386

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 386

  1. nej, du skal helst være sengeliggende for at bliv cut....

    nu har jeg ikke læst alle de andre indlæg du har skrevet, men hvis du læser nogle af de utallige andre tråde omkring vægtab så bliver der nævnt meget ofte at det eneste der skal til er et kcal underskud. hvordan du opnår det underskud er helt op til dig selv.

    søg efter krop og kost - brug det.

    er dette hvad du spiser eller en anden beregner end who's? umiddelbart vil jeg tro du skal spise omkring de 3200 minus 500kcal altså 2700kcal - men der mangler vi nogle stats...

    Ja, jeg har godt laest at der skal et kcal. underskud til, men det var for at se om nogen herinde kunne fortaelle mig om det jeg goer, er nok for at tabe mig - altsaa loebe, gaa og svoemme.

  2. Det der er ligefrem dumt! Hvis du bare vil tabe dig og er helt ligeglad med muskler, så prøv en måneds faste... Men det er pænt usundt og det er ikke noget du får en flot krop af. Hvad jeg her prøver at sige er at det ikke er vægten du skal fokusere på, men udseendet. Det er da betydeligt pænere at veje 90 kg med en fedt% på 10 end at veje 85 med en fedt% på 20.

    Du kan prøve at måle dig med et målebånd og se hvor du taber dig henne, hvis du er som flertallet af overvægtige mænd, så har du dit primære fedtdepot på maven, hvis den bliver mindre, tja så går det den rigtige vej ligemeget hvad vægten siger.

    Jeg fik nok formuleret mig en smule forkert da jeg skrev, at jeg ikke ville tage paa i muskler! Jeg har i denne uge oplevet at jeg er gaaet ned i vaegt, men samtidigt er begyndt at faa en fastere krop, saa ka' godt se det at det ville vaere trist hvis musklerne forsvandt.

    Ja, selv om jeg nu ikke betegner mig selv som en overvaegtig mand, saa kan jeg godt se, at fedtdepotoet paa maven er ved at blive mindre, mens at mine arme vokser og min brystkasse er fastere.

    Det sgu' bangin!

  3. Aloha igen,

    undskyld mine mange indlaeg for tiden, men vil gerne ha' fat i det her sundhedshalloej!

    Jeh har via Verdens Sundheds Organisationen (WHO) formularer beregnet at jeg forbraender 2317 kcal. pr. dag.

    Jeg lavede saa en anden beregning for at se hvor mange kcal. jeg indtager pr. dag, og det blev mellem 2500 og 3200 pr dag.

    Jeg dyrker motion 2 gange om dagen. Svoemning i 50 minutter, hvor jeg faar svoemmet mellem 1,1 Km og 2,0 Km, og gang/loeb hvor der paa maskinen staar at jeg forbraender mellem 180 og 90 kcal. pr. dag.

    Er dette nok til at tabe sig eller hva'?

  4. Aloha,

    Hvordan traener jeg den nedre del af maven, altsaa den del hvor fedtet sidder?

    Og er der overhovedet nogen grund til at goere det, hvis der stadig sidder en del fedt der?

    Jeg har nu lavet maveboejninger i noget tid, men maerker 'kun' min oevre del af maven, ikke der hvor jeg gerne vil skabe musker- altsaa i den nedre del hvor fedtet sidder!

    Pa forhaand tak,

    0386

  5. Hej igen, og tak for de mange svar!

    Jeg har regnet mig frem til at jeg pr. dag indtager omkring 2600 Kcal., men ved ikke om det holder da jeg ikke kunne finde maengderne paa foedevarerne. F.eks. da jeg skulle beregne hvor mange kalorier der er ris, saa var der kun en mulighed, nemlig: Ris - 364 Kcal. Netop derfor ved jeg ikke om min beregning er noejagtig.

    For tiden ser mit traeningsprogram saadan her ud:

    Svoemning - ca. 2000 meter paa 50 minutter.

    Loeb/gang - 20-40 minutter. Jeg kan se paa loebebaandet hvor mange Kcal. jeg smidder, og det bliver ca. til 250 pr. gang.

    Styrketraening - 20 minutter. Det mest maveboejninger og lidt baenkpres- for chillern's skyld.

    Og saa gaar jeg ogsaa lidt frem og tilbage i loebet af dagen.

    Hva' siger i, er det fint nok?

    Ved ikke om jeg har tabt mig i denne uge, men syntes sgu' det gaar frem ad, tror jeg er begyndt at faa lidt muskler og saadan. Det haenger i hvert fald ik' saa meget mere. Men det sgu' nitten hvis jeg begynder at tage paa i muskler, for jeg vil jo bare tabe mig!

  6. Hey derude,

    hvis man spiser et rundstykke md en skrive ost og et stykke skinke, hvor lang tid tager det saa for kroppen at forbraende det?

    Hvor mange minutter skal man f.eks. gaa for at forbraende det?

    Yup!?

  7. Nu sætter du ikke mængder på de fleste af de fødevarer du angiver, men umiddelbart ville jeg foreslå at bytte appelsinjuicen ud med appelsiner, de mange appelsiner der går på at give et glas frisk appelsinjuice mætter mere og har flere fibre end juicen.

    Så ville jeg finde nogle flere grønsager, måske i stedet for noget af al den frugt du spiser (siden du ikke skriver et aftensmåltid, men bare frugt går jeg ud fra at du spiser pænt meget af det).

    Og jeg ville også vælge rigtig mad i stedet for en protein bar (Kød, mælkeprodukter, bønner har alle højt protein indhold).

    Okay, jeg vil goere det med appelsinerne!

    Og groentsagerne!

    - Bliver bare noed til at spise den protein bar dér, det sgu' det eneste der bare smager lidt af chokolade - hvilket jeg er afhaenging af! Heh...

    Mange tak for dit svar!

  8. Visse vasse

    Det er møj svært at gaine muskler under diæt, og ud fra hans indlæg tyder det ikke på personen har styr nok på sagerne til det. (no offence!)

    Jeg kan anbefale dig at udregne dit energiforbrug, som gøres ved hjælp af stofskifteberegneren under "beregnere" på forsiden.

    Herefter downloader du kostprogrammet KropKost på www.allnatural.dk (nederst), og taster ind hvad du spiser.

    Hvis dit samlede energiforbrug viser sig at være 3000, skærer du ca. 500 kcals ned, så du ender på 2500. - dette styrer du så ved hjælp af kostprogrammet. (spørg mht. makroer når du har installeret det)

    Du kan komme i kcal underskud på 2 måder: Enten ved at spise mindre (dog rigtigt = protein, gode kulhydrater, og fedt), eller ved at dyrke motion, hvorved du forbrænder kalorier og derved bringer dig i kcal overskud.

    Kort sagt: Du kan ikke se om du taber dig, bare fordi du synes du spiser sundt. Bananer har f.eks. ca. 150 kcals pr stk. (self afhængig af størrelsen), hvilket hurtigt kan rende op hvis ens daglige energiindtag er på 2500 kcals / 17 bananer.

    Du må finde ud af hvor lidt du skal spise for at tabe dig, og samtidig få nok proteiner (ca. 1.5 g. pr. kg. kropsvægt) til at du ikke mister (for meget) muskelmasse.

    Spørg endelig igen hvis der er mere, eller hvis du ønsker noget uddybet.

    Mange tak for svaret!

    Hmm, okay.

    Jeg downloadede programmet, men kunne ikke faa det til at fungere - tror de har laast for indtastningen eller noget!?

    Dit svar var en udemaerket beskrivelse af hvordan man taber sig, men du svarede ikke paa mit spoersmaal. Derfor proever jeg lige igen, for vil gerne have svar fra én som dig, der virker til at have styr paa sagerne!

    Kan du se ud fra min motions- og kostbeskrivelse om det jeg spiser er det rigtige, om jeg maaske skulle hive noget ud af madplanen?

    paa forhaand tak!

    Christian

  9. Aloha,

    Da mit vaegttab er gaaet lidt i staa, ville jeg hoere om nogen herinde kunne foertaelle hva det jeg goer galt.

    Jeg startede kuren da jeg paa grund af forkert kost og for lidt motion, desvaerre naaede op paa en vaegt af 92,5 kilo - min hoejde er omkring 1,82. Min vaegt har vaerieret meget gennem de seneste par aar, idet at jeg er god til at tabe, men endnu bedere til at tage paa! Da jeg af natur ikke er helt lille er min optimale vaegt nok paa omkring de 80-83 kilo, som jeg gerne vil ned paa igen. For halvandet aar siden have tabte jeg mig 10-13 kilo ved, ikke indtage kulhydrater og dyrke overdrevet meget motion, gennem en periode paa omkring 2-3 maaneder, men tog det hele paa lidt efter lidt igen bagefter- rent faktisk to jeg mere paa end jeg tabte mig.

    For tre uger siden startede jeg saa paa min kur, og den gik udemaerket indtil for en uge siden. I de foerste to uger gik jeg fra 92,5 til 87,9 kilo (4,6 Kilo) hvilket jo maa siges at vaere udemaerket- for denne gang handler min kur ikke om at lide og have mangel paa kulhydrater, men via motion og sund kost gaa stille og roligt ned i vaegt. Jeg har aendret min kost meget though, og spiser nu hvad jeg vil kalde for sund kost og dyrker mere motion end foer.

    Her er hvad jeg intager af mad:

    Morgenmad: 2-3 moste bananer med havregryn og drikker vand til - Eller - 1-2 sandwiches af kernebroed (Ikke rugroed) med kalkunbryst og en skive ost.

    Mellem morgen- og middagsmad drikker jeg gerne to friskpressede appelsin juice'er.

    Middagsmad (mellem klokken 11:30-12:30): Meget Ris, Salat, grillet fisk - Eller - Sushi som jo bestaar af raa fisk og ris, dohh) - Eller - Kartoffelmos med salat og kylling.

    Mellem klokken 15-16: En proteinbar

    Mellem klokken 17-18: Maaske et let maaltid mad alt efter hvor sulten jer er.

    Efter klokken 18:00 spiser jeg kun frugt og drikker vand.

    Jeg gaar aldrig i seng sulten.

    Mit traeningsprogram er enten mellem 30-60 minutters loeb eller 50 minutters svoemning. Dog tror jeg at jeg bliver noed til at holde pause med loebet, idet mine skindeben er begyndt at goere sygt nas! Men saa maa jeg jo svoemme eller gaa laengere ture.

    Mit spoergsmaal er saa, goer jeg det rigtigt. Er der grund til at jeg den sidste uge er gaaet i staa med hensyn til at gaa ned i vaegt?