NO-Xpand

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NO-Xpand

  1. Jeg bryder sammen og tilstår... jeg har også slappet lidt for meget af efter den fysiske prøve - det er i hvert fald voldsomt begrænset hvor meget jeg har hængt i dørkarmen :wink: . Det værste er, at jeg endnu ikke rigtig kan tage mig sammen, og nu er der under 1 md. til start :cry:

    Vi må se... lidt kan man vel nå at gøre ved det.

    Puha, jeg har det meget bedre nu hvor jeg ved, at der bare er en der har det ligesom mig.... Nu har jeg det meget bedre.... :4thumbup:

    Så er det på med vanten... :superman:

  2. Jer der starter her til december??? Er i i superform, eller har i som mig fedet den lidt for meget her i sommerferien?? :w00t:

    Jeg personligt har da fået en god lille dunk, jeg løber rundt med...... :crazy:

    Og mine pull-ups er helt fucked.....

    Men så kan de jo os kun blive bedre, ikk......

    Jeg er dog kommet under de 12 min i løb.... *LOOL*

  3. Igen et stort tilykke til alle der er kommet ind!!! Godt gået...

    Er der ikke nogle af de "gavede" drenge der er kommet ind der gider beskriver deres træningsforløb op til prøven? Evt om de var trænede ind de startede med optakten til prøverne eller om folk har fulgt et specielt program?

    Og om der er en modig sjæl der vil ligge sin ansøgning ud så man har noget at gå efter...

    Endnu engang tillykke...

    Semelin

    Hmm, hvis du læser tråden, kan du jo bla. læse om hvordan jeg trænede.... Men ellers er det jo ikk svært at se hvad man skal igennem i den fysiske prøve, og så træne ud fra det..... :4thumbup:

  4. Hvad skal Århus kommentaren betyde?

    Hmm, Havde håbet på du så ironien, men okay... Det er os tarveligt at sparke til en der ligger ned... :superman: ( JOKE!!!! )

    Er godt klar over at excentrisk og negativ er det samme....

    Hmmm, Gode råd...

    Tja, der er meget ventetid så ha en trøje med så du kan holde dig varm....

    Gi den nu gas.....!!!! Hvis du ikk er træt en uge efter, så har du ikk lavet nok... DET ER LIV ELLER DØD DET HER!!!! :w00t: Blodsmag i munden er et absolut minimum....

    Under øvelserne så se hvad de andre laver og lyt til hvad der bliver rettet...

  5. Nogle som ved hvad TriCreatine Malate er? og er dette bedre end cre-ethyl ester, michronized creatine, creatine monohydrate eller kre-alkyn? Hvilke af disse er bedst ? kom med din mening og skriv dem op i nummer rækkefølge.

    Efter min mening hvad jeg tror så må det være.

    1. Creatine Ethyl Ester

    2. TriCreatine Malate

    3. Kre-Alkyn

    4. Michronized Creatine

    5. Creatine Monohydrate

    Det er noget med hvilke, som optages bedst i blodet, men kom med jeres meninger tak :)

    Microniced creatine og creatine monohydrate er det samme... Micronised er bare monohydrate der er gjort finere.... og derfor optages bedre..... Rækkefølgen er jeg ikk sikker på.... Udover alm. creatin, er jeg ved at prøve et produkt med Creatine ethyl ester og synes helt sikkert at det virker bedre end alm creatin...

  6. Det kommer desværre an på hvilken bedømmer der er. Da jeg var oppe til fysisk prøve, fik jeg at vide at jeg både kørte mine chinups og bænkpres for langsomt i den excentriske fase.

    Vi havde en gammel udmavret klaphat uden den mindste træningsforståelse, som ikke selv var i stand til at køre øvelserne ordentligt når han demonstrerede for os. Sjældent har jeg set en bænkpres med så meget bounce og det var i hans hoved den rigtige måde, men nok fordi han tydeligvis ikke kunne tage 10x50 reps uden at tabe stangen ned i brystet og bounce den op for fuld kraft.

    Jeg endte med at få 3 ud af 5 for både bænkpres og chinups, på grund af ham. Jeg brokkede mig selvfølgelig og fik bekræftet min mistanke, han sagde jeg havde fået 3 på grund af for langsom tempo i den excentriske fase :laugh::laugh::laugh:

    Det skal siges at jeg på dette tidspunkt kunne lave ca 15 chinups i perfekt stil og bænkede 10x105kg. Det mest skræmmede var dog vi fik at vide han var ansvarlig for noget fysisk træning på politiskolen. :nonono::nonono:

    Nu kan jeg jo se at du er fra århus.... Behøver jeg sige mere??? :cool:

    I København er der 3 der bedømmer samtidigt, og du får svar med posten.... De fortalte inden hvordan de ville ha den givne øvelse udført... Og de sagde ved alle øvelser, eksplosivt og en smule langsommere i den negative del... :4thumbup:

  7. Efter mine sparsomme begreber er det udholdenhed du skal bruge når du laver chinups til prøven - de er ligeglade med du kan løfte dig selv med 100 kg på ryggen. Omvendt vil det helt sikkert give plusser hvis du så let som ingenting laver 20 stk!!!

