Lone16

Medlemmer
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lone16

  1. Vi har motionscenter på gymnasiet hvor jeg går, og der har jeg gået nogen tid plus at jeg gik til styrketræning med ungdomsskolen. Men - måtte stoppe begge gange pga af smerter. Jeg har fået nogle øvelser af min fys. men det er kun mave de stortset træner, da hun sagde det var en vigtig ting for min rygholdning.

    Både hun og min læge siger jeg skal lave det jeg kan holde til, og styrktræning i motionscenter kan jeg altså ikke! Så derfor ville jeg gerne høre jeres hjælp til hvad jeg kan gøre herhjemme?

    Stortset hver dag træner jeg mine mavemuskler, lårmuskler samt laver armstrækkere og træner lidt med håndvægte - og de øvelser til maven er nogle min idrætslærer viste mig jeg skulle lave, når jeg havde scheuerman.

    De øvrige øvelser har jeg fundet på iform.

    Måske siger I at jeg er et pylre hoved fordi jeg ikke vil gå i motionscenter , men jeg lider ofte af smerter, og det har jeg ikke lyst til resten af mit liv. Så kan jeg slippe for smerter efter ca. 20 årsalderen, his jeg passer på min ryg, vil jeg da gerne det.

    Men råd til kostplan og øvelser der kan "fixes i hjemmet", kan I hjælpe med det ?

  2. Tak for det ..

    Det skal bare være nogle øvelser jeg let selv kan lave - ikke noget der skal kræve en fys eller noget, for det er så dyrt..

    Og - fysioterapeuten jeg gik til, sagde altså at jeg IKKE må træne på maskiner i et motionscenter. Det er min ryg ikke stærk nok til - og jeg får også ondt i ryggen af det.

  3. Som ovenfor skrevet er det noget der hedder schoyerman. Jeg ved ikke hvordan det staves, men det blev i gamle dage kaldt landmandsryg, fordi det ofte gik ud over karle osv, der skulle løfte tunge ting, og derved fik skæve rygge.

    Det er noget jeg har mærket til hele livet, og min mor har det samme.

  4. Det må jeg godt. Jeg er blevet anbefalet løb, svømning og ridning af min fysioterapeut.. Styrke i motionscenter samt kontaktsport skal jeg passe på med, og hvis jeg skåner min ryg, kan jeg være af med skaden omkring 22-årsalderen.

    (det er schoyerman jeg har - kileformede ryghvirvler - og jeg aner ikke hvordan det staves!)

    Pt. løber jeg minimum 2 km hver dag. Somregel løber jeg 10 et par gange i ugen, og så næsten fri i weekenderne.

    Jeg vil gerne have gode råd ang. træning, plus en kostplan som jeg også godt må tabe mig lidt af :)

  5. Hej allesammen!

    Hvordan kan jeg bedst muligt, som pige, øge min muskelmasse. Motionscenter er ikke en mulighed, da jeg har en rygskade, der gør at jeg ikke må anvende de der styrketræningsmaskiner.

    Formålet er bla. at få flottere/fastere krop efter vægttab, samt at øge mit stofskifte.

    Gode råd ?

    Tak :)

  6. :crazy:

    Ja, jeg vil jo ikke miste min kæreste gennem 6 mdr. Han siger han elsker mig og min krop og at jeg er parfekt + at han aldrig vil miste mig.

    Og - jeg vil bare heller ikke miste ham. Jeg vil bare være en perfekt kærste (: hvis I forstår.

    Slank og lækker.

  7. Fitnessnougat: Nej jeg har ikke spist meget op til jul, for jeg har været på skrump jo. Jeg vejede i juli måned alt lige fra 67-73 kg på dårlige dage. Og alle de ekstra kilo jeg der vejede var noget jeg tog på efter at være kommet hjem fra efterskole, hvor jeg løbetrænede ca 100 kg om ugen eftersom jeg trænede til maraton.

    Da jeg kom hjem stogppede jeg med at motionere SÅ meget og min mor sørgede ikke for at lave ordentligt mad til mig, hvad der resulterede i at jeg nogle dage overspiste og andre dage intet spiste. Det påvirkede så min vægt med 20 kg på et år!

    Så tog jeg mig endelig i skindet, begyndte at spise sundt igen - og spise endnu sundere i tilfælde af jeg i nogle weekender fx spiste uheldigt. Jeg begyndte at løbe igen og cykle en del og så blev jeg ven med cola light, der har erstattet mange kalorier fra slik mm.

    MEN men men... Nu gik det altså galt igen. Min kur brast i den søde juletid. Og det gør mig så ked af det. Jeg frygter så meget at jeg igen vil ende på de 67 kg!

  8. Jamen jeg har VIRKELIG prøvet at styre mig. Og jeg har løbet/gået 10 km hver dag plus det løse... Så det burde ikkke være for jeg har motioneret mindre. Måske tværtimod! JEg har det bare kanon dårligt med det,og jeg føler ikke jeg kan vise mig over for nogen og SLET ikke min dejlige kæreste for jeg har smidt de møj kg der er røget på...

  9. Alligevel har jeg regnet ud at jeg ihvertfald har indtaget 3000 kcal lørdag og søndag og det er jo ihvertfald det dobbelte, mindst, af hvad jeg skal have.

    Og 1 kg fedt er så vidt jeg ved 7000 kcal - vil det så sige at jeg har erhvervet mig ½ kg ekstra fedt og så resten blot er væske ?