5-hour man

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 5-hour man

  1. Tak for hjælpen begge to!

    Endnu et spørgsmål: Skal det nødvendigvis være fiskeolie, eller er hørfrøolie parret med fx olivenolie godt nok?

    Hvis fiskeoliekapsler er uerstattelige, er de så billigst på nettet eller i supermarkederne? (Jeg ved godt, at der ikke må linkes til forhandlere eller produkter, men det er vel okay at sige at sige om de evt. kan fås billigere online - så kan jeg lede selv!)

    EDIT: For at gøre det simpelt: Hvis jeg nu indtager 2-3 kapsler fiskeolie, 10 ml hørfrøolie samt 15-20 ml ekstra jomfru olivenolie dagligt - er jeg så dækket ind?

    På forhånd tak!

  2. Hej! Jeg faldt over følgende artikkel om 'functional fatty acids': http://www.t-nation.com/readTopic.do;jsess...hydra?id=952894

    Umiddelbart lyder det jo som et mirakkelmiddel som er vældigt fantastisk, men det er jo bare en masse påstande uden kildehenvisninger, og med min begrænsede viden kan jeg desværre ikke afgøre om det der skrives er rigtigt eller forkert. Var der nogle kloge hoveder som evt. kunne komme med en vurdering af artiklen? For hvis det der står passer, skal jeg vel igang med nogle tilskud...

    På forhånd tak!

  3. Hvad er den/de modsatte øvelse® for bænk?

    Hvad mener du med 'modsatte' øvelser? Er det øvelser som presser din bænk? Altså, læg bænk i starten af dit pas - før andre presøvelser (militarypres, dips osv.) da de belaster de samme muskler. Men du skal for alt i verden ikke undgå disse øvelser, både en stærk skulder og triceps er essentielle for et godt bænkpres, selvom det kaldes en 'brystøvelse'.

  4. Weightgainer er slet ikke nødvendigt... hvis han begynder at spise fornuftigt, er wg spild af penge. - en blanding af druesukker og proteinpulver er mere ideelt

    Jeg kan personligt slet ikke forestille mig noget mere klamt end en blanding af druesukker og proteinpulver :dry: Alt for sødt, og man kan sikkert smage den lidt 'klamme' proteinsmag for pulveret. Og "spise fornuftigt" er i hans tilfælde også at skovle mad ind - sikkert mere mad end han rent faktisk kan få ned til at begynde med. Envidere er druesukker ikke altid en god idé. Hos mange mennesker medfører at der samles en del væske i maven(hvis jeg ikke husker galt) hvilket medfører mavepine.

  5. Ja, æd. Og jeg vil anbefale dig weight-gainer. Når du vejer så lidt er det tydeligt, at du ikke har været vant til at spise særligt meget. Og jeg tvivler altså på at du kan få nok mad ned i starten. Så supplér med 2-3 spoons WG om dagen, det gjorde jeg. Efterhånden nedtrappede jeg det, eftersom jeg vænnede mig til at spise mere. Nu bruger jeg det kun til min post-workout shake. :)

  6. En stor del ...Det vil jeg ikke lægge skjul på, er dog 100% clean den dag idag :smile:

    Jeg har set "Nandros sommerbilleder"(hedder den post ikke det?) på BH, og det ser jo virkeligt vildt ud. Men det er jo efterhånden er gammel post. Har du nogle nye billeder et sted? :smile:

  7. Hej mol. Jeg synes selv at mine arme er for store. Mine t-shirts sidder alt for stramt og pigerne vil hele tiden røre mig. Hvad gør jeg?

    Argh okay det gas.

    Anyway. Så synes jeg som nogle af de andre at det virker lidt fjollet at dine buksers størrelse skal bestemme din træningsgang. I stedet for at droppe bentræningen, så sæt mindre fokus på den og mere fokus på det du hellere vil have.

    Jeg træner af to grunde:

    Fordi det er lækkert, og for at være lækker. :nissetunge:

    Jeg hader squat, så det er ikke ligefrem fordi den hører under "lækker" delen af træningen.

    Desuden elsker jeg stramme jeans, og jeg synes de gør mig lækker. Det samme synes de fleste piger JEG synes er lækre :nissetunge: Derfor er det altså et problem, når mine ben ikke kan være i de stramme jeans. Og jeg synes stadig ikke store ben er særligt pæne(til mig).

    Det er dog trist at væksten i resten af kroppen mindskes uden squat. Men så må jeg bare sprøjte løs med testosteron og decabol og fylde mig med dianabol, så går det nok - eller hvad synes I? :santa2::tongue:

    PS. DocH, hvor på Østerbro bor du? :)

  8. Kreatin? Hvornår burde jeg spise dette? - Ikke tidsmæssigt, men når jeg får for lidt af..?

    Kreatin findes i fortrinsvis i rødt kød, så hvis du spiser meget af det, vil nu næppe opleve den store forskel. Ellers kan det være en god idé. Det er dog slet, slet ikke en nødvendighed, som nogle får det til at lyde som om. :newyear:

  9. Efter træning smider jeg en shake ned bestående af:

    40g prot pulver

    90g Maltodextrin, komplekst kulhydrat der tager et stykke tid for kroppen at nedbryde. Herved har du energi i den første anabole fase efter din træning. (ca. 1g pr kilo kropsvægt)

    + evt noget kreatin.

    Jeg fik foreslået dette af Tunen, og hvis der er nogen der har styr på sin kost, så må det være ham.

    Maltodextrin - er det noget man kan købe i alm. supermarkeder, eller skal jeg bestille det online?

  10. Var det ikke en ide bare at træne de kropsdele som mangler for at få benene til at passe ind istedet for at gøre det hele småt for at få det til at passe sammen?

    Desuden kan du bare skære squattet lidt ned i stedet og skrue overkrops træningen lidt op

    Alt andet er tåbeligt IMO..

    Det hjælper jo ikke på det faktum, at mine jeans er for stramme. Det er generelt bare min hofte og kraveben - altså, jeg er meget, meget smalt bygget, og det kan jeg ikke rigtigt gøre noget ved. Jeg kan selvfølgeligt smække noget masse på lats osv., men det vil ikke hjælpe nok! Og under alle omstændigheder kan jeg ikke lide mine ben.

    Anyways, vil alm. dødløft gå for meget i benene, til de 'krymper optimalt' (Haha.)

  11. Ja, kort og godt:

    Jeg synes selv jeg har for store ben, og sådan er det! De er ikke vildt store, men da jeg går i stramme bukser og ikke er særlig bred, ser det ikke særligt harmonisk ud med store lår. Jeg vil indtil videre springe min squat over indtil mine ben har fået en passende størrelse. Spørgsmålet er bare, om jeg også skulle springe dødløft over? Den går jo ikke lige så meget i benene som squat, men noget gør den da. Vil det "noget" forhindre atrofi i benene? Det skal siges at det primært er min quadriceps der er problemet, men også benene generelt. Læggen er dog fin nok.

    På forhånd tak,

    mig.