Eskimo

Medlemmer
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Eskimo

  1. Præcis :) - dog er et kalorie-underskud på over 1000kcal meget, når vi er nede og indtage omkring 1000kcal dagligt

    Hvis dit kalorie-underskud er for lavt over en længere periode, så vil dit hvilestofskifte (altså de kcal som kroppen forbrænder uden du rører dig) falde, dvs du derved skal indtage endnu færre kcal..og så går man altså død i det hele og får ædeflip!

    Du mener lavt kalorie-indtag, eller stort kalorie-underskud, ik sandt?

    Jo selvfølgelig :) du har helt ret.. hvis dit kalorie-underskud er for stort over en længere periode....

    Tak for rettelsen ;)

  2. Ok. Men bare lige for at skære det ud i pap:

    Hvis vi siger at min krop har brug for 2000 kcal om dagen, og jeg spiser 1000 kacl, så har jeg et kalorie underskud på 1000 pr dag, ikke sandt?

    Hvis jeg så ud over det træner og forbrænder 400 kcal. Så er mit kalorieunderskud på 1400.

    Det er sådan man regner det ud ikke? Eller er jeg helt tabt bag en vogn...? :blink:

    Præcis :bigsmile::) - dog er et kalorie-underskud på over 1000kcal meget, når vi er nede og indtage omkring 1000kcal dagligt :unhappy:

    Hvis dit kalorie-underskud er for lavt over en længere periode, så vil dit hvilestofskifte (altså de kcal som kroppen forbrænder uden du rører dig) falde, dvs du derved skal indtage endnu færre kcal..og så går man altså død i det hele og får ædeflip! :nonono:

  3. Citat: "Men nu kommer jeg pludseligt i tvivl; mit kalorieunderskud er det jeg forbrænder (eller ikke indtager) af mit normale daglige tilskud (er det ikke ca 1500 for en kvinde). "

    - kalorieunderskud (kcal-underksud) er forskellen på den mængde kcal du indtager og det mændge kcal du forbrænder, HVIS vel og mærke værdien er NEGATIV, ellers hedder det kcal-overskud :wink:

    Undskyld mig, men personlig synes jeg at gang er spild af tid at gå i 45min for at forbrænde sølle 95kcal :crazy: - man kan sige at for hver 100. kcal du er i underskud om dagen, da vil du tabe 100gram fedt om ugen. DOG er der en grænse for hvor meget fedt man kan tabe over en periode, men 500g-1000g er vidst det ideale herinde(?). (dvs et kcal-underskud om dagen på 500-1000kcal)

    Jeg er enig med Anita om at du mangler noget protein, ellers mister du musklerne - hvilket ikke er pænt i de flestes øjne.

    Prøv fx at indtage 1500kcal om dagen, hvoraf ca 400kcal er protein (ca 100gram) - vej der hver dag i 7-10dage og se hvad din vægt siger. - hvis du taber dig mere end 1000gram, så bør du sætte dig kcal-indtag op til fx 1700kcal eller 2000kcal (alt efter hvor meget du taber dig). - hvis du tager på, så sæt dit kcal-indtag lidt ned til fx 1300kcal :smile: .

  4. Altså jeg bor i Sverige og har bestilt noget fra Sverige. Min trænings-kompis bruger det samme milk/whey pro inden han går i seng og han synes det bliver helt fint hvis man bruger en stav-blender. Stav-blenderen prøvede jeg igår, hvilket bare resulterede i at den blev mere luftig/cremet (egentlig meget nice), men stadig RIGTIG grynet...jeg kan smage kornene :/

    Alternativet er vel at spise noget tun eller kød - det er bare så besværligt når man bare gerne vil i seng :)

    Hvis nogen er søde at sende en PM/PB om hvilke producenter med 'langsomme' protein-pulver som har god smag og konsistens, så er jeg evig taknemmelig.

    - det er dog intet problem at bestille fra danske forhandlere, da min familie stadig bor i dk :)

    Tak for jeres svar og på forhånd tak for hjælpen

    Mvh

    Malik

  5. Hey,

    er der forskel på konsistensen fra fx. whey80 og milk?

    jeg har whey80 hvor konsistensen er super :D hverken grynet, for tyk eller tynd.. så har jeg fået købt en bøtte med 50/50 whey/milk og det smager bare pokkers klamt!!!! er milk-protein generelt kornet eller hvad? - jeg mangler noget langsom optagende proteinpulver, inden jeg går i seng..hvad er der ellers? kassein?

    Mvh

    Malik

  6. Sygdom øger som regel basalstofskiftet, men aktiviteten er som regel en del mindre end normalt så ens energiforbrug er ofte det samme eller lidt lavere. Det er nærmere, som du nævner, pga et lavere føde indtag at man taber sig.

