sonniboy

Medlemmer
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About sonniboy

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 01/02/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Brønshøj
 • Interesser
  At blive smækker, hvis jeg kan. For Guds skyld hjælp mig ?

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke, kondition, sundhed, konkurrenceidræt, vægttab etc.
 1. Hjælp mig!

  Jeg kan se det er meget lang tid siden jeg har skrevet sidst. Nu vejer jeg ca. 54 kg. Jeg har fået en dejlig kæreste, som har fået mig til at elske livet mere end noget andet - i perioder vel og mærke. I weekenden spiser jeg normalt når jeg er med kæresten, så i hverdagene vil jeg ikke rigtig spise fordi jeg genre vil have min skat skal have en lækker kæreste. Han har bemærket mit vægttab og sagt at han elsker min krop og at jeg hverken er for tyk eller tynd. Men - jeg vil stadig ned på 50 igen, som i ikke er en unormal vægt for min størrelse. Derudover har jeg fået p-piller. Men - mit problem kan jeg IKKE tale med nogle om.
 2. Urensnings/fastekur

  Ja bare rolig I kan trygt regne med jeg ALDRIG spørger til råds på dette frygtelige forum igen!
 3. Urensnings/fastekur

  FATTEDE INGEN af jer jeg ikke GIDER gøres nar af ? FAT DET DOG, SKINKER ! Lad været at trykke på "svar", hvis I ikke har noget fornuftigt at skrive! Accepter venligst!
 4. Urensnings/fastekur

  Syntes ærlig talt IKKE i kan være bekendt at gøre grin med mig, og tale på en SÅ nedladende måde til mig! Faktisk er jeg stolt af mig selv og det har da givet mig en hvis form for selvtillid. Syntes det ville være mere fair, hvis I kunne give råd eller hjælpe mig med det jeg nu engang er i gang med, og har I kun negativt at sige, så lad være med at svare! Jeg er jo igang! Fredag har jeg tænkt mig at stoppe igen, fordi jeg syntes effekten allerede har været tilstrækkelig, og I kunne måske være behjælpelige med en fornuftig spise til at begynde med. Har tænkt lidt på noget grød, kogte grøntsager og noget kød?
 5. Urensnings/fastekur

  kan hilse og sige jeg u faster på 3. dag og det er bare skønt! Har fået renere hud ogdet gælder både cellulitis samt urenheder i ansigt. Så ja .. jeg havde ret.
 6. Kcalindtag idag 4200 kcal, hjælp hvad gør jeg?

  Altså min vægt er simpelthen bar SÅ underlig. Har ingen appetit aft hele dagen, og fra morgenen af sagde vægten 66. Så har jeg løbet 10 km og cyklet 20 samt 13 minutter under solariet og nu siger den 64,6. Altså jeg kan bare ikke hitte ud af det længere...
 7. Urensnings/fastekur

  Kun seriøse svar, tak. Om man er til disse kure elelr ej er en holdningssag så venligst lad være at svare, I der ikke vil hjælpe men derimod være negative.
 8. Urensnings/fastekur

  Pyha .. I forbindelse med mit nuværende vægttab på 7 kg, er jeg nu rendt ind i noget enormt grim hud på bagen og lårene. Appelsinhud der sidder løst og ikke fast trods det jeg løber hver dag uden undtagelser. Dertil oplever jeg ofte oppustethed der siger spar to samt her på det seneste har jeg fået en del uren hud, trods det jeg normal er helt "cleen". Det er jeg ved at være godt træt af, og af den grund har jeg besluttet mig for at der må knokles, lides og strides, for nu skal skønheden på plads for alvor (: En total udrensning er mit mål og det skal gerne være noget der går stærkt, og ikke sådan en pillekur som biodrain eller lignende, da det ikke er mig med alle de piller der skal sluges osv. Det glemmer jeg alligevel og så går det hele i vasken.. Mange folk, derimod, som har prøvet fastekur, har været godt tilfredse, trods det at de alle er lige enige om at det kræver styrke og udholdenhed især første tre dage. Jeg har besluttet mig for nu at gøre det. Jeg vil lægge forsigtigt ud med at faste i 6 dage, da jeg før har prøvet at faste lidt - med en god følelse som virkning. Nu søger jeg bare gode råd til hvordan jeg bedre kan tackle sådan en kur. Fx, hvad gør jeg hvis energien bare er SÅ lav jeg INTET orker? Er det så tilladt med en smøg eller en uskyldig cola light i smug? Eller vil det ødelægge hele kuren? Dertil skal I bare være så hjertens velkomne til simpelthen bare at komme med alt der kan hjælpe mig ..
 9. Kcalindtag idag 4200 kcal, hjælp hvad gør jeg?

  Ja, jeg ved godt at jeg umuligt kan tage fx et kg fedt på, eftersom der går 7000 kcal +- til et kg. Men men - alligevel tør jeg slet ikke veje mig nu, fordi jeg med sikkerhed kan sige, at der ihvertfald stårmindst 66 kg, fordi jeg har drukket så meget i løbet af dagen. Jo mere jeg spiser, jo mere plejer jeg gerne at drikke og det er en rigtig dårlig cocktail for vægten, trods det jeg aldrig drikker andet end cola light og vand. Føler bare at hele min krop er svulmet op nærmest og det er bare SÅ ubehageligt .. Gisp... Tror jeg, for min egen skyld må holde igen med maden de næste dage, for den her vamle oppustede følelse er altså så ubehagelig (+luft i maven) at jeg næsten ikke har lyst til andet end at ligge i sengen... Forresten, kan I herligt kloge mennesker sige mig, hvor meget jeg ca. forbrænder i løbet af en dag? Prøvede lige beregneren nu, men jeg har så svært ved at vurdere præcist osv. Men, en dag ser ca sådan her ud; 10 km løb 23 km cykling - MEN IKKE IDAG :4mewantfood:
 10. Kcalindtag idag 4200 kcal, hjælp hvad gør jeg?

  Min krop kan bare ikke klare sådan en dag her, og det giver mig så dårlig selvtillid og motion når vægte bare stiger igenefter alt hvad man har kæmpet for. Og eftersom jeg i forvejen kun taber mig ca et kg pr uge, orker jeg simpelthen ikke at spole 14 dage tilbage i min plan, hvis man kan udtrykke det sådan. Forstår I? Jeg har alligevel fået en del appelsinhud/ løs hud på lår og bag efter at have tabt 7 kg, så jeg vil også gerne rense min krop lidt, og det gør 4 dages faste vel godt før. Har før fastet i 7 dage, og det styrkede mig utrolig meget, men det var SÅ hårdt, og kunne godt bruge lidt råd og vejledning til en ordentlig "faste/udrensningskur". Især efter denne dag er det hårdt tiltrængt. Kan iøvrigt sige at jeg ikke har lavet ligesåmeget motion idag som jeg plejer. Har løbet 2 km Cyklet 3 km Gået lidt rundt og shoppet i byen i en fritime Lazy day! Nå ja forresten udfører jeg self. også, som afslutning på dagen, mit lille styrkeprogran på; 30 x armstrækkere 60 sek. mave muskel træning (har schoiaman så får undt i ryggen af alm. mavebøjninger) 30 x strækkere for underarme
 11. Idag har været frygtelig - altså for min kur. Jeg har udregnet at jeg ihvertfald har indtaget 4200 kcal, og nu er jeg simpelhen ude af mig selv, fordi jeg IKKE vil tage på igen! Overvejer at faste i 4 dage, da det jo så vil svare til at jeg har holdt et kcal indtag på 1000 kcal, som er det jeg taber mig på. Min vægt er ca. 63 og jeg er 163 cm høj og pige. Hvad er det lige man gør i sådan en situation? Syntes bare 4200 kcal er SÅ klamt... Og alt mad har bare været rimelig udsund, eftersom en fra min familie idag har fødselsdag. Jeg startede dagen med ´-Rundstykker og basser Frokost i skolen - rektor havde rund fødselsdag og bød på en mindre buffet + sodavand (ingen light!) Middag - den sødvanlige ciabattabolle med kød og salat med majs Eftermiddag - kage og boller Aften: - Tag selvbord - isdessert Aftenskaffe - Kagemand Og pyyyyh hvor jeg revner! Føler mig bare oppustet og klam. Selvom jeg har holdt mig til det sundeste og ikke kværnet i mig ved buffeterne, kan mit kcalindtag umuligt være under 4200 kcal. Men hjælp! Har i nogensinde ÆDT så meget før! Hvordan slipper jeg af med det igen ?
 12. Har i lang tid undret mig over hvordan man skal forstå kcalindholdet ppå dklarationen på tyggegummi. Hvis der fx. står 137 kcal pr. 100 g. - gælder det så hvis man spiser (LÆS: Sluger tyggegummiet og ikke bare tygger på det" - eller er det kcalindholdet når man bare tygger på det og ikke andet? Hvis det er det, hvad er kcal indholdet så, hvis man sluger sit tyggegummi? det her har bare undret mig :)
 13. P-piller

  Sådan har jeg det også -jeg er også stoppet med p-piller (har jo aldrig fyr på )og har ikke haft min mens i 3 mdr snart (nej, jeg er IKKE gravid ) Sidst jeg stoppede med dem, fik jeg det ikke i 6mdr, det var KUN fordi jeg genoptog pillerne at det kom igen... Miss: kunne du godt begynde på p-pillerne, når du ikke blødte? Altså kan man godt starte på piillerne uden at det er på første blødningsdag ?
 14. Hjælp mig!

  Hej, jeg kan med det samme sige at det her bliver en meget lang historie, men som er meget kort i forhold til alt det der er skeet med mig. Gider i læse? Så er i søde Jeg har disse spørgsmål: 1 - Hvor meget skal jeg tabe mig? 2 - Hvorfor fåår jeg ikke min menstruation mere? 3 - Kan jeg godt begynde på p-piller selvom de skal tages på første blødningsdag? 4 - Fejler jeg noget ? Kan jeg godt få børn når jeg engang vil have det ? 5 - har jeg ødelagt mitstofskifte? For at besvare disse spørgsmål skal du have en bid af min historie. Lige nu er jeg 16 år, 163 cm og vejer 69 kg. Jeg vejede sidste år, i februar 2005 45-46 kg. Har altså øget vægten over 50%. I august 2003 vejede jeg 60 kg. Havde nogle lunde samme højde, for er ikke rigtig vokset. Mine bryster er heller ikke blevet større. I 2003 havde jeg sidste gang min mens. Jeg fik den første gang, i januar, da jeg lige var fyldt 13. Så havde jeg den normalt, en gang om måneden, lige indtil juli 2003, hvor den pludseligvarede 14 dage. Nogle gange var det mest bare udflåd. Men juli 2003- der hvor jeg blødte så mange dage, var sidste gang jeg havde mens. Og der var der ikke sket noget med min vægt. Så omkring oktober 2003 begynder jeg at tabe mig. I noen tid havde jeg været led af mit udseende, og prøvet tøj og atter prøvet alt mit tøjh foran spejlet, for at finde det tøj jeg så tyndest ud i.. I december 2003 vejede jeg ca 56 kg, og i maj 2004, vejede jeg 49 kg. Den vægt holdte jeg mig på, og da jeg vejede det, havde jeg det godt med mig selv.Dog gjorde jeg alt for at holde vægten. Jeg talte kalorier og fik nok omkring 1000 kcal pr dag. Men jeg talte somregel lidt ekstra til, for at være sikker på jeg ikke ville indtage for meget og dermed tage på.Vejede mig som regel hver dag. Jeg motionerede også en del. Så i august 2004 begynder jeg på efterskole. Den første uge er jeg meget påpasselig med ikke at få for mange kcal. For jeg havde hørt om så mange der tog på på efterskole. Efter en uge på efterskole, var det første jeg gjorde, da jeg kom hjem, at veje mig. Jeg fløj ind til vægten. Og hurra. Den viste 48,6 kg MED TØJ PÅ :) Jeg var glad, og spiste en masse vindruer, hvilket resulterede i, at jeg vejede ca. 50 , søndag da jeg skulle op på efterskolen igen. Jeg tænkte, at det var en katastrofe, og jeg var meget ked af det. Min storsøster var på daværende tidspunkt guide, og det eneste jeg tænkte på, var at jeg skulle være meget tynd, så mine forældre og min søster ville være stolte af mig og syntes jeg var sej. Derfor tænkte jeg, at jeg bare måtte spise noget mindre påefterskole ugen efter, og det gjorde jeg så. Det blev bare værre og værre. Min vægt begyndte at svinge mere og mere, og til sidst endte det med, at jeg, i november, slet ikke spiste noget de dage jeg var på efterskolen, fo derefter at grovæde, når jeg kom hjem. Hjem til mine forældre, hvor jeg var tryg. Kun der ville jeg spise. Det resulterede i, at jeg blev mobbet og gjort nar at af alle på efterskolen. Og selvsagt var jeg meeget ked af af gå der og jeg gjorde alt for at komme hjem.Har schoiaman (rygskade) og sagde hele tiden en eller anden undskyldning for at komme hjem til mine forældre. Derudover kaldte eleverne på skolen mig Blandt andet for løbersvin. Og jeg løg også meget. Når jeg holde den plan jeg havde lavet over min motion og kost, for at jeg kunne hygge mig med mine forældre hjemme, løb jeg 30km mandag, 5-10 km tirsdag, 30 km onsdag, 5 km torsdag og 7 km fredag. Løbeturerne blev fordelt ud over dagen, så jeg kunne få det til at passe ind imellem timer osv. Jeg forsøgte self. at skjule at jeg intet spiste, ved at gemme maden i en serviet i ærmet og derefter i lommen med det. Efterhånden som mine "skolekammerater" så at jeg gemte maden, begyndte de at gøre nar af mig, og sidde og grine til hinanden, hver gang jeg gemte noget mad. En dag, da lærerne for første gang gemte mAden, sagde han "jamen Sille, hvorfor gemmer du maden?" og jeg sagde "detgør jeg heller ikke". Og han blev ved med at kigge på mig. Derfor tog jeg noget kartoffel med sovs på ond i munden. Men jeg sad med det i munden min. 15 minutter, for derefter at spytte det ud og skylle min mund mange gange. Jeg havdemeget dårlig samvittighed over at have haft det i min mund. Efterhånden begyndte lærerne at tage det op til deresugentlige møde, og jeg var nede og snakke med forstanderen, fordi han opdagede at jeg havde pjækket fra middagsmad op til flere gange. Og at jeg altid ikke var der, de dage, hvor vi ikke sad på vores faste pladser, så der var mulihed for min ikke tilstedeværelse ville blive opdaget. Men det gjorde den så. Jeg fik bortforklaret at det var for jeg havde snakket i telefon medmin søster i udlandet, og at det var meget vigtigt, men da jeg brast i gråd, kom jeg med en søforklaring om at de andre drillede mig, og derfor kunne jeg ikke lide at sidde i spisesalen. Forstanderen ringede allligevel hjem til min mor. Og så spurtge min mor "Sille, har du et spiseproblem". Og jeg sagde "nej". Så var den ikke længere. I julemåneden havde jeg rigtig planlagt, hvordan jeg kunne guffe juleaften, men så måtte jeg virkelig holde min fastekur, og heller ikke spise noget udsundt i weekenderne. Det kunne jeg slet slet ikke holde, og da min vægt, da vi gik tik juleferie 2004 viste 49,8, var jeg ulykkelig. Men alligevel ÅD jeg. Og hver weekend, når jeg spiste, blev min mave stor og tyk og oppustet.Jeg fik brækfornemmelse og kunne ikke sove ordentligt om natten,. Nogen gange vårnede jeg for at jeg ikke kunne lade være med at tænke på det mad jeg ville spise "alt kiunne jo gøre ligemeget, for jeg skulle jo ikke spise de kommende dage alligevel. Så jeg måtte hellere tage lidt ekstre". Andre gange vågnede jeg fordi jeg nærmest havde bræk op i halsen fordi jeg havde spist så meget. Da juleferien var slut og år 2005 var skudt ind, var vægten 57 ca. Til sidst turde jeg slet ikke veje mig. Når jeg var hjemme, havde jeg overhovedet ingen kontrol over hvad jeg spiste. Tilgengæld havde jeg 100% konrtol over mig selvpå skolen. I januar fortalte jeg for mine forældre - for første ggang, at jeg HADEDE skolen. (nævnte ikke et ord om spiseproblemerne. Og den dag idag tror jeg at mit skoleophold havde været godt hvis jeg kunne have spist normalt. Misundte de, der bare kunne spise. uden at tage på).De sagde "at det havde de haft på fornemmelsen"og beroligede mig med at skoleåret snart var færdigt. Jeg sagde at jeg ville gøre efterskolen færdig,for det kunne min søster. Og så kunne jeg også. Gjorde alt for at alt skulle være perfekt for at inponere hende. Kunne sidde og skrive det samme brev 5 gange, for at skriften skulle være PERFEKT. Og så var det at mine forældre ville give mig en trøsterejse ned til min søøster i syden. Og jeg tænkte juhu. Og så inderest inde ikke. For jeg var jo blevet tyyk! så jeg måtte tabe mig. En måned efter, dag jeg skulle ned til søster, vejede jeg 45 kg. Jeg havdefået en omgang dobbeltsidig lungebetændelse der virkelig var slem. Nede hos søs ville jeg virke sej, og spiste derfor en masse, for at blæere mig med at være den jeg ivrkeligheden gerne ville være; den tynde der kan æde vildt meget uden at tage på. Ugen efter, da jeg kom hjem, vejede jeg 50. Men jeg var glad. For jeg havde imponeret søs. Men jeg ådådåd og åd til mandag, hvor jeg skulle op på skolen igen (fik fri en dag pga. ferien - vi havde haft vinterferie ugen da jeg var på ferie) og såsultede jeg fredag, hvor min vægt igen var 46. Sådan fortsatte det. _Menfor hver weekend tog jeg en smule på; 48, 49, 50, 51. Og helt galt gik det, da jeg en gang om ugen fik lov til at sove hjemme. En aftale, mor lavede, imod forstanders vilje, for at jeg ikke kunne klare den sidste tid på efterskole. Med denne dag hjemme gikder jo hul imin kostplan, og jeg tog ekstre på,fordi en dag hjemme betød en dag med mad. D. 28. maj 2005 vejede jeg 50 kg. dagen efter 53. Og d. 31., vejede jeg 56 kg. Så kom eksamenere og jeg blev syg igen, Denne gang var det bronkiebetændelse. Resultat: jeg kunne ikkke snakke, og det var jo ikke godt da der jo var mdt eksamen. Men d. 31 gik jeg op i dansk og fik 8. Det var en katastrofe. Jeg var vant til rene 11 og 13taller og en 8'er! Min verden brast sammen. Jeg fik lov at få mine eksamener rykket, og de jeg igen kunne snakke, fik jeg 13 i tysk, dog kun 10 i engelse, 0g 9 i fysik... Så stoppede helevedet på efterskolen, men jeg havde i den sidste tid været hjemme det meste af tiden da jeg var på ppencilin. Forstanderen troede ikke på os og ville have en lægeerklæring, hvilket han også fik. Jeg skulle have været en weekend på efterskolen, for ikke at blive smidt ud men pga sygdom måtte jeg på dispensation. Jeg skulle have været til en musikfestival, hvilket jeg jo så måtte afbryde. Det passede mig også ok godt, fordi min vægt var på 56. Og det var jo ikke godt. For jeg skulle jo møde en masse gamle kendte,og hvad ville de ikke sige, når jeg havde taget på? Nå, men ferie blev det og jeg tog på. Jeg tog på men tænkte ikke på andet end at tabe mig. Tænkte; det her er sidste bid,imorgen sulter du. Holdt måske at sulte nogle dage men tog så alt på igen plus lidt til. August 2005 vejede jeg 62 kg. Og det var frygteligt. Jeg skulle starte på en ny skole, og det var drøngodt vejr. Men jeg gemte mig i min fleecetrøje . Ingen skulle se min fede mave. Siden svingede min vægt som før. Tabe, tage på, tabe og tage det dobbelte på... Nogle dage, efter en weekend, sagde jeg til min mor at jeg var syg, firi jeg var nødt til at blive hjemme, fordi jeg kunne mærke at mine lår var blevet federe og det skulle de andre ikke se. Jeg tænkte også meget over aat min søster snart ville flttte hjem fra udlandet, og at der mptte jeg ihvertfalt komme ned på 46 igen, så hun ikke kunne se at jeg havde taget på. Jeg lavede planer, over hvor meget jeg skulle tabe for hver dag, og hvis jeg spiste og ikke holdt planen, ville det blot betyde at jeg mptte tabe mere de efterfølgende dage. Fks. kunne et regnestykke se ud som. Fint, du skulle have vejet 63 på fredag. Altså skal du tabe 5 kg på 8 dage. Dvs. 5kg/8=0,625 kg jeg skulle tabe pr dag. Jegkunne ikke holde det, og tog bare mere og mere på. Jeg nåede heller ikke ned på den vægt til da min søster kom hjem . Og jeg fik også elevator blikket af hende. Det sårede mig meget. Og hun snakkede også meg mig under to øjne en dag om, hvorfor jeg var blevet så arrig. Hun sagde at jeg ikke var den samme som da hun tog afsted. (2½ år siden). Og hun sagde også, at hvis det var for jeg gerne ville tabe mig, skulle jeg bare spise sundt. Lade være med at spise slik. det tog jeg som en pæn hentydning til at jeg var blevet fed. Huun sagde at hvis jeg havde en problem, kunne jeg jo bare sige det. Så nemt er det bare ikke. Jeg begyndte at græde og tæntke. Nu vil jeg sule og udmagre mig og så kan hun se det er hendes skyld det hele. For jeg viille jo ku gøre hende og mine forældre stolte. Ved at væretynd. Og det kan jeg ikke være. Intet hjælper og jeg kna ikke tabe mig. Jeg ka fint lade være at æde en hel dag i skolen men når jeg kommer hjem, må jeg bare æde. Nogle dage tager jeg mig meget og andre tager jeg meget på. Jeg arbejder ogsåhos en bager. Og enten æder jeg intet på arbejde, eller også æder jeg så jeg ikke kan styre det rigtigt. Jeg har heller ikke haft min mens i lang tid. Men jeg har ihvertfalt ikke gået nogle dage, hvor jeg har spist mindre en 1000 kcal pr dag siden min søs kom hjem, for nu har vi mere faste måltider. Og jeg spiser vildt sundt nogle dage. Men her i weekenden faldt jeg i igen. Jeg tænker også meget på at jeg gerne vil have p-piller, så jeg kan have sex uden kondom. Forrige kæreste jeg havde var ham er tog min møddom, men de to gange jeg har haft 6, har jeg ikke, overhovedet fået orgasme. Jeg har også fået den ibag og det gjorde bare ONDT! Men kan jeg godt få p-piller? Sidst jeg gik rigtig udan at spise noget, var i april, hvor vi var på lejrskole. Der spiste jeg ikke i en ige, og kom ned på 63. Menpå en weekend kom jeg igen op på67 kg. Jeg vil gerne have p-piller, men hvordan +Hvordan skal jeg starte med at tage dem, når jeg ikke får min mens ? Ogkan jeg ikke fåbørn nu? Dør jeg tidligere? Hvad er det jeg har gjort med mig selv? Bliver jeg ikke højere? Får jeg ikke større bryster?Nogle gange har jeg lyst til bare at hænge mig selv.Men så alligevel ikke. Vil gerne bruge mit liv til noget. MENPLEASE lad være at skrive "gå til læge, tal med dine forældre, psykolog" eller hvad ved jeg" Jeg kan ikke tale med nogen om det her. Det er simpelthen for tæt på. Har ikke fortalt nogen IRL hele denne historie. Ingen kender mig 100%, men det gør DU nu. Så please giv mig et råd... Jeg kan ikke snakke med min mor, eller familie, for vi skænde smeget. Forresten andre ting der kan have påvirket min menstruaton: vi er flyttet, jeg tog på efterskole, min søster flyttede hjemmefra og rejste senere til syden. Sille -musen
 15. P-piller

  Vil også gerne lige høre lidt med. Er ny her.