sokr@tez

Medlemmer
  • Posts

    990
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sokr@tez

  1. Efter at have været et kosttilskud i mange år, blev glocosamine pludselig ophøjet til lægemiddel da myndighederne endelig fandt ud af at det virkede.

    Dette betyder at der nu skal en omfattende og dyr godkendelsesprocedure til for at kunne sælge det i DK.

    Jeg er gået over til at købe i UK hvor prisen er ca. en femtedel (nu hvor told har lukket for køb i USA hvor prisen var en tiendedel) og kvaliteten har været 100% ok.

    Nå det er her hunden ligger begravet.

    Tak for svarene allesammen! :4thumbup:

  2. Hej,

    Jeg har tidligere haft stor succes med at bruge Glucosamin til ledsmerter. Efter at have brugt det 8-10 måneder plejer smerterne at forsvinde helt. Nu er der så opstået noget et nyt led-problem og jeg gik derfor på jagt efter Glucosamin.

    Jeg klikkede lidt rundt på mine normale pusher sites (ingen nævnt ingen glemt), men har kunne konstatere at produktet ikke længere kan opspores hos mine stam-pushere. Det er derimod blevet erstattet af nogle nye produkter med nogle meget flotte amerikanske navne :superman:

    De henviser derimod til deres søstersites i udlandet (Zum risiken und nebenvirkungen fragen sie Ihren Artz oder Apokter)

    Er det blevet ulovliggjort (igen)

    Er der kommet noget bedre med nogle afsindigt farverige navne? Hvis ja, hvad hedder det virkemiddel man skal kigge efter, så man kan se lidt udenom de der KAPOW BEST POWER BONES EVER DRUG! :w00t:

    /S

  3. DOMS er godt, ja DOMS er sundt, derfor har vi det året rundt :tongue:

    Jeg oplever ofte at få doms hvis musklen har været under stræk, så hvis du f.eks. altid kører flyes i din brysttræning, så kan det være en forklaring.

  4. For mit vedkomne handler det om at have nogle mål. Jeg har også trænet HST i mange år efterhånden, men jeg kan stadig finde motivation i det - det handler om, at jeg f.eks. i næste cyklus f.eks. vil reppe 10x100kg i bænk, tabe 2 kg., udligne noget af den forskel, der er på mit højre versus venstre ben. Hvis man så konstant måler det, kan man se, at det går fremad og det giver blod på tanden. Jeg tror, at træner man bare et hvilket som helst program hovedløst uden mål, så bliver det netop bare rutine.

  5. Angående din nervøsitet til konkurrencer; har du nogensinde læst lidt om sportspsykologi? Jeg læste nogle rigtigt spændende artikler på et tidspunkt omkring dette og om hvordan man kan psyke sig op til konkurrencer, præsentationer, forhandlinger etc. det var utroligt spændende og noget som jeg stadigvæk bruger indimellem.

    Jeg har lige søgt lidt rundt men kan ikke helt finde de artikler, jeg læste dengang, men du kan jo google lidt rundt. Der er utroligt mange amerikanske "hvis-du-vil-være-verdens-bedste-har-jeg-løsningen-for-kun-100$" sites. Men her er en lille appetizer: LINK - det er dog tennis, der er casen her...

    Anyways bare en tanke jeg fik :smile:

  6. Hej Lungbrush,

    Jeg har lige siddet og pløjet de sidste par sider igennem af din log og vil også lige komme med en "godt-gået-knægt-klap-dig-selv-på skulderen". Det er en meget velovervejet beslutning og den har uden tvivl krævet mere mod end bare at have kørt på indtil DM :superman:

    Super form i øvrigt - den er der ingen, der kan tage fra dig :4flex:

  7. Jeg sad også med følelsen af den sammenhæng de fandt var lidt tynd. Hvad er sandsynligheden for, at en hvilken som helst fodboldspiller på topplan har været skadet og har fået en eller anden form for smertestillende indenfor det sidste år? Man kunne jo også konkludere at alle spillerene havde fodboldstøvler på da ulykken skete :cry:

    Men til trods for det, så er det et vigtigt emne at få belyst, da andre studier påpeger en tvivl omkring farligheden af produkterne.

  8. Cardio er en betegnelse for kredsløbstræning, såsom løb, cykling, roning osv.

    (men brug søgefunktionen, der er mange der har siddet med de samme spørgsmål som dig)

  9. Jeg er på linje med Elvirus.

    Man kan snart ikke anbefale en øvelse eller komme andre typer træningspostulater uden at blive afkrævet klar dokumentation hvorfor det virker. Hvorfor gælder det ikke med kosttilskud?

    En almindelig sund skepsis synes jeg kun er på sin plads - det andet bliver vi ikke klogere af.

  10. Nej jeg er ikke stegt noget synderligt i styrke, så jeg sidder lidt fast i et plateu. Den primære grund skal nok findes i at jeg nogen gange har noget rejseaktivitet i mit job osv., så jeg ikke får trænet i en hel uge. Men jeg burde nok give den gas med meget mere volumen, men jeg træner ofte om morgenen og så er der maks. en time at træne i.

  11. Sok-> Hej Sok, ...længe siden :smile: Træner du stadig HST?

    Yes, eller helt HST kan man nok ikke kalde det mere. Jeg træner fullbody hver anden dag, men vægtene osv. er ikke planlagt så nøje. Jeg skriver bare ned hver gang så jeg kan holde øje med at jeg rent faktisk har en progression set over længere tid. Det passer godt sammen med min knappe tid at træne fullbody.

  12. Jeg kunne iøvirigt ikke lade være med at undre mig lidt da jeg læste overskriften: "Afføring - nogen der bruger det?".... Joooooooh deeet.... :biggrin:

    Haha, jeg tænkte præcis det samme :laugh:

  13. Det er ikke nødvendigvis strækmærker du har fået. Jeg har ofte haft mærker efter at have kørt SQUAT osv., men de går som regel væk efter et par dage. Det kan bare være en vægt, der har hvilet på din skulder etc.

    Har du kørt andre øvelser end kun dødløft?

  14. Er meget træt af at stå og skrælle gulerødder :bigsmile: og æbler spiser jeg en del af i forvejen :blink:

    Så lang tid tager det da heller ikke at skrælle gulerødder - skræl en ordentlig røvfuld af gangen og læg dem i koldt vand. Man må yde før man kan nyde :superman::tongue:

    DEsuden får du sådan en pæn kulør :blush:

  15. Jeg tror ikke helt jeg ved hvor du vil hen med dit spørgsmål?

    Er det originalt? ja

    Er det nyt? nej - det har nogle år på bagen

    Kan man træne noget der er bedre? Sikkert, mange af disse principper bygger på nogle fundamentale byggesten i et godt program, men de byggesten kan man også overholde ved andre principper.

    Hvis du leder efter det perfeke program, så må jeg skuffe dig og sige, at du ikke finder det. Man kan ikke entydigt sige at et program er bedre end ALLE andre, men HST er et ganske godt program - personligt ville jeg dog modificere det en smule, men du kan finde inspiration i et hav af logbøger her på sitet.

  16. Der er MANGE der har prøvet det herinde, så prøv at sus lidt rundt i de forskellige logbøger og brug søgefunktionen. :smile:

    Personligt har jeg kørt det nogle år efterhånden (dog modificeret) - det passer godt til mit tidsforbrug, og så snart jeg har fokus på kosten, så plejer resultaterne også at komme.

    Især ideen med at lægge en volumenprogression ind har givet mig ganske gode gains (og skader). :wink:

  17. Lige lidt ros til din hjemmeside! :4thumbup: Den har efterhånden fået en tilpas opdateringsfrekvens (med interessant læsning), at jeg en gang i mellem lige klikker mig forbi, for at se om du har fundet på noget nyt ;)

    Glæder mig til at se artikler omkring kost :smile:

  18. Jeg ved ikke om dette bliver lidt for off topic, men vi er jo i en Lance Armstrong tråd...

    Hans bog "Every Second counts" - er den noget værd at læse som ikke-cykel rytter? Jeg er meget interesseret i Lance's mentale viljestyrke og evne til at motivere sig selv (og andre). Vil denne bog i så fald være værd for mig at læse?