N.E.R.D

Medlemmer
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by N.E.R.D

  1. Mit første indlæg i denne tråd er ganske off-track (men dem er der jo så mange af).

    MEd alt den aktivitet og opmærksomhed der er i denne tråd, vil jeg opfordre de mange personer til at huske at klikke på bannerne i toppen og støtte MOL/MZ/Hercule Poirot :poking:

    Det nævnes i samme åndedræt, at jeg ikke står i forbindelse med hverken MOL, GetBig eller andre..... - ville bare bringe noget nyttigt ind i tråden (guderne må vide, at det mangler der i denne tråd)

    Med venlig spion-hilsen

    Søren

  2. Noget helt andet er: hun er da så usympatisk og bitchet at det halve kunne være nok - jeg mener, magen til barnlig strigle skal man da lede længe efter. Selvom om hun nu ser godt ud, er det i min verden et KÆMPE turn-off, at hun opfører sig så forurettet og sippet.....

    :chicken:

    Vh Søren

  3. Postet den 7. Nov 2002, 10:30

    --------------------------------------------------------------------------------

    QUOTE  

    Ps. hva dælen er en ketogen diæt??

    Hvis du ikke engang ved hvad en ketogen diæt er, hvordan kan du så give folk ret i deres udtalelser omkring lige netop dette emne ?? Hvordan kan du i det hele taget involvere dig i en tråd, når du slet ikke ved hvad tråden omhandler ??

    Thomas

    Jeg vidste heller ikke umiddelbart hvad en ketogen diet var - men så læste jeg artiklen(PLING!) - og så vidste jeg lige pludselig noget om det............ er det ikke en revolutionerende fremgangsmåde jeg har fat i ???????

    Mvh Søren

    Ups, glemte lige en :lol: - ellers tror nogen vel det var ment alvorligt - og det kan vi jo ikke have (så lige én til: :w00t: )

  4. Syn's ikke rigtig dine poll's kører :lol:

    I den første kører diskussionen, men poll'en er kikset totalt.

    I den anden kører poll'en, men nu er der sået tvivl om hvad spørgsmålet egentligt går på ..... :blink:

    Keep up the good work :w00t:

  5. Frederikke, din skøre kugle( ;) )

    Det eneste jeg siger, er at det i mine øjne er GAK! at sige der ikke er nogen grund til at dyrke motion, hvis det ikke er sjovt!!!!!! Det svarer til at sige, at det ikke er nogen grund til at spise sundt og varieret, hvis man synes flødeboller og labre larver smager bedre :angry: FOR DER ER EN GRUND!!!!!!!!

    Som jeg skrev tidligere, så mener jeg, at man i kraft af en forbedring/succes rent kropsmæssigt, vil få den nødvendige selvtillid til at opsøge psykologhjælp evt.

    N.E.R.D. - det er forfærdeligt at læse, at du er så opfyldt af dig selv, at du ikke kan tage ind, at vilkårene for andre mennesker kan være anderledes end for dig
    Når jeg giver mit besyv med, for at hjælpe et andet menneske, kan jeg vel ikke betegnes som "opfyldt af mig selv"?????
    men reelt kan man jo godt blive gammel som en ondt år uden at man bevæger sig specielt meget

    ...og man kan blive 100 år selv om man ryger 40 cigaretter om dagen(!) Hvor vil du hen??

    Til sidst: pas på med at gøre alting til spiseforstyrrelser - nu ved du jo til syvende og sidst ikke om det er det der er tilfældet - og hvis du så venligst een gang for alle vil oplyse, hvad der gør dig til expert på området??

    En faglig titel er ikke garant for noget som helst!

    Nej, men umiddelbart tror jeg mere på en kiropraktor, når det gælder min ryg, end jeg ville tro på den lokale posedame, som engang har har ondt i ryggen(sat på spidsen, men you do the math)

    Mvh Søren :retard:

  6. Laske -->

    Dyrk motion hvis du synes det er skægt, ellers kan jeg ikke se nogen grund til det...

    Der ER grund til at dyrke motion, selvom man ikke synes det er sjovt..... Jeg synes heller ikke altid det er sjovt, men jeg ved, at jeg i det lange løb får det bedre med mig selv, og at chancen for at jeg lever længere - med større fysisk(og forhåbentlig psykisk) livskvalitet - er VÆSENTLIGT forbedret

    Mvh Søren

  7. vi er fortalere for er, via sund og varieret motion at reducer fedtprocenten stille og roligt - samtidigt med at man kommer i bedre form og får mere overskud
    Hørt!!!!
    Nej, man kan sørme godt dyrke motion uden at tænke på at man skal tabe sig! Det lyder måske underligt for dig, men der er nogen, der gør det, fordi de synes, det er sjovt og dejligt!

    Jeg vil vove den påstand, at de fleste herinde - mig selv inklusive - nyder at træne (jeg selv er 180/68 og hankøn, men stadig muskuløs) Nogen ville sige - med rette - at jeg burde veje MEGET mere end jeg gør - og det er da også en del af mit mål..... men målet fylder ikke så meget, at nydelsen og glæden ved træningen overstiges!

    Iøvrigt mener jeg, at den sejr, som et så stort vægttab som Rasmussen har ønske om, vil give den motivation og det mod der skal til for at søge evt. psykologhjælp(som sagt før i denne tråd!)

    Så bare fortsæt, Rasmussen - du har i hvert fald min opbakning!!!!!!

    Mvh Søren

  8. nerd> mener du at c-vitamin kan trænge op i hjernen eller at man ikke ved hvordan det påvirker kroppen??

    Ups! :bblush: Dårlig formuleret.

    Selvfølgelig at man ikke PRÆCIS kender effekten......... fx. husker jeg noget med for meget C-vitamin og solbadning...

    Mvh Søren

  9. En anden ting er at de sødemidler der er i pepsi max, kan trænge op i hjernen. Man ved ikke hvad der sker ved dette, men risikoen for at det er usundt er der.

    Sjovt svar, sådan er det vel med det meste - fx. med C-vitamin..........

    :D

    Men jeg drikker selv alm. cola, og sukkeret deri gør, at jeg ikke er så sulten som jegmåske burde være - og derfor er det sværere at få det rigtige antal kalorier ned om dagen - men alting har jo en pris...........

    Mvh Søren

  10. :angry:

    I mine øjne er sagen :retard: :thumb_down:

    Man kunne vel skrive til vedkommende - evt. genem en advokat - med besked om hvad man ønsker af dem(penge, credit, whatever). Det har så vidt vides en go' afskrækkende effekt!

    Men bare at nakke ting som andre bruger tid og energi på at lave er for wack!!!!!!!

    Mvh Søren

  11. :wave: TJ:

    Det ku' jo være, at hans koordinationsevne er meget begrænset?! :w00t:

    Han ville helt sikkert blive større med frie vægte, men det er i mine øjne ligemeget: er han på AS er han en WUSS :devil: :retard: :angry: <_< B) :lol:

    Mvh Søren

  12. Hejsa :wave:

    Tillader mig at copy-paste et indlæg fra www.sportspoint.dk:

    Re: Hvad er sidestik egentlig? (Maja Thiele, 17-08-2001 22:59)

    Jeg er stud.med.'er, og her er den forklaring, jeg har fået på sidesting:

    Milten er det organ, der renser menneskets blod, og derfor er det forståeligt nok meget blodfyldt. Blodet transporterer som bekendt ilt til musklerne. I "gamle dage", hvor det var nødvendigt at kunne mobilisere store mængder ilt til en arbejdende muskelgruppe (når man hurtigt skulle flygte fra fx en vred bøffel!!) kunne man få ekstra blod - og dermed ilt - ud til musklerne, ved at "tømme" milten for blod. Dette lod sig gøre, fordi der var glat muskulatur i miltens væg. Denne trak sig sammen i forbindelse med meget anstrengende arbejde, og man fik vha det ekstra ilt fra miltblodet mere energi til det pågældende arbejde.

    Der er kun svage anstrøg af glat muskulatur tilbage i menneskers milt nu, da man ikke længere behøver den funktion. Men det kan altså komme igen i forbindelse med sidesting, hvor den glatte muskulatur i miltvæggen trækker sig sammen i forbindelse med arbejde.

    Der kan endvidere opleves sidestingslignende smerter hvis bindevævet omkring leveren (som er fyldt med nerver) "rystes" meget i forbindelse med sport - jeg har selv oplevet det hvis jeg løb hurtigt/tungt ned ad bakke.

    -----------------------------------------

    Krampe i benet - haven't got a clue - håber det ku bruges alligevel(det med milten)

    vh Søren

  13. :lol:

    Nu er jeg ikke ligefrem "superseriøs" som mange andre herinde(al respekt), og for mig betyder det ikke alverden, og jeg får 90% eller 100% udbytte af træningen - men hvis jeg fandt penge i budgettet til at købe en spand pulver ville det jo være ok...... :w00t:

    Arrivederci Franz (og alle jer andre)

    Søren :tongue: