mee

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mee

  1. Hej alle. Jeg har laest her paa forumet, og kigget paa MOLs traeningsprogrammer, samt andre hjemmesider for at finde et traeningsprogram der passer til mig. Jeg har styrketraenet i mere end et aar og loebet ca 6 km nogle gange om ugen paa maa og faa, men nu vil jeg gerne have mere struktur i det. Mit maal er at faa lidt stoerre og markerede muskler, men det er stadig vigtigt for mig at jeg er markeret og i god form, saa det er ikke bulk jeg har brug for. Jeg ville foretraekke at traene et kort stykke tid hver dag frem for lange traek mere sjaeldent. Hvordan lyder noget skiftevis cardio (loeb eller noget andet sport) og styrketraening den anden dag - cirka 45 minutter til hver del. Giver dette nok tid til at restituere, eller oedelaegger loebet det man bygger op ved vaegttraening for eksempel? Jeg haaber i kan give nogle raad.

    tak for jeres tid

  2. hey! tror jg har fået nok svar nu! :laugh: Vil da slet ikke i nærheden af det der. Plus at jeg går ud fra at de idealer er sat a vores gode venner Mr. Dolce og Gabbana, og ikke af de kvinder vi reelt vil have, (Som undskyld jeg siger det, men jo er mænds basale drive). Tænkte bare om de modeller skiller sig så meget ud, udover at være helt glatte :tongue: Men okay. :wink:

  3. Hey alle! Det kan godt være at det lyder lidt arrogant, eller ikke i motion-online's ånd, men er der nogen af jer som ved hvordan man træner til at ligne de der modeller (Dolce Gabbana især :wink: ) Vi kan vel ikke komme udenom at det er det som er moderne for tiden (år efter år faktisk) Med de tydelige skel ved hoften og alt det der. Jeg syntes nok at det er lige undervægt-lignende nok, men ellers ville det da være interresant at vide. (Alstå udover den sædvanlige lav BF% der skal til)

    (Skal måske rykkes til off-topic?)

    på forhånd tak!

    dolce_gabbana.jpg

  4. Eftersom de i meget tid faktisk enten har været brugt som slaver eller ikke arbejdet kommer det lige så stille af sig selv.

    Hvordan tror i de kommer i skole eller arbejde? De løber, og gennem gen. arver man jo lidt. Hvor imod hvide har det med at fede den :)

    Ved ikke om det var en joke, men det er slet ikke rigtigt. Det lyder meget som Lamarcks evolutions teori tilbage i 1800-tallet (Bevist FORKERT), som sagt med en sætning går ud på "inheritence of acquired traits". Ligesom hvis en person har trænet rigtig hårdt, og er super pumpet (uden bemærkelsesværdig genotypes), får et barn med en tilsvarende partner, betyder det ikke at barnet bliver stærk overhovedet. Den eneste måde det ville kunne lade sig gøre er at de børn der kom sidst i skole blev skudt... (Darwins Natural Selection and adaptation teori).

    Og det med kinesere; De kan blive meget større end de viser idag, ved hjælp af kost. Man ser faktisk at de stiger mere og mere i højde for tiden i gennemsnit, pga. et øget protein andel i deres kost.

    Det undrer mig derimod at man kan finde så stor en gendiversitet i en afrikansk landsby. De lever vel under samme vilkår, og når folk relativt isoleret får børn med hinanden i en landsby, vil dette skabe Stabilizing Selection (Gennemsnittet bliver fremhævet og ekstremerne udryddes) og ikke Disruptive Selection (Fordel for to ekstremer, og gennemsnittet bliver mere sjældent). Hvordan vil I forklare det?

    Undskyld mine engelske begreber, er ikke for at lyde smart eller arrogant, men er den måde jeg har lært dem. :wink:

  5. Jeg syntes bare at man skal huske det helt basale princip i styrketraening (Eller enhver anden fysisk aktivitet med henbik paa fremgang) - Kroppen adapter sig til omgivelserne. Hvis den har brug for at vaere staerkere pga. oeget stress, vil den jo forstaerke denne del af kroppen automatisk. Men med dette program vil jeg mene at kroppen opfatter det som et angreb, og slet ikke restituerer ordentligt. Og om de syv dage naar man koerer igen, er det bare endnu et chock for kroppen. '

    Bare min opfattelse

  6. Hej alle! Dette er mit første indlæg her på sitet! jeg har søgt lidt rundt, men har ikke fundet frem til et svar på mit spørgsmål; Jeg er for et halvt år siden flyttet til Frankrig, hvilket har givet mig en masse ting at tænke over og bekymre sig om. Jeg løber flere gange om ugen og alt det, og styrketræner også. Men mit spørgsmål er bare: Nu hvor kroppen måske er en smule spændt hele tiden, kan det godt medvirke til at den går i stress tilstand, og nægter at smide fedt når man cutter, (måske ligefrem lagrer en del), og nægter at opbygge muskelmasse (eller distribuere vitaminerne optimalt fra kosten)? I en eller anden grad?

    PS. I må ikke tro at jeg er en lille deprimeret person eller noget. Jeg vil bare gerne høre hvad i har at sige. Har nemlig gået og tænkt over det her på det sidste.

    (Måske skal denne ind under vægttab?)