Salby

Medlemmer
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Salby

  1. Tak til Thisted for et rigtig godt arrangeret og afholdt VM i bænkpres :4thumbup:

    Det blev jo et rigtigt godt stævne, også set med overordnede danske øjne, resultatmæssigt. :4thumbup:

    Endnu engang tillykke til de andre på holdet, og naturligvis ikke mindst til vores første MANDLIGE senior-verdensmester i bænkpres, Anton. Stærkt gået :superman:

    Der er jo ingen tvivl om, at det resultat Anton har opnået, er med til at sætte mere fokus på vores sport, og gøre denne mere kendt i både medierne og befolkningen, hvilket jo må være i alles interesse. :smile:

  2. Tilykke til alle de danske løftere for de meget imponerende resultater.

    Og tak for de meget underholdende indlæg om stævnets afvikling, ikke mindst beskrivelserne af "imamen" og "hvalen" var meget underholdende.

  3. Tillykke med de mange flotte resultater og DR.

    Ikke mindst tillykke med den overraskende sejr til Sune i 100 kg's klassen. Altid forfriskende at se en bænkpresser vinde et trekampsstævne.

    Og tak for de mange flotte billeder til KK, du er tæt på at blive udpeget til statsautoriseret styrkeløfterfotograf.

  4. Du kunne jo prøve at komme i vægt med at holde lidt igen med maden her til sidst og så en gevaldig sauna tur :smile:

    ...ellers var du selvfølgelig meget velkommen i 100 kgs klassen

    Hej Sune!

    Min erfaring siger mig at jeg maksimalt kan hente 2 kg på den konto den sidste dag, så 4 kg er desværre urealistisk.

    Jo, hvis 100 kg havde lagt om lørdagen, så kunne vi da have taget en lille "dødløft-battle". I de 2 andre øvelser når jeg dig kun til sokkeholderne.

    Var forresten lige inde og dyrke din hjemmeside. Den er jo ret imponerende.

    Held og lykke på søndag. Vi forventer jo minimum 770 kg!!

  5. Jamen hvorfor ikke bare lave DM Bænk til et open stævne, så vil man være udover alle de detaljer med alders inddeling.

    Og så vil det også kunne afvikles hurtigerer og mere effektivt.

    Det har du i princippet ret i. Nu hylder vi jo bare det princip at der skal være plads til alle i styrkeløft. Derfor er det jo også sådan, at når DM A er et åbent stævne, så afholdes der altså også et særskilt DM Diverse (i marts) hvor helt unge løftere og mastersløftere har mulighed for at vinde DM i styrkeløft.

    Hvis DM i bænkpres så skal gøres til et åbent stævne, så skulle man i princippet også lave et DM diverse i bænkpres (for unge løftere og mastersløftere). Hermed har man jo ikke samlet set, opnået forenkling, idet man så blot har fået tilføjet et stævne yderligere.

    Der er jo som sagt heller ikke (endnu) problemer med at afvikle DM bænkpres over én dag, og det er jo nok også, tildels, derfor at man så har valgt ikke at indføre kvalifikationskrav til DM bænkpres endnu.

  6. ØV!

    Jeg har desværre måtte melde afbud til DM idet jeg ikke er i stand til at veje ind i 90 kg's klassen. Min morgenvægt her fredag viste 94 kg!

    Idet 100 kg's klassen først afvikles søndag, hvor jeg er booket til anden side (hvilket jeg bør overholde af hensyn til familiefreden), kan jeg desværre ikke deltage denne gang.

    Alle øvrige deltagere ønskes hermed held og lykke, og jeg afventer med spænding weekendens resultater!

  7. Der er nogen der siger at styrkeløftere topper når de er mellem 35 og 45 år.

    Dette forudsætter at man har formået at holde sig fri fra de helt store skader, idet det naturligvis tager længere tid at komme sig over skader, hvis man er 40 år sammenlignet med en på 20 år.

    Man kan, med den rette kost og træning, forbedre både styrke og teknik langt op i alderen.

    Det man nok mister først med alderen er smidighed og hurtighed, og det kan man så mere end opveje ved at træne styrke og teknik fornuftigt.

