LDM

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LDM

  1. Falder lige ind med en kommentar :innocent: for at understrege hvor VIGTIGT det er at have en spotter (+at være realistisk med de kg man smider på). For i mandags var der en i centret som kørte squat uden en spotter, og det resulterede i en brækket 12. ryghvirvel.... :blink::crazy:

    Avs for sulan :cry3:

  2. Jamen så lyder det jo til at du gør det på den helt rigtige måde :4thumbup:

    Træningspartnere som intet giver igen er absolut ikke til at samle på og så træner man klart bedre alene!

    Det er rigtigt mange år siden jeg sidst har trænet sammen med nogen, også fordi jeg sjældent har brug for spot da jeg ikke tror på den slags... så at have en makker er jo ikke ligefrem nødvendigt :innocent:

    Det er kun de dage hvor jeg træner SL og skal pakkes ind i elastikker, træne i mærkelige opsætninger osv. at det er strengt nødvendigt med en makkker, men så er der heldigvis altid 6-8 styrkeløftere i nærheden som kan give et kærkomment spot :cool:

    :w00t:

    Har faktisk kun brug for én når jeg squatter.

    Der skal nemlig stå en bag ved mig for jeg bliver sgu ved lige indtil jeg falder bagover :tongue: , men det er altid rart med en som presser mig til det yderste. Og jeg HADER jo også at tabe ansigt :devil: .

  3. Jamen... mange tak :blush::blush:

    .... så er der kun en ting - og det er ned i centret og :pumpin::4whip::showoff: :4flex: :4sport: :kickass::bottom::yahoo:

    Et godt tip er at finde dig en træningspartner som har noget mere erfaring end dig og teame op med vedkommende, så du hurtigt får lært at træne rigtigt --> så skal du nok hurtigt se resultater :slut:

    Jeg var så heldig i sin tid at starte i et hardcore BB center hvor jeg fra dag et blev sat til at bænkpresse, dødløfte og squatte og på samme tid blev holdt i ørene af de store fyrer og på den måde kom jeg helt rigtigt ind på træning og det har været en stor fordel :w00t:

    ... derfor kunne man som helt nybegynder have stor glæde af en DYGTIG pt'er eller bare en instruktør som kan guide dig uden om alle de klassiske begynder fejl! Men det er vigtigt at holde målet for øje for der er ikke mange pt'er ej heller instruktører som forstår sig på at træne folk frem mod en muskuløs krop! De fleste er uddannet i at træne folk til at få et bedre alment velvære :smile:

    p.s. Ellers SUPER sød vovse du har dig der :wub:

    Må nok indrømme at jeg efter et stykke tids "bitter" erfaring har droppet træningspartnere. I starten er de altid max motiverede, men såååå, ja. Træner bedst alene, men centeret jeg træner i, er enormt godt og de har sammensat et program jeg kører og jeg får al den hjælp jeg beder om :4thumbup: .

    Og Sally (hunden) siger tak for de pæne ord :4dog:

  4. Tror jeg ikke du kan finde så mange MOLboer med 2000+ poster, der har brug for.....

    Med frygt for at lyde dum :blink: , men er ny... Hvad mener du med 2000+ poster?