daCarp0

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by daCarp0

  1. Nu interesserer jeg mig ikke synderligt meget for håndbold, andet end jeg følger resultaterne og læser lidt om kampen. Men synes det er utrolgit at nogle aviser - og nu læser jeg iogså her, at folk på grund af en kamp tror man går hele vejen. Efter hvad jeg har forstået har de spillet 3 mindre gode kampe og 1 god, så er der vel stadig langt til guld. Men håber selvfølgelig på dansk guld - hvad enten jeg gider se det eller ej.

  2. hvor slemt er den knæklyd? Har ignenem mit liv selv har nogle sjove lyde ind i mellem, men aldrig haft noget alvorligt med knæene, andet end overbelastning. Der med ikke sagt at der ikke kan være noget galt.

  3. Hej.

    Jeg har nu kørt med samme program gennem noget tid og er egentligt meget tilfreds. Det er et program jeg har fået lagt af en instuktør. Dog har jeg ændret en enkelt øvelse i det. Jeg træner 4 gange om ugen, og det er ikke faste dage pga. mit arbejde. Mit mål med træningen er at blive stærkere og holde en flot figur (masse)

    Det skal siges jeg har haft problemer med min ryg, men det er ikke noget jeg rigtigt mærker mere, netop pga. træning og jeg er selv i stand til at sige fra hvis jeg mærker noget. Det samme gælder min skulder, som i mange år har været ret fucked (led kapslen), men efter jeg er begyndt at træne seriøst er problemerne blevet minimale. Har trænet seriøst i ca. 6-8 måneder.

    Min massør har i øvrigt rådet mig til at få lagt noget mere ind til vingerne, nogle forslag til øvelser?

    Laves desuden en helveds masse mavebøjninger hver gang, skrå og lige. Alle øvelser er 3x10.

    Synes desuden min bench er gået lidt død (har aldrig været særligt stærk i denne øvelse, tror det skyldes mine skuldre)

    hvis der er nogle forslag til ændrnger/fornyelser af mit program, vil jeg meget gerne høre det.

    Dag 1:

    Bench press

    Dumbbell Bench Press

    Dumbbell Fly

    Lever incline Row

    Dumbbell Curl

    Cable Preacher Curl

    Pull up

    Dag2:

    Barbell Squat

    Lever Standing

    Calf Raise

    Sled 45o Leg Press

    Lever Lying Leg Curls

    Dumbbell Kickback

    Triceps Cable Push down one arm

    Dumbbell Shoulder press

    Jeg konditionstræner 2 gange om ugen (puls træning)

  4. Ja - nu skal du jo nok bruge vægttabet i forbindelse med din karate træning - ellers vil jeg da mene 84 kg er en fornuftig vægt med din højde (jeg er selv 184 cm)

    Det kommer vel lidt an på hvordan det sidder og hvor meget der er muskler vs fedt.

    Har selv samme vægt, 183 højde ca. og 84-86 kg.

  5. Nej han har ikke deltaget efter samme regler som konkurrenterne. Det er ikke utænkeligt at de første 20 er dopet, men hvad med de næste 20 som måske er clean, er det fair overfor dem? De kunne måske gøre sig gældende i toppen hvis alle havde kørt clean.

    Så ja han han har snydt.

    Du aner jo ikke hvor stærk han havde været uden doping.. Kan jo godt være han stadig var blevet nummer 1 hvis alle havde været clean..

  6. Der er også en læge, tror jeg det er, der har skrevet en engelsk bog, der bl.a. beskriver hvor dopet Riis var.. Læste et uddrag af den for ikke så længe siden, på www.eb.dk

  7. Hejsa :)

    Hvad render i og drikker til hver dag? Vand kan godt være, i følge min mening, lidt kedeligt at indtaget konstant og saft indeholder jo en helveds masse sukker osv.

    Hvad kan være et godt, forholdvis sundt, alternativ til vand.

    Det skal siges at jeg ikke skal tabe mig, men bare leve efter en forholdvis sund linje.