    Jeg er selv styrkeløfter og 45 år og har sat personlig rekord i både squat og bænkpres indenfor det seneste års tid! (og ja, jeg er clean og har altid været det).

    Jeg kan så også nævne, at jeg har trænet siden jeg var ca. 10 år med hjemmelavede håndvægte, armbøjninger, armhævninger m.m.

    Så hvis man kan holde motivationen i top og dampen oppe, så behøver man ikke at gå og frygte den dag hvor man fylder 30 år (hvilket jeg selv gjorde) fordi jeg troede, at så gik det kun én vej, og det var nedad. Det stik modsatte har, ihvertfald for mig, vist sig at være tilfældet!

  8. Jeg synes at det er fint, at der endnu ikke er indført kvalifikationskrav til DM bænkpres. Hvis det med tiden udvikler sig til at blive et

    så stort stævne, at det ikke kan afholdes på én dag, så kan man jo prøve at finde nogle kvalifikationskrav, som både tilgodeser alders- og

    vægtklasser, fordi der naturligvis skal skelnes imellem, om det er en løfter på 15 år, 30 år eller 55 år, der vejer f.eks. 75 kg.

    Som udgangspunkt er jeg enige i de fremførte synspunkter om, at der skal være plads til alle i sporten, uanset, alder, anatomi, trænings-

    indsats m.m. Skulle stævnet (DM bænkpres) så på et tidpunkt blive så stort (deltagermæssigt) at det ikke kan afholdes over én dag, så må

    man jo overveje om man vil holde det over 2 dage, eller indføre kvalifikationskrav.

  9. Hmm hvad er lige planen for Guld og Bronze kravene? kan ikke lige se pointen

    Som det er i øjeblikket kan bronze og guldkravene "kun" bruges til at stile efter, når man opstiller sine egne personlige mål. Dette er sådan set også fint nok, så man har noget bestemt at stile efter. :smile:

    Tidligere har man også (fra forbundskontoret) kunne få udstedt et personligt diplom (med navn og løftedata m.v.), når man har opnået f.eks. bronzekravet. Det vil jeg tro at man fortsat kan. Det kræver blot en henvendelse til kontoret, hvor man gør opmærksom herpå (det sker ikke automatisk). :4thumbup:

  10. Det er fint med nogle krav som folk kan have som mål. De nye krav giver både de rigtigt gode løftere et mål i form af elitekravet, desuden giver sølv- og guldkravet en række mål for de mere ordinære løftere. Nu tilhører jeg jo selv den anden katagori og for mit vedkommende har det nye guldkrav da givet mig en fornyet motivation. For mit eget vedkommende har det ikke altid været lige let at bevarer motivationen, når ens primære mål blot var at slå sine gamle PRs. Men nu er der et nyt defineret mål som ikke virker helt urealistisk i form af det nye guldkrav.

    Da jeg startede med styrkeløft var mit mål at lave det gamle guldkrav og deltage ved DM. Da guldkravet kom i hus trænede jeg op til DM, hvor jeg da også lavede mit bedste trekampsresultat. Jeg blev nr. 4 til DM i en 110kg klasse med 5 mand. Desvære bommede ham som nok var nærmest mit eget niveau ud. Jeg var 100 kg fra en bronzemedalje, samt henholdsvis 180 og 200 kg fra Tonni og Vorup som blev nr. 2 og 1.

    Efter en sådan oplevelse hvor man både er stolt over sit eget resultat, samt måske en smule intimideret over hvor meget man bliver sat af, kan det være svært at se hvad ens fremtidige mål i sporten skal være. For mit eget vedkommende betød det at jeg ikke længere prioritere min egen "karriere" som løfter så højt. Istedet har mit fokus primært været på at hjælpe andre løftere i klubben og tage del i arbejdet i klubben omkring afholdelse af stævner.

    Jeg synes også at det er fint med nogle fastlagte krav, så man kan stille sig nogle mål at gå efter. Om det så er bronzekravet, sølvkravet (DM-krav), guldkravet (kan vel kun bruges til at erhverve et diplom) eller elitekravet, må jo være op til den enkeltes aktuelle form og ambitionsniveau. :smile:

    Det vil jo heller ikke gøre noget om DM A vil kunne afvikles over én dag. Det gør det i hvertfald lettere for arrangørerne, og løfterne står heller ikke med det samme problem, hvis man nu ikke kan klare indvejningen til den tilmeldte vægtklasse. :innocent:

    At der nu tilsyneladende kommer et adgangskrav til DM bænkpres er måske nok en naturlig udvikling, jeg har dog på nuværende tidspunkt lidt svært ved at forstå at det skulle være nødvendigt, idet jeg ikke mener at stævnet har et sådant omfang (rent deltagermæssigt), at det skulle være nødvendigt i den henseende. Det vil udelukke mange løftere fra at deltage. Omvendt kan man selvfølgelig sige, at stævnet vil få et højere niveau, hvilket kan være godt nok, når vi en sjælden gang har held med at opnå tv-dækning. :blink:

  11. Sune bak fik 242,5

    Jacob steggelman 265

    Mig selv 275

    Klaus bak 210

    kan hvis ikke rigtig huske flere

    Var meget negativ over den nye pres regl, men må indrømme den overraskede positivt

    Tillykke med de mange flotte løft :4thumbup:

    Specielt til Sune med ny DR i 110 kg's klassen :devil: og til Jan med 275 kg og Jacob med 265 kg (vel PR til begge). :superman:

    Jeg har desværre (som mange andre kan jeg forstå) måtte melde afbud på grund af sygdom. Det er nok den fugtige vinter der sætter sine spor. :mad:

  12. BEMÆRK

    Pga aktuel gæst i studiet Danmark Direkte, kommer Svend først direkte på i morgen

    mandag den 15. januar 2007 kl. 18.25 på TV2

    HUSK DET ALLE..

    Tommy Knudsen

    Rødby Styrkeløft

    Det skal jeg simpelthen se :4thumbup:

    Jeg har stor respekt for Svend og hans præstationer. Hvis jeg husker rigtigt var han også med til VM i styrkeløft for masters nede i Sydafrika (og varmen) for blot et par år siden :devil:

    Sammenlignet med Svend må vi jo nok erkende, at vi andre blot er nogle grønskollinger :tongue:

    Håber man selv får lejlighed til at være lige så aktiv som Svend i en høj alder :4thumbup:

  13. FOR PIGER

    SQUAT

    137,5 Sweetypippi TNT cup 2006

    BÆNK

    85 Sweetypippi TNT stävne aug 2006

    DØDLØFT

    132,5 Sweetypippi TNT cup 2006

    TREKAMP

    345 Sweetypippi TNT cup 2006 379 wilks

    Bænkpres stävne

    82,5 Sweetypippi PaPu sommerstävne 2006

    FOR MÆND

    Squat

    385 Kyneb +125 Thy Cup 2002

    355 /Niels +125 VM Vejle 2003

    332,5 Casper T 110 NM Aalborg 2006

    305 Tumling 100 Icelandic Powerlifting Cup 1998

    300 JFK +125 Copenhagen cup 2003

    290 Baardi bilder 100 DM 2005

    280 Rix +125 c-dm 2004

    275 Henning Friis -110 SM 2006

    270 Conscience -100 Copenhagen Cup 2006

    265 Baggårdspumaen -125 jm 2006

    260 p1kz0r -125 SM 06

    252,5 L^P EM 2006 82,5 kg klassen

    250 Tbw 100 Copenhagen Cup 2000

    245 Salby 90 Copenhagen Cup 2006

    240 anyone 125 SM 2004

    240 KlausJensen 125 JM 2003

    235 Onkel Troels -100 Sjællandsmesterskaber 2004

    220 Squatfather 110 DM 2005

    217,5 Rod 110 Thy Cup 2003

    215 Thomas Jagd +125 JM 2001

    210 Søren W 82.5 DM 2004

    200 Herkules 82.5 JM 3 Kamp 2003

    200 chalZe 82.5 SM 3 Kamp 2006

    200 Power Clauer 110 DM Diverse 2006

    185 Jenz -75 JM 2006

    180 HIPPO 90 C-DM04

    180 Glud 100 C-DM 2006

    BÆNK

    302,5 /Niels +125 EM Sofia 2003

    262,5 JFK +125 jm 2006

    225 Conscience -100 Copenhagen Cup 2006

    222,5 Kyneb Thy Cup 2002

    220 Rix +125 C-DM 2004

    210,5 Salby 90 Copenhagen Cup 2006

    210 Casper T 110 NM Aalborg 2006

    205 Tumling 100 Icelandic Powerlifting Cup 1998

    200 p1kz0r -125 SM 06

    190 Baggårdspumaen -125 jm 2006

    175 anyone 125 SM 2004

    170 Onkel Troels -100 Dm 2004

    170 Squatfather 110 DM 2005

    167,5 L^P EM 2006 82,5 kg klassen

    160 Jenz -75kg JM 2006

    160 Søren W 82.5 DM 2003

    160 Thomas Jagd +125 JM 2001

    157,5 Henning Friis 110 SM 2006

    157,5 KlausJensen 125+ B-DM 2004

    155 Glud 100 C-DM 2006

    152½ Baardi bilder 100 DM 2005

    150 Rod 110 Thy Cup 2003

    150 Power Clauer 110 DM Diverse 2006

    140 Herkules 82.5 Thy Cup 2003

    140 Tbw -100 JM 2003

    130 HIPPO 90 C-DM04

    125 chalZe 82.5 SM 3 Kamp 2006

    DØDLØFT

    355 Kyneb +125 NM 2000

    310 Casper T 110 NM Aalborg 2006

    295 Tumling 100 Icelandic Powerlifting Cup 1998

    275 Baardi bilder 100 DM 2005

    275 Baggårdspumaen -125 JM 2006

    272,5 /Niels +125 VM Vejle 2003

    270 Salby -90 Copenhagen Cup 2001

    265 Conscience -100 Copenhagen Cup 2006

    265 Onkel Troels -100 Dm 2004

    262,5 L^P Copenhagen Cup 2005 82,5 kg klassen

    260 anyone 125 SM 2004

    250 Henning Friis -110 SM 2006

    250 Thomas Jagd +125 JM 2001

    245 Tind 87.7kg Liga 3 runde 2006

    245 Rod 110 Thy Cup 2003

    245 Power Clauer 110 DM Diverse 2006

    240 JFK +125 Copenhagen cup 2000

    235 Søren W 82.5 DM 2004

    235 KlausJensen 125 C-DM 2003

    230 Squatfather 100 JM 2004

    230 Rix C-DM 2004

    225 HIPPO 90 C-DM04

    220 p1kz0r 110 DM A 2006

    215 Tbw - 100 JM 1999

    210 Glud 100 C-DM 2006

    205 Jenz -75 JM 2006

    200 Herkules 82.5 JM 3 Kamp 2003

    190 chalZe 82.5 DM B 2006

    TREKAMP

    960 Kyneb +125 Thy Cup 2002 Wilks 532,896

    920 /Niels +125 VM Vejle 2003

    852,5 Casper T 110 NM Aalborg 2006 Wilks 509.965

    805 Tumling 100 Icelandic Powerlifting Cup 1998 Wilks: 490,7

    770 JFK +125 Jm 2006

    760 Conscience -100 kg Copenhagen Cup 2006

    730 Baggårdspumaen -125 JM 2006

    730 Rix +125 C-DM 2004

    717½ Baardi bilder 100 DM 2005

    702,5 Salby -100 JM 2006

    682,5 Henning Friis -110 SM 2006 Wilks 402,88

    675 anyone 125 SM 2004

    672,5 L^P EM 2006 82,5 kg klassen wilks 453,87

    660 Onkel Troels -100 Sjællandsmesterskaber 2004

    660 Baggårdspumaen -110 jm 2004

    660 p1kz0r -125 SM 06 wilks 386.232

    630 Squatfather 110 DM 2005 Wilks 378,693

    625 Thomas Jagd +125 JM 2001

    612,5 Rod 110 Thy Cup 2003

    605 Søren W 82.5 DM 2004

    595 Power Clauer 110 DM Diverse 2006

    590 Tbw 100 CC 2000

    567,5 KlausJensen 125 Thy Cup 2003 Wilks 321

    550 Jenz -75 JM 2006 willks 395

    545 Glud 100 C-DM 2006 Wilks 335,775

    537,5 Herkules 82.5 JM 3 Kamp 2003

    535 HIPPO 90 C-DM04 - wilks: 342.1

    515 chalZe 82.5 SM 3 Kamp 2006

    Bænkpres stævne

    305 /Niels +125 Ligafinale 2003

    260 JFK +125 liga 2006 Wilks 147

    240 Rix +125 DM Bænk 2003

    220 kg Conscience -100 EM 2006

    207,5 Salby -90 NM 2006

    200 Casper T -110 ER Open 2006

    190 Anyone -110 ER Open 2005

    187,5 Baggårdspumaen -110 dm bænk 2004

    180 Søren W 90 ER 2006 - Wilks 119

    180 Glud -100 DM 2006 - wilks 109,998

    175 Onkel Troels -100 ER open 2004

    175 Power Clauer -125 JM bænk 2006

    172,5 Squatfater 110 DM Bænk 2005

    170 L^P Liga 2 runde 2006 82,5 kg klassen

    160 Lauritsen -100 DM 2005

    157,5 Jenz -75 JM 2006

    150½ Baardi bilder -110 kg ER Open 2005

    150 Henning Friis -100 Nordfyn Cup 2006

    145 Herkules -90 Open Holland 2004

    145 p1kz0r - 100 DM bænk 2005

    145 KlausJensen 125+ JM Bænk 2003

    130 chalZe 82.5 SM Bænk 2006

  14. Tak til Tårnby for et godt stævne! :4thumbup:

    Jeg har vedhæftet et par filer fra egne løft:

    Ny dansk seniorrekord i bænkpres (i 90 kg's klasen i trekamp) med 210.5 kg:

    Ny personlig rekord i squat med 245 kg:

    Desuden en stor tak for hjælpen til både Conscience (Sune) og Hoosier (Kathrine) til dette stævne (og også til DM i sidste weekend for Kathrines vedkommende). :clap:

    Jeg blev samlet nr. 2 i 90 kg's klassen med 695 kg. Nr. 1 blev Nicolaj Dahlin med ca. 720 kg og nr. 3 blev Ole Olsen med ca. 630 kg.

    Mølvis, beklager at jeg kun var i stand til at forbedre din rekord med ½ kg denne gang.

    Sune: hvordan gik det med dit attack på rekorden i 10 kg's klassen? (jeg kunne desværre ikke blive og se, idet min medrejsende makker var syg og trængte til at komme hjem). :4flex:

    Er der andre der har nogen resultater fra eftermiddagen i Tårnby??

    Ups!

    Godtnok er du cuttet Sune, men vi snakker selvfølgelig 100 kg's klassen :devil:

  15. Tak til Tårnby for et godt stævne! :4thumbup:

    Jeg har vedhæftet et par filer fra egne løft:

    Ny dansk seniorrekord i bænkpres (i 90 kg's klasen i trekamp) med 210.5 kg:

    Ny personlig rekord i squat med 245 kg:

    Desuden en stor tak for hjælpen til både Conscience (Sune) og Hoosier (Kathrine) til dette stævne (og også til DM i sidste weekend for Kathrines vedkommende). :clap:

    Jeg blev samlet nr. 2 i 90 kg's klassen med 695 kg. Nr. 1 blev Nicolaj Dahlin med ca. 720 kg og nr. 3 blev Ole Olsen med ca. 630 kg.

    Mølvis, beklager at jeg kun var i stand til at forbedre din rekord med ½ kg denne gang.

    Sune: hvordan gik det med dit attack på rekorden i 10 kg's klassen? (jeg kunne desværre ikke blive og se, idet min medrejsende makker var syg og trængte til at komme hjem). :4flex:

    Er der andre der har nogen resultater fra eftermiddagen i Tårnby??