jeg vil kaste mig ud i inden længe :bigsmile:

  8. Jeg kørte selv en overgang 5x3+2 i militarypress/pushpress.

    De første 3 reps var strict milipres, de sidste 2 var pushpress. Faktisk efter et forslag fra Francis - det virkede over al forventning! Hentede 10kg i stem, og 15kg i pushpress

    Interessant :bigsmile: hvor lang tid kørte du programmet? og brugte du progression? :smile:

  9. Hvis man nu ønsker sig en COC trainer og en 1´er (det burde foreløbig kunne dække mit behov, og også levne plads til fremskridt), kan man så regne med, at traineren stadig er flere klasser over diverse junk-ting fra sportsbutikkerne altså mht. hvor hård den er at lukke)?

    Sådan cirka så er min CoC Trainer nok 3-4 gange så hård at lukke som den skod gripper jeg har fra en sportsbutik.. :)

  10. Nej, der er ikke forskel på kalorieforbrændingen ved forskellige hastigheder. Kalorieforbruget er afhængig af den tilbagelagte distance, ikke hastigheden.

    Jeg vil mene at tommelfingerreglen er mere korrekt i sine beregninger end pulsurene. Beregningerne bag den kan i øvrigt findes på gomotion.dk.

    Ahhh mon ikke tiden man tilbagelægger en given distance på også spiller en rolle?

    Mon ikke der er forskel på om man "løber" 2km på 30minutter eller om man løber 2km på 10minutter?

  11. Ang. konkrette øvelser kan jeg desværre ikke være så anvendelig.

    Men, jeg kender ikke meget til Viby, men ved at der da ikke er lang tid fra torvet til Banegården hvor Club Olympic ligger med alt det du har brug for, en god atmosfære og til 200,- om måneden + 500,- i indmeldelsesgebyr, men så får du også et nøglekort, så du kan træne hvornår du vil.

    Træner selv i Fitness.dk i Viby, men det der lyder noget mere tiltalende :bigsmile: Har du evt. et telefon nr til centeret eller noget? :smile: