Draagekrik

Medlemmer
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Draagekrik

  1. Personligt vil jeg klart mene, at det er en turn-on! Dog skal det lige tilføjes, at jeg nok også tænder mere på muskuløse kvinder end mange andre mænd - Jeg dynes ganske enkelt det er frækt, når man kan se på en kvinde, at hun gør en indsats for at holde sig trimmet.

    Jeg tror, at mange mænds "modstand" mod markerede piger skyldes, at det udløser en form for mindreværd, især hvis de ikke selv er med på trænings-vognen. Men det er jo en helt anden diskussion!

    Kort og godt: Klø på! :)

  2. Jeg er ikke interesseret i at udvikle en spiseforstyrrelse, og bare blive ved med at tabe mig. Jeg har også øjne i hovedet, og kan se, hvad der er pænt, og hvad der er for magert.. Så det gider jeg ik.

    Min vurdering er, at hvis ikke du allerede HAR udviklet en spiseforstyrrelse, så står du i hvert fald helt ude på kanten...

    Umiddelbart lyder det som om, at problemet ligger i, at du har fucked dit stofskifte helt op ved at indtage så små mængder mad.

    Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke har meget forstand på skidtet, men stofskiftet kan vist også "gå i stå", hvis man har mangel på bestemte mineraler og vitaminer, som er med til at holde kroppen kørende. Og med dit minimale indtag af føde, tror jeg ærligt talt, at du skal være ektrmt opmærksom på, om du får de nødvendige vitaminer og mineraler indenbords.

    At du samtidig springer morgenmaden over, virker hele ikke særligt gennemtænkt. Morgenmaden er med til at sætte gang i hele systemet og dermed også forbrændingen... Uden at have en disse forstand på det, vil jeg vove at påstå, at dit stofskifte vil komme ud af sin "dvale", hvis du får et mere normalt forhold til dit mad-indtag. Samtidig vil det med garanti have en positiv indflydelse både på din træning og dit generelle energiniveau til hverdag.

    Pas nu på dig selv...

  3. Jeg kan bestemt heller ikke bringe diskussionen op på et videnskabeligt og dokumenteret niveau.

    Personligt har jeg den erfaring, at jeg ikke kan præstere noget som helst dagen derpå - og langt fra altid på andendagen heller! Men det kommer selvfølgelig også an på definitionen på at "drikke sig i hegnet". I de gode gamle gymnasiedage kunne jeg da godt drikke mig stiv i byen og stå op og spille en nogenlunde okay fodboldkamp dagen derpå... Til gengæld tror jeg også bare, at det er fodi jeg har "trænet mig op" til at drikke mig endnu mere i hegnet! Lidt svært at forklare...

    Men tilbage til spørgsmålet!

    Jeg har engang læst -(jeg husker hverken hvor eller hvor pålidelig kilden var) - at kroppen ved motion med en vis intensitet stopper midlertidigt med at forbrænde alkoholen. Af samme grund skulle misforståelsen om, at man kunne svede alkoholen ud ved motion være opstået. Desværre skulle tømmermændene bare vende tilbage igen med større kraft, når pulsen igen er faldet til normalt niveau. Dette skyldes blandt meget andet, at motionen normalt vil medføre, at kroppens dehydreringsgrad vil være større efter endt motion.

    Men ærligt talt tror jeg bare man skal følge egne erfaringer. Hvis man føler at man får det bedre, så er der da ingen grund til ikke at snøre løbeskoene! Selv vil jeg dog holde mig i sengen, da jeg bestemt ikke har oplevet nogen positiv effekt nogensinde... og det er bestemt ikke fordi, at jeg ingen erfaring har indenfor drukture der går over gevind! :oD

    SKÅL...

  4. 600 meter på to minutter - vel at mærke inklusiv en hel del vendinger og temposkift... Det synes jeg sgu lyder ret hårdt! Måske ikke første gang, måske heller ikke anden gang, men derefter er det edderman'me noget der trækker tænder ud! :D

  5. Når det ikke er en længere løbetur, har jeg en tommelfingerregel, som siger 4 min/km - og ja, det vil jo så sige 40 minutter!

    Min personlige holdning er altså, at ved 40 minutter, så er du absolut i god form, men så er det altså heller ikke mere prængende... Hvis du ligefrem vil løbe på en tid, der er værd at prale af, så skal du sgu nok skære mindst 2 minutter yderligere af, så ser det rigtigt stærkt ud! Men det kommer selvfølgelig også i høj grad an på ruten... :)

  6. Det lyder som en ret vild forskel - 110% sikker på du har indtegnet den korrekte rute? I så fald skal du nok regne med ruteopmåleren, for de plejer at være relativt præcise... hvilken opmåler har du brugt?

    En lille fejlkilde kan være, hvis en rute er meget kuperet, hvilket opmåleren selvfølgelig ikke kan tage højde for... Men det skal da være noget af nogle stejle bjerge du løber på, hvis det skulle betyde 1,3 km til forskel! :oP

  7. Hvis man kan løbe 4km på 12min, så taber man ikke 19sek på sidste km.

    Og dog! De fire kilometer forudsætter jo netop, at man har løbet sig HELT til grænsen... og så vil man altså have et betydeligt tidstab, hvis man fortsætter 1000 meter mere!

  8. Planen er at nøjes med grøntsager og vand resten af dagen. Jeg har jo valgt at tage med, fordi jeg accepterer at vægttabet så går lidt langsommere nogle dage, men derfor kan man jo godt forebygge lidt :)

    Personligt synes jeg, at det er helt hul i hovedet at nøjes med vand og grøntsager resten af dagen... Det er de færreste grøntsager der indeholder betydelige mængder af protein, der som bekendt er en vigtig del af en slankekur, som skal give varigt vægttab! Der er ingen grund til at skyde sig selv i foden... selvfølgelig betyder det intet, hvis det kun sker denne ene dag, men det skulle da helst ikke gentage sig særligt ofte!

  9. Hmm... Jeg synes bestemt ikke det ser umuligt ud, så det væddemål ville jeg holde fingrene langt fra, medmindre jeg relativt nemt kunne undvære 1000 kroner! Som nogen har nævnt er der selvfølgelig en del parametre der spiller ind - blandt andet hvor lang tid gutten har til rådighed hver dag!

    Ydermere vil jeg gerne støtte op om påstanden om, at svømning ikke er specielt hårdt! Jo, selvfølgelig kan man gøre det hårdt ved at træne på den rigtige måde, men hvis man svømmer afsted med knap to kilometer i timen, så er det jo på ingen måde, noget der trækker tænder ud... Umiddelbart kan jeg kun forestille mig, at en skade vil sætte en stopper for forsøget, hvilket der er også er forholdvis stor risiko for. Det er trods alt ikke hamrende sundt for kroppen at blive kastet ud i bevægelser og belastninger man ikke er vant til tre timer om dagen uden gradvis tilvænning!

    Hvis drengen har en en svømmeteknik der nærmer sig det gennemsnitlige, vil han helt sikkert klare forsøget... (forudsat han ikke løber ind i en dum skade!)

    Glæder mig til at høre resultatet! :)

  10. Jeg prøvede og maxe i kropshævninger idag( håndfladerne mod mig selv), og jeg fik hevet mig selv op med 40kg på, men hvis jeg kør kropshævniger ene og alene med krops vægt, kan jeg stadig kun skyde en 12 stykker af, for mig virker det en smule ulogisk, overvejet om det er udholdheden i underarmene eller/og hænderne der er skyld i det, nogen som kan forklarer dette fænomen :bigsmile:

    Hvori ligger det ulogiske??

  11. Nu er jeg udemærket godt klar over at odder ikke er århus men vi er ved at starte cf op i et center i byen. Pt er vi igang med at få en aftale i hus med ejeren om at få lov til at hijacke centret i nogle timer om dagen så der kan komme et aktuelt cf hold op.

    Centret er kæmpe stort, der er 24 timers åbent, vi har traktor dæk (dvs jeg har :wink: ) vi har medicin bolde samt indendørs og udendørs plads til at bruge dem. det eneste vi ikke har pt er gymnastik ringene men de er bestilt. Desuden ligger vi op af en smed som gerne laver div kontraktioner.. har selv fået lavet en del underlige ting i trænings øjemed.

    Har selv boet i århus og der er lidt vej hertil men det er en mulighed.

    Det lyder dælme interessant!! :w00t:

  12. er det mig der er gal på den eller er det max 5 sæt pr øvelse??

    Kan slet ikk fange hva der menes med mange sæt i træk som feks banan skriver

    Du har helt ret... han kører max fem sæt i hver øvelse! :)