PumpBreezer

Medlemmer
  • Posts

    253
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PumpBreezer

  1. Well sorta... Jeg træner i City Fitness i København. Jeg flyttede til Østerbro sidste sommer, og skiftede så til City Fitness for en måneds tid siden. Men er da i CM et par gange om måneden i weekenderne. Er du stadig dernede?

    OKay lækkert nok, ja er sgu for nærig til at betale 3-4mill for et hus i kbh, priserne her nede passer mig lidt bedre :cooldance:

  2. Efter nøje overvejelser og et KLÆKKELIGT banklån, så har jeg besluttet mig og investere i min egen SUPER hjemmebio. Vi taler projektor og lærred!!! :bigsmile:

    Men jeg har ikke tænkt mig om, for det er ikke længe siden jeg har været ude og investere i HIFI Stereo, et superkøb jeg aldrig har fortrudt, men det må så rykke fra pladsen til fordel for hjemmebioen :(

    Jeg sælger altså ud af:

    Sony FM-stereo tuner ST-SE300

    Sony CDP-XE270 (High Density Linear Converter)

    Pioneér Forstærker A404-R (helt klart mit favoritkøB)

    Jamo SW 300 II Sattelit Inklusiv Subwoofer!

    Altsammen købt i 2001-2002 B)

    Alt i alt blev der købt for mellem 6000-7000 DKR (inkl. alle kabler)

    Jeg håber da på og kunne inkassere et sted omkring 4000,- men ellers så giv et bud over PM, jeg er villig til at forhandle, da jeg skal af med det inden jeg kan købe Hjemmebio! :bigsmile: (jeg glæder mig sku' som et lille barn :lol: )

    Jeg skal lige have fundet kvitteringerne, men mener bestemt at det stadig er garanti/reklamationsret på i hvert fald Pioneér Forstærker og Jamo Højtalere.

    (Jeg købte udvidet garanti i op til 5 år, som der jo langt fra er gået endnu. Dog loves det ikke, da jeg først skal have fundet kvitteringerne..det kan jo være jeg husker forkert)

    Jeg mener lige præcis at CD-afspilleren + Tuneren lige har overstået reklamationsretten der er 2 år. Ellers har de ikke lang tid igen.

    Er det solgt? Hvis ikke, hvad ville din pris så være for Jamo sætte`?

  3. Næh Levrone er den ukronede Mr O 1992, 1994 og 2000.

    Og han bliver heller aldrig Mr. O! Han har måske en chance her i år, hvis han virkelig går et godt indtryk! Nææ jeg tro Gunter er den eneste pt. der kan skubbe BigRon af tronen!

  4. >Fistandtilus

    Hvis der ikke eksisterede krudt, ville Levrone da slet ikke bliver nr. 1!! Han er altså ligeså krudtet som resten... Næh du, uden krudt ville Skip La Cour sgu nok vinde...

    Lagoon

    ?!?!?!?! Uden krudt var Skip bare en lille mand!