CosmoKramer

Medlemmer
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CosmoKramer

  1. Hvis der ikke kommer noget bud højere end mit på kr. 1.500, så holder jeg fast i det. :wink:

    Som du er inde på er der jo ingen tidsgrænse for, hvor længe du kan holde fast i gavekortet, så bestemmer du selv om der skal handles på kr. 1.500 eller vente og se tiden an for en potentiel bedre pris. Du har måske været "for" ærlig, når du skrev det er vundet i en konkurrence og du dermed har 100% ren fortjeneste på salgsprisen. :blink:

    Jeg forestiller mig, at vi kan mødes i Equinox Nørreport, så jeg kan få bekræftet ægtheden, hvis og såfremt der skal handles. :w00t:

  2. Surt, at Aab ikke kunne følge op på den fremragende første halvleg, men det virkede som om, at The Spurs pludselig forstod alvoren da de kom ud fra pause theen.

    Kunne Aab bare lige have holdt dem stangen i ti minutter, så var den gået hjem. Men nej, lette mål - specielt det første, hvor Zaza så lidt skræmt ud efter episoden i første halvleg. :4ranting: :4goodbye: Nu bliver det virkelig svært at gå videre. Tre point og den var næsten i sækken...

  3. Hvis du har prøvet at træne i et center, vil du helt sikkert synes det er noget skrammel. Har selv købt en bænk magen til, og er egentlig udmærket tilfreds. Den er hurtig at pille op og ned og fylder ikke meget når den er gemt væk. Som du selv siger, så når man langt med et sæt håndvægte oveni. Skal dog ud at investere i træktårn mm pladsen bliver til det.

    Desværre har den en rimelig lav max belastning, men det er jo fint til træning på et tidligt niveau derhjemme.

  4. 1. FC København

    2. Brøndby

    3. FC Midtjylland

    4. OB

    5. Aab

    6. Randers

    7. Esbjerg

    8. Lyngby

    9. AGF

    10. Horsens

    11. Viborg

    Mit umiddelbare gæt.

    [/quote

    Det vil sige at du gætter på, at FC Nordsjælland ryger i 1. division, oder was?

  5. Skal der en MOL liga op at køre ? Nu hvor alle er eksperter på området kan vi for min skyld også sætte noget på højkant...

    Nu hvor undertegnede vandt MOL ligaen for foråret med en ikke specielt prangende 999. plads...

    You know who you are :4thumbup: !

    1. Team Ninja Kr. 61.425.099

    2. FC Gåserød Kr. -1.108.240

    3. Frimesterne Kr. -1.891.581

    4. FC Happy Jazz Kr. -2.890.397

    5. M&M's Kr. -5.106.567

    Loooseerss !

    :cool:

  6. Desværre viser Aab's direktør Lynge Jacobsen endnu engang, at man i det nordjydske er bedre til at være griske og ærgerrige købmænd end til at tænke i langsigtede resultater for klubben.

    Bevares, det var da bedre at få en skilling for Würtz end at lade ham forsvinde på en fri transfer efter halvsæsonen, men derefter at udtale sig til Jyllandsposten omkring fornuften i at sælge de bedste spillere til FCK... Det hænger ikke sammen, og det er forbandet ærgerligt for en inkarneret Aab'er at se paradokset i, på den ene side at øjensynligt klubben er tilfreds med at ligge efter eliten af klubber i DK og samtidig syntes det går vældig godt med udviklingen af klubben, mens andre klubber (OB, FCK, BIF og nu måske også FCM) er med i Europa stort set hvert år og booster indtjeningen på den måde. Dét er klubber med visioner, som ikke er bange for at tænke stort, modsat Aab som hænger alvorligt i bremsen. Har man overhovedet tænkt over, at det ville være betydeligt nemmere, hvis man havde samme udstillingsvindue mod Europa som FCK, med deltagelse i UEFA/CL hvert år - at beholde talenterne samt tiltrække topnavne. Det virker ikke sådan, for man vil jo hellere være underleverandør til FCK end satse noget selv.

    Det er uforståeligt, at man hellere vil måle successen på kriterriet om størrelsen af pengetanken, som vokser i Aab, end på sportslige ambitioner - altså titler og europæisk deltagelse. Man er inde i en ond cirkel, som ikke vil ændre sig synderligt indtil der kommer et nyt, visionært lederskab til i klubben!

    Det er med smertende rød/hvidt Aab hjerte, at jeg kommer med mit bud på slutstillingen for superliga sæsonen 2007/2008:

    1. FCK

    2. OB

    3. FCM

    4. BIF

    5. Aab

    6. FCN

    7. Randers

    8. AGF

    9. Horsens

    10. Esbjerg

    11. Lyngby

    12. Viborg

    Placeringerne mellem 6-10 kan varieres efter eget forgodtbefindende, men top 5 og nedrykkerne er uomtvistelige.