    Ja okay - desværre har jeg ikke været god til at spise protein, nærmere bare en masse pasta og frugt :unhappy: men okay lidt afvigelse kan ikke betyde alverdens, det har trods alt også kun været 3dage :smile:

    Er startet med at tælle kcal igen idag :4thumbup:

    Imorgen skal jeg vejes, så jeg er spændt på hvad vægten siger :bigsmile:

  7. Hey..

    Jeg har ligget syg siden i Søndags. Idag er jeg dog ved at føle mig rask :)

    Jeg er gået igang med min cutte-periode, men har simpelthen ikke orket at tælle kcal og protein de dage jeg har været syg. Jeg har bare sørget for at spise en masse, så jeg ikke tabte mig for meget ihvertfald.

    Mit spørgsmål er egentlig bare af ren nysgerrighed :)

    Når man er syg, indstiller kroppen sig så til en eller anden fase mht ens forbrænding? om man brænder mindre/mere energi af end når man er rask..?

    Før jeg begyndte at spise struktureret syntes jeg at jeg tabte mig meget hver gang jeg var syg - måske det bare skyldes jeg ikke spiste særlig meget.

    Mvh

    Eskimo..

  8. Torben >

    Ja præcis, jeg tænkte også at det ikke helt kunne passe.. men okay 0.9kg fedt om ugen.. så behøver jeg ikke cutte særlig længe for at komme ned i fedt% - måske jeg så skulle udsætte min cut-periode?! :innocent:

    Jeg vil gerne se om jeg kan nå de 7-8% - selvom det er de visuelle ændringer man skal bide mærke i :smile: dog er det vel meget godt at have sig et mål at gå efter som motivation.

  9. Okay okay, lidt nyt liv i denne gamle tråd :P

    Jeg vejer nu ~98kg, har fået målt en fedt% til 13.4% hos en sportsfys (som er tilknyttet team-danmark og div. forbund, bl.a basket..) med tang-metoden.

    I følge formlen og set i lyset af at jeg træner 4gange om ugen (aktivitetsfaktor på 1½ eller hvad?), så burde mit optimale kcal-indtag under cut være:

    98kg * 33kcal/kg = 3234kcal

    13.4% af 98kg = 13.13kg fedt

    13.13kg fedt * 68kcal/kg-fedt = 893kcal

    dvs

    kcal-forbrug: 3234 * 1½ = 4851kcal

    underskud under cut = 893kcal

    kcal-indtag under cut: 4851 - 893kcal = 3958kcal

    Lyder det ikke lidt voldsomt? - mens jeg har bulket har jeg indtaget 4100kcal/dagligt.

    Hvad siger I til det?

    Mvh og godaften :)

  10. Aha sejt... så tror jeg at jeg har atletlomme :innocent: - hvis jeg har forstået det korrekt.. kan lige prøve at uploade et billede til mit galleri for at få det 'konstateret' :laugh: (der går nok lige et par min.)

    - så er billedet uploadet...er dog ikke så cuttet som gutten på billedet :P

    post-10819-1172361951_thumb.jpg

  11. Hvis jeg havde en makker/spotter så trænede jeg BB flat BP - nu er problemet at jeg ingen makker/spotter har.. så jeg søger nogle alternativer :unhappy:

    Kunne man ikke evt kombinere tung flat BP i smith-stativ med flat DB BP?

    fx 5x5 @ 90kg i smith-stativ og så bagefter 3x8 @ 28kg DB? - belastningen er blot et påskøn :smile:

  12. Nu træner jeg selv hjemme og har også begrænsede vægte til rådighed. Jeg har løst det ved at køre double conctraction ( 1 1/2 rep ) incline BP. Man kan her løfte bertydeligt mindre end i normal BP.

    1 1/2 rep - Hver rep = 1 løft halvt op til der hvor triceps tager over fra brystet (Den halve rep) + 1 normalt løft

    Ja okay, så fra bryst til halv strakte arme til bryst til helt strakte arme? - korrekt forstået? :smile:

  13. Du kan hellere ikke lave inclines/Declines?

    Ellers; floorpress, DB press, Dips, military press, incline DB og så synes jeg at Incline BB bænk i smithstativet er tæt på verdens bedste øvelse til at brænde streger i patten :innocent:

    Incline BP i smith-stativ!!?..virkelig?

    Altså jeg laver DB press, men jeg søger lidt et program til hvad jeg skal gøre når nu vægtene ikke er tungere end 34kg?

    Hvordan får man stangen op i floorpress? - så skal man vel have hjælp af en spotter..?

  14. Har i slet ingen vægtstænger?

    Jo der er vægtstænger, laver mili-press :superman: - men jeg træner alene og jeg vil ikke bryde mig om at få folk til at spotte for mig..desuden træner jeg ofte på tidspunkter hvor der ikke er nogen som ville kunne hjælpe mig...dvs enten er der gamle mennesker eller tøser på step'erne eller små drenge som snart er i konfirmationsalderen :crazy:

  15. Hey alle,

    I mit center er der ikke ikke mulighed for at lave BB BP. Der er håndvægte hvor de højeste vægte er 34kg, 28kg, 22kg, 20kg, 18kg... dog er der et smith-stativ!

