T-Skovbo

Medlemmer
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by T-Skovbo

  1. Jeg har selv haft dette problem 2 gange, den ene gang blev jeg nød til at sidde ned i 5-10 sekunder bagefter, den anden gang var det værre, jeg stod og hoppede omkring sagde mine venner, og kan kun huske jeg så "gråt" og kunne mærke min krop "ryste".

    Der sker absolut intet ved at bruge valsalva manøvren ved maksimale singles. Det er på det nærmeste tilrådeligt, hvis man vil løfte mest muligt. Men nu snakker vi jo så ikke om singles, men om 5x5 træning. Her bør man nok ikke benytte sig af valsalva manøvren, men istedet for lukke luften ud ved hvert løft.

    Kan du uddybe med hensyn til valsalva manøvren?

  2. Jeg mener heller ikke at 5x5 er vejen til helvede, men det er heller ikke det jeg skriver. Birch anbefaler 5x5 3-4 gange om ugen md 80-85 % af 1 RM. Det er rent overkill og det vil ingen ung begynder kunne holde til.

    Uenig.

    Jeg har kørt 4 x 6 , 2 basis øvelser (nogengange 3) per træning i 7 måneder nu (Og jeg har trænet FULLDBODY hver anden dag) med 80% af 1 RM. Deload hver 5 uge. Det har 2 af mine andre venner også, og vi har fået rigtig gode gains i form af både styrke og masse. Mine 2 venner havde kun trænet 1 måned da de gav sig til at træne ligesom mig.

    Synes det overtræning er temmelig overdrevet.

    Forslaget til programmet er rigtig godt, bare klø på :devil:

    PS: Vi er 16 og 17 år.

  3. Jeg har lige læst hele din log igennem, og damn det er god interessant læsning.

    Det giver et meget dybt indblik i hvordan piger rent faktisk tænker, og når man ser på sig selv hvor mange totalt åndssvage ting mand må gøre i deres øjne :blush:

    Synes specielt dine oplevelser og de andres jeg læste om i byen har været meget interessante, og det er rart du er ærlig. Det kunne jeg godt bruge mere af :4thumbup: :superman:

  4. Hej. Jeg ville hører om der er nogen af jer, der kan fortælle mig, om man kan tabe sig på lyserøde tai piller?

    Mener nemlig kun at man danner muskler af dem. Og vil jo nødig rende rundt og ligne et muskelbundt. :dry:

    Håber der er nogen der kan gi mig et svar.

    på forhånd tak

    Mvh Carina

    Ja det ville jo være det værste der kunne ske ved at tage dem... :nonono:

  5. Bump et sidste forsøg på svar.

    Var til lægen i igår, og han undersøgte det, trykkede ned langs rygsøjlen, det gjorden kun ondt et sted ca 10 CM over hoften på rygsøjlen. Han sagde han mente det var en overbelastning på ledene(musklerne?) der sidder ved rygsøjlen. Og at jeg skulle lade være med at træne ryg på nogen måde til det ikke gjorde ondt mere. Men så i dag benpressede jeg (for første gang) og glemte at sætte sæddet helt op, så der kom noget tryk ind på min lænd, lod først mærke til det bagefter at det gjorde ondt, men havde jo overhovedet ikke engang trænet lænden(andet en lidt opspænd i bænkpres)

    Jeg vil rigtig gerne se en update på emnet.

  6. Rob Zombie - Dragula.

    L.O.C - Klub 27.

    Disturbed - Liberate.

    Prodigy - Breathe.

    The white stripes - Seven nation army.

    Breaking Benjamin - Breakdown.

    Breaking Benjamin - Blow me away.

    Breaking Benjamin - So cold.

    Breaking Benjamin - Away.

    Disturbed - Forsaken.

    Survivor - Eye of the tiger.

  7. Nogen update på hvad der skete videre?

    Jeg har selv dette problem, med at min ryg dirrer, bobler, ryster, sitrer, specielt når jeg ligger ned, og jeg kan godt føles stiv i den når jeg rejser mig op. Desuden er den også lidt øm. Kan ingenting mærke ud i benene, men det føltes lidt som om den er gal nederst i lænden.

  8. Siddende på bænk med BB hedder preacher curl. http://www.exrx.net/WeightExercises/Brachi...eacherCurl.html

    Men de der one-and-a-half's ku jeg godt tænke mig at høre hva var. :bigsmile:

    Jeg kunne os godt tænke mig at vide hvad one and a half er. :blush:

    Der er os en del der laver den stående og løfter med ryggen i mit center. Jeg har os selv gjort det engang :innocent:

    Eller også kører de den kun 30-40% af fuld rom.

    Men så kom der en flink mand og gav mig nogle visdomsord. Heller gøre det rigtig, en forkert og så undgår man også skader.

    Jeg kører den altid med ryggen og bagskuldrende presset op mod en væg. Eller også slår jeg sæddet på stolen helt ned, så jeg ikke kan bruge ryggen til at løfte den.

    Men det er for de fleste en øvelse der tager lang tid at have progression i.. Har selv kørt den i 3 måneder og er ca steget 5-8 KG i rep kræft.