slix1984

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by slix1984

  1. Du mangler masse over hele kroppen, sikkert ligeså meget som armene :)

    Tell me about it... ;) Jeg er sådan set også bare i tvivl om det er bedre at køre et 3-spilt, hvor for at få mere decideret armtræning ind.

    Ex.

    Split A: Bryst og triceps

    Split B: Skulder og ben

    Split C: Ryg og biceps

    mvh

    slix

  2. Hey,

    Jeg kører for tiden et 2 split program:

    Dag A- Bryst, skulder, triceps og mave

    Dag B- Ben, ryg og biceps

    Jeg kunne især godt tænke mig at gaine noget masse på mine arme. Hvis det skal ske, er det så useriøst IKKE at have et spilt hvor jeg kun træner arme. I både spilt A og B kører jeg hver gang 2 deciderede arm øvelser, det veksler dog lidt hvilke øvelser der er tale om... Dog er det altid 1 opvarmingssæt, og så 2 sæt med mellem 6-8 reps.

    Mvh

    slix1984

    post-10879-1183734811_thumb.jpg

  3. Har lige læst artiklen om fedtforbrænding efter styrketræning, meget interessant!

    Nogle der ved, hvis man styrketræner først, og derefter kører cardio ex. i 60 min. kan det så anbefales, at indtage kulhydrat-protein shake mellem styrke og kondi træning, eller skal man vente til efter cardio også er overstået?

  4. Da din kredsløbstræning er valgt med henblik på at reducere din fedtmasse, og dennes varighed er < 60 min, bør du fokusere på at ligge din træning før et normalt måltid. På den måde får du næring efter træning uden at denne skal komme fra et unødvendigt mer-indtag.

    Ok... Og hva hvis jeg ønsker at styrketræne og løbe samtidig, uden nødvendigvis at cutte, men blot for at få en go form, hvad kan så anbefales?

    Mvh

    Niels

  5. Indtager I samme mængde shake (protein og kulhydrat) både efter hård styrketræning og efter løbetur? Styrketræner også 4 gange om ugen, og har planer om at begynde at løbe 2-3 gange ugentligt, cirka ½ time pr. løbetur. Efter styrketræning shaker jeg 50 gram dextrose og 40 gram 80% valle, vil det ikke være lige i overkanten efter en løbetur på 30 min, selvom jeg giver den gas???

    Mvh

    Niels

    Mine stats er: vægt = 81 kg, højde = 187 cm, alder = 23 år

  6. Hej...

    Skal i gang med at dyrke noget cardio ved siden af styrketræningen, da jeg skal i gang med at cutte. Hvad kan det anbefales at indtage af kost efter en lille times cardio, er det ok med en kulhydrat+protein shake eller er der nogle bedre alternativer?

    Mvh

    Niels

  7. I den koncentriske fase, forsøg da, (som der allerede er blevet skrevet) at ligge presset på hælene. Derudover så kig op i loftet, altså bøj nakken bagover, det både stabiliserer ryggen, samt favoriserer vægtfordelingen om på hælene....

  8. Hep...

    Nogen der kan anbefale et bestemt mærke Omega-3 fedtsyrer? Har set, at de f.eks. har dem i Netto, men er lidt bekymret for, hvor meget kviksølv og andet mærkeligt skidt de indeholder... Nogen der ved noget?

    Niels

  9. Er jeg bare heldig at være i en fase hvor alt flasker sig træningsmæssigt eller kan der være noget stads i mit nye proteinpulver? Det var ellers ret billigt (manglede også bare da smagen lader en del tilbage at ønske og det er håbløst at røre op) og da doping koster kassen skulle man tro at HVIS det er forurenet med den slags at så var prisen derefter.

    Men kan der overhovedet være så meget u"krudt" i proteinpulver at man kan have effekt af det?

    Hvilket proteinpulver bruger du (hvis du må skrive det herinde? ;)

    Niels

  10. Hejsa,

    Nogen der ved cirka hvor meget protein (i form af valle-protein pulver) man skal indtage umiddelbart efter en omgang styrketræning, af cirka 1½ times varighed?

    Har hørt, at det man indtager udover cirka 30 gram, alligevel bare "fiser" ud gennem systemet uden at have nogen effekt, nogen der kan be/af-kræfte dette?

    Mine data: Vægt=80 kilo, højde = 187 cm, alder =23 år

    Mvh

    Niels