    Jeg har haft 2ugers pause pga en knæoperation..men er begyndt at træne igen, startede forrige uge!

    Inden min pause lavede jeg flat DB BP med 5x5 @ 34kg og 3x8 @ 28kg, og incline DB BP med 3x8 @ 28kg.

    I forrige uge startede jeg stille og roligt med 3x8 @ 18kg i flat og incline! Igår gik jeg så op til 20kg, samme reps..

    Jeg kunne godt tænke mig at lave noget HST program, men det kan jo blive lidt svært med de midler jeg har til rådighed :unhappy:

    Så jeg tænkte på om I havde nogle forslag til hvordan jeg kan træne bryst? - hvor maksimal muskelvækst er med henseende!

    Jeg vejer ca 95kg og er 192cm høj, jeg indtager min. 4100kcal dagligt og 200g protein - så kosten burde være på plads?

    På forhånd tak..

    Mvh

    Eskimo

  16. Hej,

    Jeg blev opereret i knæet i Onsdags (d.31/1) - jeg skal snart have mine tråde ud og til og igang med noget let cykling. Dog søger jeg lidt musik til mine øre :blush:

    Jeg vil høre om hvad I hører når I laver lidt cardio?

    Der hvor jeg træner er der dog musik - ofte radio 100fm :blink: ! Jeg søger noget med lidt mere gang i, lidt a la 'hard bodywork' eller noget i den dur som et laaang remix.

    Da musikken kun bliver brugt på min ipod er det egentlig ikke relevant om det er musik som er på cd eller som købes på nettet.

    Jeg er 21år - hvis det kunne hjælpe :smile:

    Mvh

    Eskimo

  17. Der er ikke noget farligt i at indtage tetracycliner sammen med mælk, udover det som nævnt sænker absorptionsgraden der for almindelige tetracycliner er en smule ringe (omkring 80% optages vist med traditionelle tetracycliner, men graden falder med stigende peroale doser)

    Som nævnt af poul og incognito har tetracycliner også udbredt tendens til at konjugeres med spormetaller som calcium, magnesium og zink, således de ikke kan optages i mavetarmkanalen, - igen sænker det optagelsen men er ikke i den forstand farligt. Tetracycliners bindingsaffinitet til calcium er desuden også grunden til man generelt ikke giver børn tetracycliner (idet de kan indbygges i tændernes knoglemasse hvilket giver de onde gule tænder resten af livet)

    Det er ikke alle tetracycliner der optages lige ringe, doxycyclin optages bl.a. næsten fuldstændig modsat de traditionelle oxytetracyclin og lymecyclin, hvorfor det kunne være interessant at vide hvilken type cycliner du er i behandling med.

    Tetracycliner har en absorptionstid på omkring de 2 timer så sålænge du ellers ikke indtager dine mælke (protein) produkter indenfor for en sådan tidsramme burde det ikke forstyrre absorptionen voldsomt.

    Anyways det kunne være interessant at høre hvad du er i behandling for, hvis det fx er akne er det jo et langt behandlingsforløb og dosis er relativt lave (dvs. der sker ikke det store hvis du misser et par doser nu og her i forbindelse med indtag af proteinpulver) - hvis det derimod er i forbindelse med en kortvarig behandling af en bakterieinfektion som streptokokker/stafylokokker, klamydia eller lign. er det nok en god ide at undgå at indtage mælkeprodukter (og mineraltilskud) 3-4 timer efter indtagelse af pillerne - mig bekendt anbefales det dog at indtage tetracyclinet sammen med et let måltid idet cyclinerne som så meget anden medicin kan forstyrre mavesækslimhindens produktion af slim.

    Pillerne tages pga en akne-behandling.

    Pillerne hedder Tetracyklin DAK - det virksomme indholdsstof hedder tetracyclinhydrochlorid :blink:

    Som du siger anbefales det at de tages med et let måltid :smile: - desværre består min morgenmad af havregryn med mælk :unhappy: men så tager jeg pillerne ca 2timer senere med et stykke frugt eller rugbrød.

  18. 3x12 er godt til at markere. 5x5 giver bøffelagtige muskler, så det skal man kun hvis man laver meget pilates.

    Jeg vil nu mene at lav fedtprocent er godt til at markere :bigsmile:

    Har læst den artikel som du linker til! Der står fx at for hypertrophy at man skal have 36-50 gentagelser ialt - vil det sige hvis man fx laver 5x5 smal chin-up og 3x8 curl, så er man dækket ind mht biceps da det ialt er 49 gentagelser? :blink: