diskopumper

Medlemmer
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by diskopumper

  1. Hmm problemet med den type er bare at den ikke kan holde til ret meget vægt, laver mærker i døren og man ikke kan holde ret bredt.

    Det ser dog ud til det er den eneste type man kan få i Danmark, så er næsten ved at være bange for jeg bliver nødt til at købe den fra USA, da det ser ud til at være den bedste man kan købe

    Der er også den her, der er lidt billigere.

  2. Morgen:

    Smootie af ca. 150 gr. skovbær, 30 gr. proteinpulver, 10 gr. gojibær og vand

    Formiddag: 1 stk. frugt

    Frokost: Ca. 150 gr. kylling/magert oksekød/magert svinekød/rejer/fisk såsom laks eller tun og ca. 300 gr. grøntsager

    Eftermiddag: Proteinshake med min. 25 gr. protein og 1 stk. frugt

    Aftensmad: 150 gr. kylling/magert oksekød/magert svinekød/rejer/fisk såsom laks eller tun og ca. 300 gr. grøntsager

    Sen aften: Smootie af ca. 150 gr. skovbær, 30 gr. proteinpulver, 10 gr. gojibær og vand

    Det intet fedt i det kostprogram. Med den mængde protein du indtager, bliver din krop på sigt rigtig god til forbrænde protein, og det er måske ikke så hensigtsmæssigt.

  3. Kan jeg tillade mig at stjæle lidt plads i tråden til mit spørgsmål?

    Jeg er selv i en 4 ugers cutting periode, men mangler ideer til mad med stort fedt indhold? Min plan var at erstatte de fleste kulhydrater med fedt, jeg kan ikke selv komme på andre ting end nødder, æg samt makrel i tomat.

    Jeg har har erstattet kulhydrat med friske grønsager overhældt med olie. To fluer med ét smæk: Mikronæringsstoffer + fedt.

  4. Der er ingen der har bevist, at mættet (økologisk) fedt er usundt eller på anden måde skadeligt. Stort set alle fødevarer kan både være godt for dit helbred og dårligt for dit helbred - det handler om den rigtige mængde. Og hvorfor spiser du ikke frikadeller længere, hvis du synes det virkede? Jeg har prøvet utallige måder at spise på, men faktisk er det for mig naturlige fødevarer og en stor del kød og mættet fedt, som giver mig bedst energi, bedst mætheds-/tilfredshedsfornemmelse og gør mig "ripped".

    MVH TripleT

    Problemet med at indtage mættet fedt er, at man så kan indtage mindre fedt med påvist sundhedsfremmende virkning...

  5. Er det ikke mange kcal under cut? eller det er måske det samme som i havregryn? Lyder ellers lækkert :4mewantfood:

    Nu er jeg ikke selv på cut, men man kan jo justere på antal æg eller mængden af olie, så det rammer det niveau man har tænkt sig.

  6. Ligger inden aftensmaden.. Hvad ville du så anbefale i stedet, to store slagterdeller? :tongue:

    Til morgenmad spiser jeg en omelet af 4 æggehvider + 1 helt æg, tomat, spinat og kalkunbacon og olivenolie = fedt + protein.

    Inden træning spiser jeg kun fedt+protein combos og efter træning kun kulhydrat+protein combos.

    Det virker for mig.

  7. Til morgenmad spiser jeg en stor skål havregryn med rosiner og skummetmælk. Det er ikke så meget portionsstørrelsen jeg er bekymret over, er blot interesseret i at høre om nogen har nogen bedre forslag til morgenmad under cut?

    Hvorfor så meget kulhydrat til morgenmad? På hvilket tidspunkt ligger din træning?

    Jeg ville generelt skifte en del kulhydrater ud med fedt og protein og vente med kulhydraterne til efter træning.

  8. Hvis man fortsat ønsker at bibeholde en så lav fedtprocent som muligt (selv under bulk), er det så stadig fornuftsbetonet at indtage større mængder nødder dagligt? Nødder indeholder jo op mod 67% fedt, som rigtig nok primært er umættet.

    Ja! Det er netop vigtigt at indtage masser af fedt for at bevare en lav fedtprocent. Derimod kan man med fordel skære ned på kulhydraterne (Udenfor træningsvinduet). (Dette afhænger naturligvis af en masse andre faktorer, såsom kropssammensætning, træningstilstand, etc. ) Der er skrevet meget om det, og meninger er delte.

  9. Men prøv lige den udemærkede søgefunktion herinde, lignende spørgsmål har været besvaret masser af gange :smile:

    Dårligt råd. Der er jo ingen garanti for at de tråde man finder giver et rigtige svar. Der er masser af dårlige/ufuldstændige/misvisende svar på lignende spørgsmål her på MOL.

    Der er mangler jo generelt pinned FAQ's, linkssamlinger til gode tråde, begynderfora, etc. Der er udtalt i alle fora her på MOL.

    Sålænge det arbejde udestår, vil man med rette se elementære spørgsmål bliver stillet som fortjener et ordentligt svar.

  10. Det er vidst ikke det personen ønsker jf. quoten.

    Vil i øvrigt heller ikke mene at morgenmaden er stedet hvor man skal spare på kulhydraterne! Efter en lang nat uden mad skal man bruge energi - kulhydrater - til at få hjernen i omdrejninger og klar til dagen.

    Ønsker man at reducere kulhydrat og/eller kalorieindtaget vil jeg mene at man skal fokusere på dagens øvrige måltider - selvfølgelig skal man dog ikke starte med et kalorieorgie - men pointen er vidst igennem :tongue:

    OP vil gerne undgå kulhydraterne, så mit råd er spot on :innocent:

    Min omelet indholder 400-500 kcal, så der er da masser af energi :4mewantfood:

    Jeg kan ikke se nødvendigheden af at spise kulhydrater om morgen. Hvis man gerne vil have sin fedtprocent ned, er det en anerkendt metode at begrænse sit kulhydratindtag til timerne efter sin træning.

  11. Kg prisen er høj, men er det okay produkt de sender?

    Smager jo godt!

    Var det mit link du spurgte til? Ja, kvaliteten er i top. Betydelig bedre end den Magasin i København sælger.