Mieses

Medlemmer
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mieses

  1. his current study examined the effect of a 3-week period of sexual abstinence

    3 uger :blink:. Er i sikre på at det er tale om et videnskabeligt eksperiment? Det lyder mere som at de her fyre har gjort et oprigtigt forsøg på at slå verdensrekorden i synkron-selvtortur :D.

  2. Ok, hvad er potassium og hvad gør det? Det er ikke indeholdt i de vitaminpiller jeg spiser(har lige chekket :rolleyes: ). B6 kan man også få andre stedere fra, ikke sandt?

    Jeg mener selvfølgeligt ikke, at bananer var skadelige, men bare, at hvis man skal spise frugter så er der vel andre med bedre vitaminindhold.

    Hvorfor er planteolie nederst i pyramiden, mens fisk er længere oppe? Når man tænker på at fiskefedt og planteolie både er fedt af den gode slags, så burde de være i samme kasse. Er det ikke logisk?

    Damn, jeg føler mig i spørgehumør i dag. :blink:

  3. Et lille spørgsmål til den nye kostpyramide:

    Hvorfor er bananen vist på pyramiden? Den er ikke særlig indholdsrig mht. vitaminer mv. og det er vel pga. vitaminindeholdet at der anbefales at spise frugter?

    IMHO er bananer KUN gode til at genopfylde kolhydratdepoterne efter en hård træning :pullup:

  4. Alkohol indeholder en hel del energi, så naturligvis vil vægttabet være mindre, hvis man går på druktur.

    Jeg har ikke hørt andre steder at forbrændingen nedsættes, men jeg har personlige erfaringer med at intelligensen nedsættes midlertidigt ret kraftigt :)

  5. Det er sandsynligt, at mange af de spiseforstyrrede enten har svaret undvigende eller er blandt de 138, der valgte ikke at besvare det tilsendte skema.

    Damnit, er det her videnskab: Spørg nogle mennesker om de har et problem med spiseforstyrrelser, og hvis hvis de svarer nej, har de det alligevel, da de nok ikke vil indrømme det :retard:

    Meget gennemtænkt og repræsentativ undersøgelse(NOT!).

  6. En idé, som kan hjælpe dig med at ændre dine kostvaner er at begynde at interessere dig for sund madlavning. Hvis du har viden om de sundhedsmæssige følger af din kost vil det være meget nemmere at overtale dig selv til at ændre kosten til det bedre.

    Hvis du har behov for at synde, er cola light altid en god drik at have. Det er måske ikke sundt, men dog mindre usundt end alm. cola, og så feder det slet ikke!. Udfra et vægttabsperspektiv kan du bælle massive mængder i dig uden at tage på.

    En anden ide, som ihvertfald er værd for dig at overveje, er at træne hver dag. Simpelthen. Årsagen er rent psykologisk. Hvis du træner fire gange om ugen , vil du altid glæde dig til ugens fridage - "Dejligt, i dag slipper jeg jeg for at træne. Feedt!". Sådanne tanker vil svække din standhaftighed, og eventuelt vil du risikere at først udskyde træningen en dag, så to dage, osv. Ved at bide i det sure æble og at træne hver dag vil man undgå sådanne tanker, og istedet for fokusere tankerne på at forbedre sine løbetider, løft osv.

    Klø på :devil:

  7. Jeg stiller (som en af de få?) kritisk overfor konceptet. Jeg tror sgu, at vægttab som alt andet først og fremmest handler om motivation, og hvis man ikke har den, så kan alverdens motionsrecepter ikke hjælpe. Lets face it: grunden til at mange mennesker er overvægtige er ikke fordi der er dyrt at dyrke motion(det er det ikke), men pga. dårlig viden om sundhed og lav prioritering af ens fysiske velvære.

    Vil skattebetalt motion give en motiveret overvægtig større vægttab? Næ, hvis man er motiveret og velinformeret, så skal vægttabet nok komme. Vil skattebetalt motion give en ikkemotiveret overvægtig større(eller noget?) vægttab? Næ, en overvægtig som ikke VIL svede, kommer hellere ikke til det. Det vil altid være eget valg om man vil bevæge kroppen, og den største pris ved vægttab er langt fra form&fitness medlemskortet, men hellere de litrer af sved man skal af med for at nå sit mål.

    Hvis man vil forbedre borgernes sundhedstilstand, så kan pengene altså bruges en hel del bedre end på 'motion på recept', IMO.

  8. Mieses> Det kunne godt blive et meget dyrt væddemål for dig! Hvis de reelt uddør, hvordan vil du så skaffe den banan, som du har tabt? Så det vil jeg godt vædde med dig om. Bananen vil også stige kraftigt i værdi, hvis den kommer tæt på udryddelse, så du kan evt. til den tid skifte den ud med en lexus eller noget, for at kunne betale dig fra det  B)

    Tænk dybfryser :lol:

    Seriøst, så virker det kontra-intuitivt at en frugt, som har eksisteret i 100er millioner år, og bliver produceret i milliardvis i dag, skulle kunne blive udryddet på så kort tid. Så hvis du er villig til at stille en lexus på højkant for en banan, så er jeg på :devil:

  9. Lad os nu se... Jeg sætter 10 liter Mathilde på vi osse kan købe bananer om 10 og 20 år. Hysteri og sensationsjournalistik, det er sandsynligvis, hvad det er.

    Jeg tør vædde en banan på, at man stadig kan købe bananer om 20 år :banana: :D

  10. Jeg kan ikke se hvorfor frugt er dårligt ifm med en diæt?? Ernæringsmæssigt får man da en masse gode ting - jeg spiser vel 4-6 stykker frugt om dagen.....

    1) Det mætter dårligt.

    2) For meget sukker, både i form af sukrose og fruktose.

    Til gengæld er frugt en god anti-oxidant - altså forebygger mod kræft. Og en appelsin indeholder max 100 kcal. Jeg tror godt, at en kur kan overleve det. Men 5-6 stykker vil selvfølgeligt godt kunne slå en kur i stykker.

  11. Jeg dyrkede motion seks dage om ugen i foråret i forbindelse med vægttab, og kan sådan set ikke helt forstå at jeg kunne klare det psykisk dengang. Det føltes ihvertfald "godt" når jeg var færdig, men om det var Runner's High ved jeg ikke, det var mere en dyb tilfredshedsfornemmelse end lykkefornemmelse. Igen om dette skyldes fysiologiske forklaringer(Endomorfiner) eller følelsesmæssige ved jeg ikke.

    Hmm, jeg får lige lyst til at træne intens cardio igen :)

  12. 11,5 kg på 5 måneder er kan godt klares med god selvdisciplin. Man plejer at anbefale en vægttab på ½ til 1 kilo om ugen for mennesker som skal tabe fedt, så det bør kunne gøres indenfor 3-5 måneder.

    Jeg er enig i mange ting, som AF nævner, men jeg ville dog lægge mere vægt på konditionstræning end AF. Grunden er, at bedre kondi -> bedre præstation per tidsenhed -> større udbytte(kalorieforbrug) af den tid man bruger på motion. Men styrketræning er selvfølgeligt også supergodt når formålet er slankning B).

    Du nævner, at du er ret glad for slik. Det skal du passe meget godt på med(men det ved du godt, ikke ;) ) Med slik og søde sager er det meget nemt og hurtigt at indtage den energi, som du med slid og slæb har forbrugt i centret. Så, hvis du skal tabe dig er fokus på både kost og motion vigtigt.

    Det vigtigste: Hav tålmodighed :). Det kan være jeg tager fejl her(vi mennesker er jo så forskellige), men hvis du træner 3 timer på en dag nogle gange, vil det ikke have en meget negativ effekt på din motivation de næste mange dage? Hvis en sådan megatræningsdag får dig at ligge på sofaen i flere dage, kan din træningsrytme meget hurtigt ødelægges, og du kan risikere aldrig at komme i gang igen. Jeg vil hellere anbefale at træne max en time per træningsdag, men så til gengæld aldrig skippe en træning. En fast træningsrytme er meget vigtig, når man som dig er i gang med et sådant langsigtet projekt.

  13. Hvornår startede i med at træne?(alder ved start)

    Startede at træne i marts i år. Jeg var fed og slasket, vejede 102 kilo, og havde ikke bevæget mig seriøst siden den tidlige teenagealder. Startede med kun motion og påpasslighed med mad, men begyndte efter at have opdaget MOL også at løfte ting. Efter at vægten er på plads træner jeg mest styrketræning, men også noget kondi.

    Hvad startede I på?(Rå antal Kg i de forskellige øvelser)

    Bænkpres: 35-40 kilo

    Pulldown to Chest: 40 kilo

    Andre: ved ikke, eneste øvelse hvor jeg tæller kiloerne er bænk. Træner ikke squat eller dødløft.

    Kropsvægt: 102 kg, uproportionalt fordelt på 188 cm

    Hvor lang tid har I trænet?(Alt i alt, med forbehold)

    8 måneder ekslusive 3 måneders pause...

    Hvor langt er I nået?(Øgelse af Kg i de forskellige øvelser)

    Bænkpres: 65 kilo, håber på engang at nå 100 kg :rolleyes: We'll see...

    Pulldown to Chest: 90 kilo(75 i god stil)

    Træner stadig ikke squat eller dødløft, tør ikke starte på dødløft uden instruktion(der er ingen der træner det i vores kollegiekælder) + vi har ikke noget squatstativ.

    Kropsvægt: 91-92 kg og en langt bedre fordeling mellem muskler og fedt.

    Hvordan var jeres motivation i starten og så nu? - Er der forskel?

    I starten: Vægttab og udseende 100%. Jeg var syg af at se på mig selv.

    Nu: Vedligeholdelse af kondition og fedttab, opbyging af styrke og muskelmasse og TIDSFORDRIV :lol: Det føles simpelthen skønt og primitivt at komme ned og løfte noget et par gange om ugen...

  14. Hovsa, der fik jeg læst din tråd lidt for hurtigt :rolleyes:

    Nu skal det lige siges at det er skulderledet den er gal med og ikke håndledet.

    Kravebenet sidder som bekendt ikke i håndledet  :o

    Til gengæld skal håndledet i kravebenet, når pigerne skal vil have massage :lol:.

    Anyways, håber det går godt for din skulder.

  15. Jeg har ikke et svar på dit spørgsmål, men et i stedet for et spg til dig: Før du ødelagde dit håndled, gav det så et "knæk" hver gang du bevægede det? Jeg har havt et sådan knæk nu i et stykke tid, og kan ikke lide det...Sidste gang fik jeg ikke trænet db curls pga smerte i håndledet, men der plejer ikke at være smerte når jeg træner. Måske de to ting hænger sammen, altså sådan at "knækket" er tegn på begyndende slid, mens smerten er mere seriøs?