Zapster

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zapster

  1. Du har påstaget dig en opgave som medlem af bestyrelsen, og vi er en del der undre os over at, de på demokratisk vis vedtaget bestillinger, ikke manifesteres i den virkelige verden.

    Skal jeg forstå, at trods oplysninger om mindst 3 mulige købs-steder, endnu ikke er sat gang i anskaffelsen af fatbaren?

    Hverken denne eller den forrige henvendelse skal tolkes som: "vred", men da du fremstår som en elles kompetent herre, så forekommer det mig underligt, at handlen, efter over et år, endnu ikke er i hus!

    Skulle måske have husket en blinke-smiley ; )

  2. HEEYYY!! Adrian har IKKE bestilt noget, blot kommet med et glimrende løsningsforslag ;)

    Nu da du tøffer lidt rundt på den der sigøjnercampingplads aka. fælleden, så kan jeg anbefale at lægge et par hill-sprints ind, den "store" høj er ganske velegnet til formålet. :)

  3. Fatgripz sender fra uk, så der er nul told. : )

    Min vudering er, at man skal holde grepstræningen til en gang om ugen, ihvertfald hvis man løfter tungt på andre dage også.

    Synes de har givet en markant vækst på ret kort tid, tester snart mine grippers og ser om der er sket noget overførbart.

  4. Jeg går ud fra at : "håndtere handler udenfor england og sender ekstraregninger på transort længe efter, at varerne (vores fatbar) er bestilt, samt uspecificerede proformafakturaer" er møntet på det første site, og at paypal-"problematikken" på det andet, eller hvordan?

  5. Du øøhh chris, nu glemmer du ikke BICEP-BLASTEREN, vel!!!!!! :laugh::laugh::laugh:

    Hvorfor kan man ikke nøjes med back/front-squat? er det fordi man kan presse flere kg i maskine end med en stang?

    jeg har ALDRIG set nogen bruge den benpres-ting vi har stående...nogensinde! har set to bruge den gamle orange fra DDR, og den knager da også ret hyggeligt.

    Burde bruge de kr til nogen klubmøder med massivt druk i stedet! og måske en strip-pole, det ville helt sikker få en masse unge tøser til at træne i klubben :tongue:

    Den dér glute-ham ting ser dog ok ud. Som den står der i danske farver, med dipsticks og bløde puder, slår den klart den gamle hampeudgave! lidt lav til dips måske?