  7. Der er ingen som har antipati mod OB fordi de ikke har for vane at gøre sig uheldigt bemærket... Dét og så fordi at fynboer bare er så søee... :bigsmile:

    Med hensyn til postulatet om at Randers overhaler FCM og Aab... Er det noget du vil sætte mønterne på højkant for at bevise...? :rofl2:

  8. Både FCM og Aab skal vist passe gevaldigt på ikke at stå med helt nye hold til næste sæson. Det ser ud til at mange af de bærende kræfter skiftes ud og så kommer der naturligvis slinger i valsen...

    Nu er jeg selv Aab fan, men anerkender, at FCM lige har været den lille tand bedre i år.

    Derfra og til at være "konger af Jylland" er dog et stykke, da de mangler at vise samme kontinuitet som Aab.

    I og med, at FCM er en fusionering ud af den midtjyske muld mangler der den forhistorie, som Aab har med i bagagen. Det er lidt tankevækkende, at talentakademiet hos FCM næsten har genindført handelstrekanten fra fortiden og storimporterer potentielle talenter fra Afrika. Nu gav Lige på og sport udsendelsen i TV2 sandsynligvis ikke det fulde billede, men det virkede til, at der var mange tabere blandt de spillere som blev sorteret fra, glemt og så ellers sendt tilbage til håbløsheden. Med det mener jeg, at fremgangsmåden er lidt for kynisk og beregnende - man lukrerer på fattigdommen i Afrika for egen vindings skyld.

    Midtjydernes maskot er på den anden side den absolut sejeste i ligaen, hvilket også må give nogle props! Det er også forfriskende, at man kan tage gas på sig selv og tør at udfordre FCK, eksempelvis da Don Ø. kaldte midtjyderne for bonderøve og man svarede igen med at lave noget hillbilly traktorshows-opvisning inden hjemmekampen mod FCK. Det er da blæret at være kølig nok til at svare igen på den facon...

  9. Helt klart Brøndby... På grund af, at de alltid laver mange svinestreger (især Per N.) og så har klubben også de mest latterlige skuespillere til fodboldspillere.

    Se bare det straffe der blev dømt til Retov i den forgangne sæson, hvor der ikke var skyggen af kontakt. Efter kampen havde Retov ikke en gang format til at indrømme det var rent og skært skuespil. Endnu et eksempel er Morten "narhat" Rasmussen der gik i brædderne og tog sig meget Rivaldo'sk til ansigtet efter at være blevet tjattet på armen. Han kunne efter kampen heller ikke se det forkerte i sin handling. Også Per Nielsen faldt let i en af de sidste kampe i sæsonen og fik en mand vist ud på det grundlag, hvorefter han også scorede... Husker ikke lige modstanderen, men det fik afgørende betydning. Og sådan kunne man blive ved.

    Brøndby er og bliver en skod klub, med skod spillere. Fankulturen er det eneste positive (bortset fra slagsbrødrene) man kan sige om BIF.

  10. På den positive side var der rigtigt mange fornuftige udtalelser efterfølgende. Både fra tilskuere, spillere og officials.

    På den ufede side, Danmark er kommet ind i en ond spiral med ikke at være med i slutrunder, og den ser ud til at fortsætte.

    Selvom resultatet 0-3 blev meldt for hurtigt ud, er det jo nok alligevel det sandsynlige udfald. Plus at landsholdet kommer til at spille for tomme tribuner eller med hjemmebane udenlands - måske i Sverige for at gnide lige den ekstra smule salt i såret... :cry3:

    Nu manger der jo trods alt seks kampe og atten point at spille om, så selvom det ser kropumuligt ud, kan det stadigvæk lade sig gøre at komme med...

    P.s. Mon Troels Bech ikke kunne have vist et ordentligt punch, måske på Nicolai Høgh - skal der gåes til makronerne, skal det sgu' være et lidt bedre forsøg end fedberg - :bigsmile: a.k.a. slutrunde-ødelæggeren a.k.a. den mest forhadte mand i DK - kunne præstere. :laugh:

  11. Spændende emne I har valgt at undersøge. :4thumbup: Der er dog en række problemer med spørgeskemet, som I skal være opmærksomme på.

    a) I har som forudsætning, at det primært er bodybuildere, som doper sig gennem AS - det er sandsynligvis ret langt fra sandheden, da det er et noget bredere problem i befolkningen end antaget i skemaet.

    B) I definerer ikke hvad forstås ved termerne på en tydelig måde, derfor kan det ikke udelukkes at en stor del af respondenterne svarer på noget helt andet end I vil have dem til. Eksempelvis kan det tolkes rimeligt frit, hvor skellet mellem "virkning" og "bivirkning" er - er det i bund og grund ikke det samme?

    c) Der mangler, på trods af I ikke finder det relevant, en masse baggrundsspørgsmål omkring køn, beskæftigelse, indkomstniveau, uddannelse mv. som kunne have været interessant at krydstabulere med de egentlige dopingspørgsmål. I får på den måde som skemaet er stillet op, svært ved at komme med konklusioner af værdi.

    d) Som allerede nævnt i et andet indlæg er der alt for mange gengangere i spørgsmålene.

    e) I burde, uanset tidspres, have været skarpere i formuleringerne.

    f) Eventuelt kunne I have delt dopingen op i flere undergrupperinger, og derved have fået langt større indsigt i hvad som indtages i centrene...

    Indlægget skal ikke forstås negativt, men som noget der forhåbentligt kan hjælpe i efterevalueringen. :bigsmile: Håber, at der viser sig nogle spændende tendenser som I kan underbygge/afvise jeres hypoteser med!

  12. Med gårsdagens nederlag til et dårligere hold, skal der lige lidt galde ud... Er jeg den eneste som synes, at det bare er så typisk for sydeuropæiske spillere at lade sig falde ved den mindste berøring. Den tackling som gav det andet gule kort var selvfølgelig lidt sen, men spanioleren lader begge ben hænge i græsset og søger kontakten, selvom det ville have været lettere at springe over. Den første advarsel var om muligt endnu tyndere. :nono::4pooh: Det ødelægger totalt kampen, som Danmark ellers ville have vundet med lethed :worship: To frispark - to advarsler og marchordre :crazy::gal::4goodbye::flipa::4oops::dead_banana:

    På samme tid hænger det mig ud af halsen, at de (spaniolere, italienere, portugisere, grækere, tyrkere mv.) ALDRIG (ifølge dem selv) gør noget galt i løbet af en kamp og altid er så usyldsrene som sne - se bare på, at der skulle gå 14 år fra skandalen i '93 til en lille indrømmelse, selvom der var soleklart frispark til Schmeichel. Selvfølgelig spiller andre nationaliteter også nu og da, men ikke i samme udstrækning som de nævnte.

    Efter min mening er de sydlandske skuespillere i spillet med til at gøre fodboldkampe meget mindre seværdig, og der burde kunne uddeles sanktioner efterfølgende - når der er tid til at nærstudere kampen - ligesom ved andre typer ulovligheder. Det burde være det næste indsatsområde for FIFA fairplay udvalgene.

    Heldigvis var det ikke den altafgørende kamp - det bliver fedt, at måske kunne sende Spanien ud af kvalifikationen i Parken. Til den kamp burde man også buuhe for hårdt af den spanske nationalmelodi - på samme måde som de gjorde ad den danske - men det er vel at synke til de spanske tilhængeres niveau! :nonono:

  13. Min taktik er at stille et forholdsvist sikkert hold, uden de helt store profiler - som får svært ved at tjene sig hjem i længden. Ser man på indtjeningen krone for krone er der eksempelvis ingen tvivl om, at Ailton har været DET dårligste køb so far. :4thumbup:

    Ellers er taktikken at kun lave så få udskiftninger som muligt og så vidt muligt udelukkende i forsvarskæden/på keeper positionen, da det er her, efter min mening, det største potentiale for konstant indtjening er. Mange undervurderer betydningen af forsvarspointene.

    Angriberne er for svingende og dyre at skifte ud, derfor skal de holdes nogenlunde stabilt inde. Desværre havde jeg i weekendens runde 4-5 spillere som ikke engang kom på banen, så der er vist ingen vej udenom rokeringer til næste runde. Bittert at Dadu er sådan en fuser, har forsøgt at finde noget info om hvorfor han ikke en gang var i truppen, men forgæves... :nonono:

    INGEN sviner Team Ninja til og slipper ustraffet fra det!!! :banana3: :bruce:

    Tror på Viborg og Brøndby i de næste 3-4 runder...

  14. Sådan! Endelig kom super AAb ud af starthullerne :superman:

    Jeg kan ikke se formålet med, at skjule holdopstillingerne - noget af det fede ved Drømmeholdet er jo netop at kunne svine hinandens hold til!

  15. For nogle år siden boede jeg i Aalborg og trænede derfor i AK Jyden på Skydebanevej. En dag stod antidopingdanmark der og udvalgte mig og to andre motionister til doping test. En venlig pige fulgtes med mig rundt indtil jeg følte trang til at lade vandet, selvfølgelig med hende som tilskuer til showet :blink: ... Et par måneder efter kom resultatet i brevkassen, negativ selvfølgelig! Men ud af tre testede var der faktisk en som blev testet positiv for AS... Selvfølgelig en lille stikprøve, men alligevel tankevækkende. Han var ikke en gang særlig voldsom, dog noget af en narrøv :nonono: .