merrild85

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by merrild85

  1. Så alt det her er altså din skyld, ptpaul :dry:

    Vidste ikke at den mdoel jeg opstillede var afprøvet før, men man kunne vel forsøge at tilknytte en personlig træner til hvert medlem, således at der bliver skabt et forhold (eller følelse af dette) mellem medlem og PT. Man kunne vel bare forsøge at gøre disse beskeder fra centeret mere personlige, fx. bare skrive hilsen XXX

  2. Med den fleksibilitet som Fitness centrene tilbyder, modsat andre sportsgrene hvor man træner på faste tidspunkter med et hold, kommer der naturligvis også større krav til den enkeltes selvjustits. Det kan dog aldrig nogensinde være branchen der er til grin, nok nærmere de folk der betaler i dyre domme for minimalt/intet udbytte.

    Men det ville da rigtig nok være meget nemt for branchen at motivere folk. Et hurtigt eksempel kunne være at sende mails/sms'er til folk når de ikke har været i centret i en/to uger eller en måned osv.

  3. En kur med de to produkter ville nok føre godt! Ibuprofen hæmmer de smertesignaler der bliver sendt til hjernen fra det betændte område samtidig med at det er antiinflammatorisk, derfor skal man passe lidt på med det.

    Men udover fiskeolien kan du jo supplere om med en masse mager og fed fisk, det skader jo aldrig!

  4. Ellers er det jo altid en god ide at planlægge sit styrkeprogram som en cirkel, hvor du timer pauserne mellem sættene og derved øger forbrændingen.

    Kører selv kun cirkeltræning for tiden - dog kun med kropsvægt - og det giver masser af sved på panden og en dejlig udmattethed i muskelerne.