whc

Medlemmer
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by whc

 1. Løber også på hvile dage, de sidste kvartal med det program jeg lige er sluttet på, løb 3 gange om ugen, og træne 3 gange om ugen, og har også kørt 4 gange træning 2 gange løb, og til idst 6 gange træning og 1-2 gange løb om ugen.

  Har gjordt dette i godt 2 år nu, ingen beklagelser, men holder altid en hel hvile dag i ugen. Har også prøvet at løbe og træne samme dag, men det er for hårdt da jeg var for brugt efter træning, og hvis jeg løb først, så manglede jeg styrke til træningen, løber dog "kun" de 10km på lange ture (alt mellem 6-10km).

  Skal lige siges jeg vejer 100kg, og har taget godt 25kg muskler på i de snart 3 år jeg har trænet, selvfølgelig gainer man ikke max når man ikke holder hivle dage, men er nu ok alt i alt, og prøv dig frem og se hvad passer til dig.

 2. Skal have mig et pat vægtstænger, en lang stang på 200cm og en lidt kortere EZ-curlstang på de 120cm.

  Men hvad skal jeg vælge af låse, det er jo nemmere/hurtigere med Cliplåse, og er egentligt det jeg hælder mest til. Men hvad er egentligt bedst/sikrest Spinlock eller Cliplåse??? Hvilken type vil du vælge og hvorfor???

 3. Hvilken dips er bedst, front eller bænk?

  Det jeg søger er en isolerende øvelse, laver selv div. bænkpræs øvelser med DB, og plejer så at slutte af med 1-2 isolerende øvelser til tricepsen, der har pressdown været øvelsen som jeg fast har lavet altid, men er bare i tvivl om hvilken øvelse som skal erstatte den.

  Dips mellem bænke er ret god syntes jeg, seated DB extension, kickback er også nogle jeg plejer at lave, men lige pressdown, hvilken øvelse kan erstatte den????

 4. Skal have solgt min maskine da jeg ik rigtigt får brugt den til andet end Triceps Pressdown og ROW. Derfor vil jeg hellere bruge pladsen til nogle vægtlodder og stænger osv.

  Men hvilken øvelse er bedst alternativ til Triceps Pressdown, gerne med DB. Prøvede den hvor man ligger på en flad bænk med overarmen lodret og underarmen vandret og så løfte DB op meg underarmen til vandret, men syntes ikke den er så god som Triceps Pressdown. Nogle gode forslag?

 5. Har træner det sidste års tid 5 dage om ugen, hvor jeg trænede 2 muskelgrupper pr. gang (sådan et to et halvt split program :smile:), hvor jeg trænede bryst og triceps mandag/torsdag, bryst og biceps tirsdag/fredag, og ben skulder og nakke onsdag. Alle øvelser har jeg kørt 4x8-12 (nogle få øvelser til failure). Og så ud over dette træner mave her anden dag. Jeg trænger nu til noget fornyelse, og er kommet frem til at 2-Split Program vil passe mig bedst, prøvede lige for første gang i dag, og kan mærke det tager lidt mere energi :bigsmile:.

  Jeg er kommet frem til følgende, og kunne godt tænke mig om nogle her inde ville komme med forslag/ændringer/tilføjelser osv... Jeg går efter muskelmasse (store muller :4thumbup:).

  Det skal lige siges at jeg træner hjemme, og har "kun" begrænset udstyr til rådighed, og pladsmangel gør desværre at jeg ikke har blads til BB (vægtstang). Jeg har så ledes en multimaskine med kabeltræk som har udtræk i toppen, udtræk i bunden, samt bænkpræs og PEC FLY og til sidst ben ekstension og curls. Der ud over har jeg en bænk (kun bænk) og håndvægte, samt chinup stang (monteret på vægen). Mit program er så lavet efter de redskaber jeg nu en gang har, så lidt maskine som muligt, og så meget frivægt som muligt.

  Her er programmet

  Mandag

  3 x 6-8 Bænkpræs Vandret Bredt Greb

  3 x 6-8 Skråbænk Håndvægt Bænkpræs

  3 x 6-8 Skråbænk Håndvægt Flys

  3 x 6-8 Siddende Håndvægt Skulder Præs

  3 x 6-8 Håndvægt Side Lateral Raise

  3 x 6-8 Triceps Pressdown Lige Greb

  3 x 6-8 Triceps Håndvægt Extensions

  3 x 6-8 Mavebøjninger Med Vægtlod

  Tirsdag

  3 x 6-8 Squat Med Håndvægte

  3 x 6-8 Ben Curls Med Maskine Eller Håndvægt

  3 x 6-8 Stående Calf Raise Med Håndvægt

  3 x 6-8 Dødløft Med Håndvægte

  3 x 6-8 Siddende Kabel ROW

  3 x 6-8 Chinups Omvendt Greb

  3 x 6-8 Alternate Siddende Incline Håndvægt Curls

  3 x 6-8 Barbell Kabel Curls På Maskine

  Onsdag

  FRI!

  Torsdag

  3 x 6-8 Bænkpræs Vandret Bredt Greb

  3 x 6-8 Skråbænk Håndvægt Bænkpræs

  3 x 6-8 Håndvægt Pullovers

  3 x 6-8 Siddende Håndvægt Skulder Præs

  3 x 6-8 Håndvægt Side Lateral Raise

  3 x 6-8 Triceps Pressdown Lige Greb

  3 x 6-8 Håndvægt Triceps Kickback

  3 x 6-8 Mavebøjninger Med Vægtlod

  Fredag

  3 x 6-8 Squat Med Håndvægte

  3 x 6-8 Ben Curls Med Maskine Eller Håndvægt

  3 x 6-8 Stående Calf Raise Med Håndvægt

  3 x 6-8 Dødløft Med Håndvægte

  3 x 6-8 Siddende Kabel ROW

  3 x 6-8 Chinups Omvendt Greb

  3 x 6-8 Barbell Kabel Curls På Maskine

  3 x 6-8 Håndvægt Siddende Incline Hammer Curls

  Lørdag/Søndag

  FRI!

  Kom endelig med kritik :D...