    Derfor træning til failure - det gælder vel om at nedbryde så meget musklvæv som muligt contra det du ønsker med din træning?? Eller tager jeg fejl???? At have styrke betyder nødvendigvis ikke at du kan tage mange reps.....

    ??? Udholdenhed... Ej, mester.... Du skal lave 6 gentagelser... Det har ski intet med udholdenhed at gøre.... Så der er jeg ikke enig...

    Hvordan vi så når til at ta de 6 gentagelser er der mange filosofier om.... :bigsmile:

    Og til dem der skal op.... Når i træner så lav dem KORREKT..... STRAKTE BEN, HELT NED I STRAKTE ARME, HOVEDET HELT OVER BOMMEN.... Og hvis i kan.... Så skal i flå jer selv hurtigt op i den bom.... og langsomt og kontrolleret ned..... Og så skal i eksplodere op i bommen igen, og langsomt ned... lav sådan 6 og så er ¤ tallet hjemme.....

  8. Og med hensyn til dit spørgsmål omkring 'mikroniseret' kreatin, er det tale om at kreatinet er er meget fint. Altså, som sukker i forhold til de andre kreatin produkter, som minder om mel.

    Undersøgelser har dog vist, at der ikke skulle være nogen forskel på hvorvidt man indtager sit kreatintilskud gennem en pille eller gennem pulver.

    Hmm, Tror du mener det omvendt.... Microniced er meget fint... som mel.... Intet sukker lignende der.... Jeg har prøvet både piller, og pulver... Og at loade med piller kan IKKE anbefales... Det er rigtig mange piller.... Brug pulveret.... Bare mit råd....

  9. er os lige bekymret over det pga nyrene...har os hørt det ikke er godt for nyre!

    Det skal du ikke være... Kretin er nok det mest testede kosttilskud der findes, og et af de få hvor der ydermere er lægelig dokumenteret virkning.... Jeg har brugt kreatin i 9 år, og mærker ingen bivirkninger andet end lidt dårlig mave i loade fasen.... :superman:

    Det er også sandt at man får kreatin igennem kosten, men hvis man skal ha ca. 5 g gennem kosten, skal man op og spise omkring 70 kg rødt kød,, VELBEKOMMEN!!!!

  10. er os helt med på øvelserne!

    men jeg er lidt bekymret for shinups!kan tag 6 rent men ikke så det ser ud som om jeg har overskud!

    nogen forslag til træningen der?

    Jeg havde et program til chins.... Da jeg startede kunne jeg tage 6 reps, med 20 kg reduktion.... så jeg trænede sådan her:

    1: 20 kg reduktion 4*6

    2: 15 kg reduktion 4*5

    3: 10 kg reduktion 4*4

    4: 15 kg reduktion 4*6

    5: 10 kg reduktion 4*5

    6: 5 kg reduktion 4*4

    7: 10 kg reduktion 4*6

    Personligt synes jeg det virkede rigtig godt.... På 3 måneder gik jeg fra -20 Kg til +10 kg med 6 reps....

  11. Hai.......

    En kort forklaring....!!!

    "man" loader i 4-5 dage.... 20 g dagligt af 4 gange.... På træningsdage tages dosis før og efter træning... og ellers morgen og aften.... Kreatin bør tages sammen med kulhydrater ( druesukker el. lign. ) efter load vedligeholdes med 5 g dagligt.... Træningsdage tager jeg selv 5 g før og efter træning....

    Det skal dog siges at loade fasen ikk er Nødvendig, da man har fundet ud af at over længere tid vil man opnå de samme resultater uden.....

    Drik rigeligt m vand!!!!!

    " måneder på kreatin efterfulgt af 1 måned off....

  12. :4thumbup:

    Du lyder som om du har prøvet det før?

    Jeg har næsten lige været oppe.... ( gik godt) :4thumbup: :bigsmile:

    Et godt råd...

    TRÆN!!!!! Bænk, Dødløft, Squat, Kropshævninger og mave... Udfør øvelserne eksplosivt.... og langsomt i den negative del af løftet..... DE VIL SE OVERSKUD!!!!!!!!

    Og du skal selvfølgeligløbe.... Og der er mange der synes opvarmningen er MEGET hård.....