Mini-Capz

Medlemmer
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mini-Capz

  1. Vi burde faktisk have bedt ham om at forlade lokalet, da han jo så ikke var medlem af hverken Olympia eller Herkules, tror og håber dog heller ikke vi ser ham igen.

    Imodsætning til telmore, så var jeg derimod ret tæt på at fortælle ham hvor umådeligt dårlig hans fysik var :w00t:

    Hvis han nogensinde har scoret nogen damer, så må de virkelig være nogle bylde betændte trailer park trash trunter.

  2. Lunau han var så brændt det ikke engang var sjovt, jeg aner ikk hvor han kom fra. Er lidt bange for han bare kom fra gaden af :blink:

    Men hørte ikke hvad han svarede da Troels spurgte ham, så er ikke sikker.

    "jeg har ikk trænet i 3 måneder, før jeg var mega pumpet" ROFLCOPTER

  3. LOLOLOLOLOLOL JA!!! OMG trolle :laugh: Nøj han var sjov, Telmore og jeg var også bare færdige af grin da vi forlod klubben, dog med lidt dårlig samvittighed af at vi lod dig være alene med ham, godt nok en sjov type :tongue:

    "Er jeg ikk Breee'? har jeg ikk go'skuldre?, du kan jo se mig bagfra, jeg kan ikk se om min ryg er bree" eller noget i den stil :wub:

    "hvorfor har i ingen maskiner? så man kan træne hele kroppen" LOL

  4. Der er 3 typer billettet...

    1) Gælder kun lørdag (både forbedømmelse + finale) - pris 250-300 kr

    2) Gælder kun søndag (både forbedømmelse + finale) - pris 250-300 kr

    3) Partout billetten som gælder både lørdag og søndag (begge forbedømmelser + begge finaler) - kan ik huske prisen, men den er lidt dyrer.

    /Anita

    Kanon, Rigtig mange tak :4thumbup:

  5. Hey, måske lidt dumt spørgsmål men nogle herinde har jo billetter så tænkte jeg lige ville spørge her :bigsmile: tænkte på, DM foregår i år jo over 2 dage, men skal man købe billetter til både lør. og søn. Eller har jeg forstået det rigtigt hvis Partout billetten dækker over både Lør. og Søn. med forbedømmelser og det hele? synes jeg bare, jeg har fået læst mig frem til på billetnet?

    Mvh Casper

  6. Mini Casper var pis lee' i dø'løften idag. 175kg i sumodødløft hvilket var en pr med 10kg. Men han lånte også mit bælte som jo emmer af toughtness, så det smittede nok lidt af :bigsmile::bigsmile:

    Hehe, Jeg tror også det er dit toughe bælte der har hjulpet mig meget der, det boostede min toughness for vildt. eller også tror jeg bare at jeg bliver nød til at få trænet noget mere mave . Det hjalp helt sikkert også at du ændrede musikken til noget Pantera, :4thumbup: , men føler mig ærwelig med kun 175 kg på stangen :laugh:

  7. Emil, Jeg synes du skal igang med noget TUNGT basis træning :devil: , Jeg ved jo du har kørt HST før men for at være ærlig så sløser du med det 1-2 sæt i de store basis øvelser pr. træning?, :nissetunge: Jeg ville også sige fullbody 5*5 i de store evt 3*8 i isolationsøvelser også skal du fanme til at æde noget mad! :4mewantfood:

    af øvelser ville jeg også vælge

    fx.

    Dødløft

    Squat

    Chins

    Rows

    Bænk (evt Incline)

    Milipress

    Dips

    jeg er så lidt i tvivl om du også skal have CG benchpress i eller måske istedet have french press i.

    + evt lidt DB, BB eller Hammer curls til Gunz'ne

    Også smide noget progression efter det. fx 8 ugers cyklus også starte på 65% også stige 5% pr uge også i uge 8 ende på 105% evt.

    Mit forslag :wink: der er sikkert plads til en del forbedringer.

  8. Jamen jeg er da glad for at du kunne lide det. Når du har gennemført det, er jeg meget interesseret i at vide hvor meget du har fået ud af det :bigsmile:

    Jeg skal nok lige lade en lille bemærkning falde forbi dig :smile: , også kom jeg til at tænke på. Du skrev godt nok

    "Dette program er nok lige i overkanten for en begynder - men du kunne evt køre 3 x 8 i basis fra uge 1-4...... 4 x 8 fra uge 5-8 mens at du snupper 2 x 8 for isolationsøvelser fra uge 1-4, og derefter 3 x 8 i uge 5-8"

    Men Jeg tror jeg prøver at kører med di eget forslag så jeg ender ud i 8 uge med 6x6 basis og 4x6 isolation, da jeg tror jeg godt nå at restituere og have nok energi til det. :bigsmile:

  9. Progression bør da lægges ind så snart man er ovre sine begyndergains - hvorfor bruge mere arbejde på mindre resultater? :dry:

    tillader mig lige at copy-paste mig selv fra en anden tråd:

    Jeg har valgt at køre mit sådan her

    Volumen:

    Basisøvelser:

    Uge 1-2: 3 sæt

    Uge 3-4: 4 sæt

    Uge 5-6: 5 sæt

    Uge 7-8: 6 sæt

    Isolationsøvelser:

    Uge 1-4: 3 sæt

    Uge 5-8: 4 sæt

    Intensitet

    Går ud fra min 6 rm, og regner med at ramme inde for 105%-110% efter endt cyklus – det er en 8 ugers cyklus hvor det er opdelt således.

    Uge 8: 105%-110% af 6 rm

    Uge 7: 100% af 6 rm

    Uge 6: 95% af 6 rm

    Uge 5: 90% af 6 rm

    Uge 4: 85% af 6 rm

    Uge 3: 80% af 6 rm

    Uge 2: 75% af 6 rm

    Uge 1: 70% af 6 rm

    Altså: Uge 1: 3 x 6 x 70% af 6 rm for basis – 3 x 6 x 70% af 6 rm for isolation

    Uge 8: 6 x 6 x 105%-110% for basis – 4 x 6 x 105%-110% for isolation

    Dette program er nok lige i overkanten for en begynder - men du kunne evt køre 3 x 8 i basis fra uge 1-4...... 4 x 8 fra uge 5-8 mens at du snupper 2 x 8 for isolationsøvelser fra uge 1-4, og derefter 3 x 8 i uge 5-8.

    Dette er blot en ud af mange måder at lave en progression-approach.

    Hey Bash, Mange tak for svaret, Jeg Havde faktisk set din anden tråd, og jeg synes faktisk det er rimelig tiltalende den måde du har gjort det på, tror jeg vil prøve det og se hvad der sker. :smile:

    Jeg aner jo ikke hvad min krop reagere bedst på har ikke så meget erfaring omkring det :bigsmile:

  10. Tjah, kan ikke sige så meget andet, så :smile:

    Okay, det lyder lidt somom det er lidt individuelt og afhænger af hvad man føler er bedst for sig selv :bigsmile: , og jeg har aldrig prøvet at køre med progression. Så måske man skulle give det en chance, og hvis man ikk kan li' det så bare give den max gas istedet for :devil:

  11. Moos, det der med at få nogle øvelser også brænde max igennem hver gang, og med en uges pause når man følte man havde brug for det, det er jo stort set det jeg har gjort indtil nu :bigsmile:

    også synes jeg bare at jeg er gået i stå, især i bænk også var det jo jeg tænkte at progression jo muligvis kunne være en mulighed at komme lidt videre på :smile:

    Tak for svarene forresten :4thumbup:

  12. Hehe, det havde jeg egentlig godt på fornemmelsen, synes også WSB lyder riiimelig indviklet :blush::bigsmile:

    Men Moos, har du så et forslag med noget progression? og et forslag på set -rep, range,

    Og ærlighed er en god ting :wink: Jeg er jo rimelig meget noob i forhold til jer :laugh:

    Edit : Neej hvor føler jeg mig noob'et nu :bigsmile:

  13. Hey Mol, Jeg har nu kørt det samme program i et års tid, og overvejer at skifte. Jeg kører efter dagsformen, og er efterhånden kørt lidt fast og har lidt svært ved at stige, og vil gerne prøve at "tage det mere seriøst" eller hvad man skal kalde det, men det at jeg kører efter dagsformen for mig til at tænke på, om løsningen på problemet kunne være at have progression istedet.

    Men jeg aner ikke hvordan det så er bedst at tilrettelægge sit program/ progression, jeg har læst nogle artikler omkring progressionscyklus inde på bodyzone, men jeg er virkelig i tvivl, om hvordan det skal tilrettelægges med hensyn til den procentvise stigning og ved hvilke procent cyklussen skal starte medosv. jeg er bare generelt i tvivl. :blush:

    jeg vil gerne have mere masse, men samtidig stige i styrke i de tre store,

    Kunne man så evt, bruge HST progressionen?

    Mit program PT

    Squat 5*5

    Dødløft 5*5

    BoR

    Chinups

    Mili-pres

    Flad bænk

    Dips

    Franskpres

    BB curls

    Hammer curls

    Evt tag et kig i min LOG for muligvis at få lidt flere svar :smile:

    I må virkelig undskylde hvis jeg virker enormt noob agtig :bigsmile: men Jeg skal jo starte et sted, og hvis der er noget i ikk forstår, så bare giv mig et par kindfede og spørg :bigsmile: