K. Olsen

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by K. Olsen

  1. Hej,

    Jeg har igennem længere tid vekslet imellem de forskellige cardiomaskiner simpelthen fordi de efter en længere periode begynder at kede mig.

    Nu er jeg 'endelig' vendt tilbage til løbebåndet, som også var det jeg startede med for lige godt 5 måneder siden.

    Men mit spørgsmål er så: Jeg syntes ikke det er så hårdt som f.eks step maskinen - og det selvom de kalorieforbrug den regner ud (Løst i know) baseret på vægt er godt samme.

    Jeg sveder vel omtrent ligemeget, men løbebåndet føles ikke nær så hårdt - jeg kunne så forestille mig, at det evt. kunne være psykisk? Det er vel hårdt når man psykisk står og tæller sekunderne for hvornår timen er slut.

    Det skal lige siges, at jeg ikke 'løber' i tradiotionel forstand, men mere 'powerwalker' som jeg så fint har fået fortalt. Jeg har speed på mellem 5-6 KM/T - samt en Incline der er går fra godt 11 til max på 15 - alt efter hvordan benene har det efter den foregående dags arbejde :)

    Det er ikke fordi jeg ikke taber - jeg startede på den voldsomme kampvægt 142.8, men har nu fået bevæget mig ned på 112,3 - utrolig hvad en smule forelskelse kan klare ;-)

  2. Hej Mettehelena :)

    Jeg gad godt ned på de 70-75 kg - men det må jeg nok sande er lige ambitiøst nok (startede på 143), så det ville jo være lige til ude & hjemme.. Er allerede nede på 115,7 og er allerede begyndt at se ganske pæn ud.. Mit overordnede mål er 90, men når de nås er der jo selvfølgelig ingen grund til at stoppe.

  3. Hej,

    Glemte lige lidt denne tråd :)

    I skal selvfølgelig selvom det er godt 2 måneder siden nu have at vide hvordan det gik :)

    Jeg gør mig faktisk ikke så meget i øl, coctails osv, for al sprut smager efter min mening ganske forfærdeligt.

    Det blev til en del shots dog - de er billige i prag :) - og jeg har bildt mig selv ind, at den mindre masse = mindre kalorie / fedt indtag, men det kan selvfølgelig være noget jeg som sagt har helt galt..

    Jeg dansede en dernede - jaja pinligt - men jeg ser aldrig de folk igen, og det er da egentlig utroligt hvor hårdt det.. Desuden er prag måske den mest bakkede by, jeg nogensinde har set og hørt om..

    Well - summa summarum - jeg smed 2,4 kg på de 4 dage :D... Siden da er der røget godt 16 mere, og det totale vægttab siger nu ~26 kg - så mangler der bare en del endnu, men med alle de 'Du har sgu tabt dig'-kommentarer, så er motivationen der stadig :-)

  4. Hej,

    Jeg er jo 'kun' 18 år, og jeg skal fra på fredag på stuedietur med min 3. G klasse. Jeg ønsker jo ikke at fucke hele mit vægttab op på de 5 dage, men på den anden side gider jeg heller ikke sidde og spille ludo medens de andre har en fed tid.

    Jeg drikker overhovedet ikke normalt, så jeg har ikke den store indsigt i, hvilken form for alkohol, der er bedre at drikke end andet, når det kommer til ikke at indtage alt for meget usundt.

    Håber i kan hjælpe.

  5. Hej meddebatører..

    Dette er mit første indlæg på MOL

    først lidt om mig selv.. Er 18 år, 175 høj, og startede vægttabet på svimlende 143 kg - der er så røget omkring 13. De sidste par uger har jeg lagt vægt på, at træne biceps, da jeg grundet mange års inaktivitet har været lidt af en svækling.

    I de sidste 3 uger er jeg sprunget fra 3kg's håndvægte til 7 kg's håndvægte, og træner samtidig biceps med en 40 kg's vægtstang.

    Jeg kunne dog godt tænke mig at komme endnu længere op, og her kommer så mine spørgsmål:

    Kan man effektivt træne muskler samtidig med at, man taber sig? Vil kreatin have en negativ indflydelse på 'slankekuren'?

    Er Kreatin overhovedet nødvendigt? Og er der evt. andre negative ting at sige om det?