Lise-Lotte

Medlemmer
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lise-Lotte

  1. Den feder vel først når mavesækken har fundet ud af, at den ikke kan bruge de tomme kalorier til noget. Enten kommer de så ud.. eller også optages de i fedtdepoterne...

    Men alle spiser jo usundt nogle gange, ja nogle faktisk rigtigt mange gange, og det skal man også have lov til :smilejap: Det værste er faktisk den dårlige samvittighed, som sidder inde i een selv. Derfor er det bedst at tillade sig selv at få den marsbar....

    Et godt tip: Hvis du ikke kan lade værd med, at spise søde sager, så i stedet for at sige til dig selv: "jeg vil IKKE have dén kage"så sig:  "jeg vil HAVE dén gulerod". Ved metode I, tvinger du din hjerne til at tænke på kagen, den "høre" nemlig ikke ordet "IKKE", men  jeg vil HAVE den kage. Derfor er det bedst at tænke hvad du VIL have, istedet for hvad du IKKE vil... :biggrinbounce:

  2. Jeg mener vi prøver at redde folk i Afrika fra sultedøden... vi kunne også bare gøre dem til supermodeller i stedet for.

    Så kan jeg måske glæde dig med, at nogle supermodeller faktisk donere penge til dem, -og laver reklame, som derved giver kapital til de fattige... :)

    også at hun er for tynd. Sorry, men hver sin smag.

    Jeps, hver sin smag og hver sin livsstil... :funny:

  3. Til statistiske undersøgelser er BMI velegnet, da man jo kun har brug for det store billede i den sammenhæng og da det er lidt svært at måle fedt% på tusindvis af mennesker.

    Nu måler man nok heller vægten på tusindvis af mennesker, man tager vel et repræsentativt udpluk af befokningen, og derved udarbejdes der en statistik. Og da vægten skal være korrekt, måles den sandsynligvis af familielægen, og det er vel ikke mere tidskrævende at tage fedtprocenten, end at stige op på en vægt...(?)

    Apropos statistiker så skal de jo tages med et gram salt, da de som regel er ret usikre. Kigger man på befolkningen, så ser jeg flest slanke mennesker, men måske færdes jeg bare i de "kredse".... :wink4:

  4. Træning i maskiner er på længere sigt farligt idet maskinerne eliminerer brugen af de stabiliserende muskler og hermed er grundlaget skabt for en skade når vægtene bliver tungere.

    Siger du hermed at brugen af maskiner er direkte skadeligt?

    Det burde da netop være omvendt: altså ved brug af maskiner sikres du den rette udførelse, i og med det kun er muligt at lave den på een måde. Det kan da godt være, ens muskulatur ikke udvikles i samme omfang som ved frie vægte, men det er så en anden sag..

    Har du noget at understøtte det med, da jeg fortrinsvis træner med maskiner, og jeg vil da nødig fremprovokere en skade som kunne have været undgået..? :shakehead:

    Maskiner er kun beretiget ved genoptræning/skader.

    Mener du alle maskiner? :warning:

  5. Hvorfor må man ikke have en høj BF, hvis man bare dyrker regelmæssig motion. Der er jo efterhånden bivirkninger ved alle typer, så hvorfor ikke bare være tyk og fed og aktiv.

    Det er jo heller ikke alle, der føler sig godt tilpas i en slank krop.

  6. Det er jo ingen der selv bestemmer, om man vil være slank/tyk osv.

    jeg kunne næsten ikke være mere uenig i den udtalelse. Ja der findes da folk med stofskiftesygdomme, men se det ene eksempel efter det andet på folk der netop .

    Heheh, neej, jeg ved godt folk selv kan regulere sin kost/motion osv., men jeg mener du bestemmer jo ikke selv, om du vil være spinkel eller kraftig bygget. Der ER faktisk personer, som ikke kan tage på. Og hvis de samtidig er slanke, ja så er de jo "radmagre"..

    Og ja, gu er jeg da tilfreds med min krop! Den er jo min, og jeg sammenligner mig ikke med alle mulige modeller, der alligevel ikke ser sådan ud i virkeligheden!! Desuden tror jeg, langt de fleste piger er tilfredse med dem selv, de brokker sig bare for at få opmærksomhed!!

  7. prøv artiklen her på siden om de radmagre miss. Amerika, der vil du få den største del af svaret (i øvrigt en artikel bygget på pigernes BMI, så MOL's officielle holdning kan da ikke være at BMI er helt ubrugeligt??? )

    Hvorfor er det efterhånden blevet politisk korrekt, at kritisere modellerne for deres slanke look??

    Ligesom medierne begynder at oplyse folk om, at overvægtige faktisk IKKE er dumme/dovne, men uheldige mennesker med et dårligt stofskifte, venden bølgen og alle slanke mennesker skal beskyldes for anoreksi, og for at være tynde som pinde.

    Prøv lige at respekter andres forskelligeheder. Det er jo ingen der selv bestemmer, om man vil være slank/tyk osv. Så drop den der negative attitude overfor "os radmagre".

  8. Desuden skal man godt nok have en kraftig knoglestrukur for at den skal sende en helt op i den tunge ende på BMI skalaen.

    Ikke hvis man er en fyr!! De ligger ofte i den tunge ende, unden egetlig at være for store.

  9. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor stor du er, men sådan en stang er da normalt omkring 2 m, så str. burde da gå and..?

    Vægtstangen skal du lægge på skuldrene, således at den hviler på den øverste trapezmuskel. Dine hænder skal holdes om stangen, med lidt breddere afstand end din skulderbredde. Dine arme skal jo ikke om bag ryggen, faktisk kun ud til sidderne, mens dine håndled bliver bøjet bagover.

  10. Men en bodybuilder der vil blive bedre ( lig større ) er folk fuldstændig uforstående overfor.

    Det passer jo ikke helt, jeg træner jo også selv, men der er da grænser for hvor stor jeg vil blive. Ok jeg er en pige, så stor bliver jeg sgu nok aldrig..

    De BB jeg kender har altså en grænse for, hvor store de vil blive. De synes nemlig ikke typer som Stallone og Arnold er specielt pæne. Nogle folk når faktisk deres idealkrop, og træner for at vedligeholde den, og det kan da stadig være fedt!!

  11. mbyms: Jo jeg ligner hende faktisk lidt.. bare med lidt mindre synlige muskler, men meget tæt på!!! ;)

    Mht. til squat; ja så er det sikkert også bare mig, der tænker for meget over øvelsens udførelse. Heldigvis giver lunges også en god kropsfornemmelse!!

  12. Mit problem med at lave squarts er, at jeg har svært ved at finde den rigtige position, og desuden synes jeg ikke det er så flatterende at udføre øvelsen. - ved godt det egentligt er ligemeget hvordan man ser ud, men alligevel, det er lidt macho.... hvad synes du??