Lawmaniac

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lawmaniac

  1. Hej Anyone,

    Som jeg ser det noterer du WSBtræning for 700 kcal og det er det du bruger under træning.

    På dine off-dage er det som om du overser den øgede aktivitet og dermed forbrænding som dine muskler har hele dagen efter en god gang træning. Ergo kan du ikke blindt regne med at du alene forbrænder traditionelt stillesiddende forbrug på dine off-dage.

    Ergo vil jeg give Crawdaddy ret i at lidt ekstra cal. måske ikke som på dine on-dage, men i hvert fald ikke så stort et spring nedaf bør indtages på dine off-dage.Just my 2 cents to a dieting warrior ;)

  2. A New kingdom will arise...:D

    NEJ - kom dog tilbage som dødelig og fortsæt med loggen som os andre og træk jer istedet ud af TEK/MOD - det lyder da mest fornuftigt frem for også ay "skade" sin egen log ved at smutte helt. Ovenstående gælder også Klaus - men han læser det nok her.

    Kom tilbage i LOGGEN gutter!

  3. Jeg synes vi alle skylder hættemågerne en undskyldning!

    Larus Ridibundus FOREVER :lol: Så fik jeg sagt det! :lol:

    Synes citrussen smager udemærket godt - men det skyldes nok at det er en variation af alm. cola light og derfor glider ned som substitut.

  4. Hvad er efter jeres mening eller viden om disse proteinrelaterede påstande:

    1: Kroppen kan kun optage 40 g protein hver 3. time.

    2: Man skal have min. 2 g protein pr kg kropsvægt hvor at musklerne får optimale vækstbetingelser i kombination med hård træning.

    mvh.

    Lawman

  5. Sorry TJ...det var nok Bear der hidsede mig op til at mobbe dig...skal ikke ske igen...jeg sender min fugl efter dig..så kan du lære det...birdshit-attack... :D

    PS. Først nu går det op for mig din træning er en seriøs affære....(ironi :bblush: )

    Lawman

  6. Hehe...ændrer ikke ved at der er gået lidt gaypower i TJ´s maveøvelser... :baaa:

    Nu må du ikke mobbe "tøzen" Bear...han har jo ondt i ryggen af hans træning med elastikker (post?)... ;)

    Aj, det går nok farmboy...200 kg. i goodmornings - arched er nu ganske ok med smerter...

    Lawman

  7. Som Bear siger...så er Klaus i strandform....såååeee....mon ikke der snart bliver catfight over Klaus blandt de MOL-piger der trods alt findes herinde... ;) ...Evt. til mol-træffet!?

    God træning champ...selv sutter jeg MEGET og kører højest lidt GPP træning for tiden...MEN efter eksamen her på tirsdag, som langt fra er min yndlingseksamen....SÅ kommer der gang i løftene...forhåbentlig også min DL...

    Hyg dig...!

    Lawman

    PS. Hvorfor F..... køber du noget så altmodisch som en Væltepeter-cykel frem for en mere moderne...? hehe

  8. PYLLERØV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil:

    For cryin´ out lod...stop whining...hehe

    Nej, det er aldrig fedt med skader og altid demotiverende ikke at køre eksploosivt med vægte som man brude kunne jonglere med, men heldigvis besidder du da viden og fornuft nok til at holde de pauser fra nu af, der skal til indtil du kan køre bænkpres igen og SQ og DL.

    Det skal sgu nok gå...Shit happens...selv for en Pyllerøv... ;)

    (Skulle lige have luft for dine provokationer...tihi)

  9. SÅ ER DET GODT MED ROSERNE...jeg gider ikke træne med en der ligger på en lyserød sky oppe under loftet i træningslokalet... ;)

    Nej, det var virkeligt flot...

    Nu må vi se om jeg på min flydende kost i det næste år kan holde mit eget niveau...

    Hygge!

  10. Grrrrr....Klaus løber med alle congratsne...ingen lykønsker mig...WRÆÆÆÆL...hehe

    Nej, det var cool at se Klaus løfte 165 kg i DL...

    Og NEJ...jeg kan godt tælle til de "sølle" 11 reps...var det ikke 10(?)  iøvrigt du lavede i overhead push med reb...hehe...jeg jeg talte bare hver cm at din overarmsomkreds...og det passede med antallet af reps...11...så det var godt du ikke tog flere...tihi...

    Pjat...kanon træning idag!!

    Lawman

  11. Buchardt:

    Jeg kan godt følge din tanke omkring at den vil minde om decline. Jeg mener dog ikke forsleææen er så stor at den er værd at nævne. For det først er RIGTIG decline jo vitterlig skrå og med mindre du kan spænde dig op som de gyldne buer i MacDonalds logoet, så minder øvelsen ikke så meget om decline, at det ændrer på rekruteringen af Pec. Major...eller hvad siger TJ.

    Mette M:

    Ville du så have to spottere? En til at holde balancen for vedkommende og en til at sørge for, at intet går galt, hvis vedkommende ikke kan løfte stangen på et givent tidspunkt...eller skulle ham der sørger for balancen løbe frem og tilbage og vurdere situationen?

    Nej, du kan selvfølgelig godt gøre det på den måde hvis du virkelig føler det hjælper din udførelse af bænkpressen og du har det godt med det, men jeg synes dog du i stedet vil få mest ud af, fra nu af, at øve og indlære alm. korrekt bænkpres med benene nede. OG SPÆND så i hele kroppen...personligt synes jeg det er så SKØRT når folk mener at de vil slappe af i alle de muskelgrupper som den givne øvelse i direkte træner.

    Man opnår mere totalt styrke i de enkelte løft ved at spænde i hele kroppen...led evt. også efter tråden om Pavel og hans discipel TJ... ;) (Irridation princip)

    MVh.

    Lawman