Psygurd

Medlemmer
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Psygurd got a reaction from Christian B in Hvordan skal jeg starte på mit vægttab?   
    Det med at have lyst til det man "plejer" om aftenen kender jeg godt. Personligt hvis jeg har fået flere kulhydrater i en periode, i en ferie eller lignende, også ligger om til mine normale spisevaner (hvor jeg er mest tilbøjelig til at spise de fleste af mine kulhydrater i løbet af morgenen, formiddagen og tidlig på eftermiddagen) craver jeg også efter det mad jeg havde vendt mig til at spise. Min løsning er ikke at give efter og tage en kold tyrker. Så den der med at spise "sundt" en dag engang i mellem er ikke en holdbar løsning og vil kun skabe frustration frem for vægttab.
    Et forslag kunne være at du gradvist skal prøve at vende dig til at spise noget andet, f.eks. ved løbende at henrette madvarer der ikke er godt for en. Ved ikke hvad du spiser normalt (Men det lyder meget hen af meget brød og fede madvarer), men at stoppe med at spise fødevarer der er tilsat store mængder sukker og friture stegt mad er et godt første skridt i den rigtige retning. Ved ikke lyn hurtigt at hoppe over i den anden grøft kan måske også hjælpe med til at påvirke din familie i en bedre retning.
    Mht. det med de 500 kcal om dagen, vil jeg mene at det er en tommelfingerregel og ikke lov, at du ligger ud med en 800-1000 kcal indtil du runder 80 vil jeg mene er okay.
    En anden ting, din kropsbygning og højde mangler du at beskrive. Hvordan er du nået frem til det er 70kg. du gerne vil ned på? Hvis du eksempelvis er over 180 vil jeg mene det er for lavt sat..