Den bette

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Den bette

  1. 3 gange om ugen er rigeligt, hvis ikke optimalt, hvis du træner fullbody(hele kroppen igennem hvert træningspas). Basis-øvelser med frie vægte anbefales-> Squat, dødløft, bænkpres, military press, chins, dips er øvelser der burde indgå. Det er nok smartere at du finder et program hvor overstående øvelser indgår, istedet for at du selv prøver at strikke et sammen. Der er masser programmer at vælge imellem her på mol og på getbig.dk. Til øvelserne jeg har nævnt skal der bruges et stativ hvor du kan lave squat og bænkpres fra, du skal desuden have en stabil bænk. Der skal bruges vægtstang, vægtskiver, og du skal bruge en stang i en døråbning til at lave chins. Det kan dog blive dyrt sammenlagt, men hvis du har noget teknisk snilde kan du godt bygge nogle af disse ting selv. Det skal også lige nævnes at der skal være progression i dit program og du skal have et kalorieoverskud for at få gode resultater.

    Held og lykke,

    Peter :smile:

    Hej Peter

    Tak for hurtigt og præcist svar. Lad mig vende spørgsmålet rundt: Kan jeg så nøjes med 1 gang om ugen (i center) og få et synligt resultat ud af det? Min kæreste vil juble hvis jeg kun skal træne en gang om ugen :bigsmile: Så sparer jeg også udgifter til alt det udstyr herhjemme...

  2. Hej

    Jeg er helt ny her på sitet, men har kigget lidt med i et par dage, og jeg kan jo se, at her er mange eksperter :bigsmile: Håber nogle af jer kan hjælpe mig igang med at styrketræne.

    Jeg er en bette splejs, som nu ønsker at blive større: skulder, bryst, overarme. 38 år, 172 cm, 61 kg. Løbetræner 4 gange om ugen (30-40 km). Løber halv- og helmaratathon. Har jernvilje, selvdisciplin og tålmodighed, men vil ikke bruge tid på noget der ikke giver resultater.

    Mit løbeprogram og familie med 2 børn giver ikke så meget tid til styrketræning. Jeg er klar til at bruge max. 3 gange om ugen, hvoraf den ene kan være i center, de andre to herhjemme.

    Er det nok tid til at give resultat? Hvilke øvelser og udstyr har jeg brug for her hjemme?

    Håber nogle kan hjælpe mig med et par tips og meninger om min plan.

    Med venlig hilsen

    Splejsen der drømmer om at blive stor :4thumbup: