gramse

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gramse

  1. Jeg er ikke allergisk - ikke hvad jeg ved af i hvert fald ;-)

    Men jeg får det f.eks. også dårligt af light-sodavand, hvis jeg drikker omkring en halv liter på en dag - det går virkelig også lige i maven.

    Overvejet at du måske er alergisk overfor de sødestoffer der er i.. Har hørt de bruger noget der hedder aspartam i light sodavand prøv at se om det også findes i de protein barer :blink:

  2. Mens jeg husker det....

    Jeg har læst en del om at man ik må træne de samme muskler for mange dage i træk fordi de ska ha tid til at restituere, men er det i orden eks at træne mave hver dag? Jeg kender flere der træner mavemuskler hver dag, så er det anderledes fra de andre muskler?

    Jeg træner Man, Ons, Fre hvor jeg træner forskellige muskler hver anden gang..

  3. Hey jeg er ny her på siden så håber jeg skriver det rigtige sted...

    Jeg har nu trænet 6-7 måneder i styrkecenter (løftet jern) 3 gange om ugen. Er her for nylig også begyndt at køre dagligt på motionscykel 25 min om dagen, med henblik på at forbedre min kondition, og måske få lidt mere markerede muskler... Derfor ku jeg også godt tænke mig at få lagt en ordentlig kostplan som jeg kan følge, så jeg får de proteiner og mineraler jeg skal ha for at få det maximale ud af min træning... Men da jeg ik er den store ernæringsekspert håber jeg der er nogen af jer der kan hjælpe mig, jeg er godt klar over at man ska ha en masse pasta og tun/æg/kød, men mht til fibre, kulhydrater osv er jeg mere eller midre på bar bund :4mewantfood:

    Det ska måske lige siges jeg er en dreng og er 19 år..

    På forhånd tak :superman: