Shulman

Medlemmer
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Shulman

  1. Hej

    Jeg kan huske at jeg på et tidspunkt læste i en avis at der åbnede en ny skulderklinik i Viborg.

    Det må efterhånden være over et halvt års tid siden at jeg læste det, og det var i forbindelse med åbningen af klinikken.

    Nu kan jeg imidlertidig fået brug for selvsamme klinik, men jeg kan ikke huske hvor der stod der lå.

    Jeg har prøvet de gule siden uden det store held, så hvis der er nogen der har adressen ville det være dejligt :laugh:

  2. Jeg har været hos min læge for at få skulderen undersøgt.

    Han anbefalede bare at jeg trænede med lav intensitet og ventede på at det gik væk af sig selv, men det lader ikke rigtig til give resultat.

    Det er godt nok blevet bedre, efter at jeg er begyndt at arbejde med min bænkpres teknik, men jeg kan stadigvæk føle ubehag i skulderen i løbet af træningen, og det kan også dukke op tilsyneladende uprovokeret.

    En par andre små irriterende ting:

    Hvis jeg tager hånden om bag hovedet kan jeg tit få en fornemmelse af at der er et eller andet som kommer i klemme inde i skulderen. Det gør egentligt ikke ondt, men det er heller ikke rart.

    Derudover, hvis jeg strækker armen lodret op i luften, og fører den frem og tilbage derfra, eller fra side til side, så kommer der også et "klonk" i skulderen, og armen falder ufriviligt en halv centimeter i den retning som jeg nu er ved at føre armen. :crazy:

    Håber det er til at forstå hvad jeg prøver at forklare :laugh:

    Overvejer at prøve Ibumetin samt et par ugers pause

    Nogle gode råd? Skal jeg følge lægens råd og træne med lav intensitet eller noget andet?

    EDIT: Har i øvrigt helt droppet alm. flad bænkpres, i hvert fald indtil min skulder er tilbage til fuld styrke, så indtil videre bliver den erstattet af Incline BB bænk og dips

  3. Du får i hvert fald ikke dækket dit behov for gode fedtsyrer

    Hvad med at spise nogle nødder eller supplere med gode olier (Udo's choice eller Perfect Ballance etc.) Eller bare rapsolie/olivenolie/hørfrøolie osv.

    Så behøver du hellere ikke at smide så mange kcal ned vha. shakes :wink:

  4. 'Rest and Digest' som man siger :laugh:

    I øvrigt lyder din diæt også forholdsvis voluminøs.

    Nogle gange ender jeg også selv med at smide nogle kalorier ned med en masse mælkeprodukter, men jeg synes egentligt det mætter for alt for meget :tongue:

    Tag og få fat i nogle gode olier hvis du ikke allerede har det, og spis nogle forskellige nødder :4mewantfood:

    Det er en nem måde at få smidt nogle kalorier ned, uden at man behøver at være overmæt hele tiden, og så kan man jo samtidig få dækket sit behov for sunde fedtsyrer

    I øvrigt kunne det lyde som om du er insulin ufølsom, og derfor bliver træt efter dine carb måltider, men det er jo lidt forenklet, og svært at sige ud fra det du oplyser.

    Massive Eating - Part I

    Massive Eating - Part II

    Så er der også lidt, i øvrigt glimrende, ferielæsning :wink:

  5. Imponerende.. hvordan laver du Pasta med kødsovs der gør man kan gaine en 5-7 kg på en aften.. jeg kender nogen styrkeløftere der vil elske den opskrift :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

    Efter den hårde kur er der blevet opbygget en masse indestængt appetit, som resulterede i et aftensmåltid på 10 kg pasta med tilhørende 10 kg kødsovs :wink:

  6. Hvad bygger du på, at der kun findes en menneskerace? (hvilken definition).

    For mig lyder det umiddelbart forkert, der er jo forskel på en hvid(kaukasier) og en sort (negroid). Hvis to hvide mennesker får børn vil de i 100 ud af 100 tilfælde også være hvide, da de ikke har nogle gener, som kan give sorte børn. Derfor må de sorte og hvide være forskellig race (jeg har ikke nogen dyb biologisk argumentation, men ud fra min forstand, må ovennævnte være rigtigt).

    Bare fordi menneskeracen imellem har forskellige fænotyper, er vi stadig én og samme race.

    Den gode Hr. Mendel har for efterhånden mange år siden leget med ærteplanter, hvor han delte rynkede og runde ærter op, indtil han opnåede 2 forskellige rene arter, indtil han havde rene linjer

    Bare fordi de nu var delt op i forskelligt fysisk udseende, ligesom i dit eksempel, så tilhørte alle ærterne stadig den samme race

  7. Det ser ud somom du har styr øvelsesvalg ovs. så jeg synes bare jeg ville henvise dig til en god artikkel som du kan kigge på i første omgang, hvis ikke du allerede har været der :bigsmile:

    THE BASICS OF HYPERTROPHY TRAINING <-- Der er et eksempel på et 2-split som er bygget op over basisøvelserne

    Med hensyn til benøvelserne synes jeg at dine ben er meget godt med hvis du har squat og eventuelt noget calf raise

    Jeg kan se at du har lagt noget trænings af rotator-manchetten ind, så dit problem omkring skulderstabilitet burde blive afhjulpet nok på den måde (alt afhængig af hvad det er for nogle øvelser selvfølgelig)

    Til skulderen ville jeg nok tage noget rear lat raise / lat raise, men jeg kan ikke se hvorfor du skulle have flere tricepsøvelser

    Til træning af maven kan du prøve dragonflags

    http://www.motion-online.dk/fora/index.php...hl=dragon+flags

    Held og lykke med det hele :smile:

  8. The knees are going to come in front of the toes simply because this is the only way to get deep when the trunk is more upright; if the knees stay directly above the toes on an Olympic squat, your base of support is too narrow, your center of gravity is shifted backward, and you fall backward (and still don't get your depth). You see this all the time in beginners. It's almost as pathetic as when they talk on their cell phones in the gym.

    Skal love for der ikke bliver lagt fingre imellem :laugh:

    Tak for rådene ellers, så skal jeg måske bare acceptere at jeg ikke kan ungå at få knæene lidt ud over :tongue:

  9. Hej :smile:

    Jeg er for nyligt gået i gang med at få ordentligt styr på back squat, efter jeg læste at det er særlig vigtigt at holde knæene over, eller bagved tæerne hele tiden, for ikke at skade sin knæ.

    Det finder jeg imidlertid umådeligt svært at få til at virke i praksis.

    Det skal lige siges at jeg er er 1,90, og det kan måske godt været en del af grunden.

    Nåh, men mit problem er at jeg har tendens til at falde bagover. Når jeg skyder hoften tilbage, og sørger for at mine knæ ikke kommer længere ud end til tæerne, så sker der det at tyngdepunktet kommer så langt tilbage at jeg er ved at falde bagover. Min eneste løsning på det problem er at læne overkroppen længere fremad, men jeg synes bare at jeg ender med at få den utrolig langt fremad, for at bevare balancen.

    Er der andre der har samme problem? eller endnu bedre, har haft samme problem, men har fundet en måde at løse det på? :tongue:

  10. Ved det var for sjov, men hvis du har set de fleste fitnessudøvere er deres bænkpres helt til grin. Og man ser alt for ofte et bænkpres udført hvor der stoppes 5-10 cm over brystet - hvilket ikke er særligt smart når vi snakker muskelvækst.

    Yep, det har jeg da set masser af gange, ligesom folk der ligger med benene eller røven i vejret, ligger fladt på ryggen osv.

    Mit problem er så bare at jeg ikke synes jeg får mine pecs med når jeg træner bænk, og jeg har svært ved at forstå hvorfor, for jeg kan ikke se at min teknik fejler noget

    Kan det være at mine triceps/skuldre er for stærke i forhold til brystet, og derfor tager over? Eller måske omvendt, at mit bryst er stærkere, og derfor ikke når at blive tæsket igennem inden at triceps/skuldre må give op? I hvert fald synes jeg bare det er underligt (og ret utilfredsstillende :laugh: )

  11. I stedet for, at koncentrere sig om inward extension og andet muscle to mind halløj, er det mere frugtbart, at bruge kræfterne på en ordentlig bevægebane samt at stangen kommer langt nok ned. Noget mange bænkpressere( minus SL) har problemer med.

    Tja, når jeg kommer til det punkt hvor stangen rører brystkassen, så synes jeg generelt det bliver svært at få den presset længere nedad :tongue:

  12. Der var forresten en stor gut i mit center som sagde at jeg kunne prøve at "presse" stangen sammen næste gang jeg trænede bænkpres for at få mere gang i brystet

    Altså lige somom man ville klemme hænderne ind mod hinanden (selvfølgelig uden reelt at bevæge dem :smile: )

    Er der nogen der har erfaringer med dette?

  13. DOMS er ikke en nødvendighed for at der sker hypertrofi.

    Men derudover kan det jo være du træner for ensformigt

    Dog er det vel rimeligt at forlange at man ligefrem kan mærke at musklen laver noget, under udførsel af øvelsen? :unhappy:

  14. Nu er jeg selv elendig til alm. bænkpres, og at centerets bænk er helt af helvedet til, gør det ikke bedre!

    Men et lille fif jeg læste af en gammel styrke gut var, VIRKELIG koncentrere sig om, at mase skulderbladene sammen under hele øvelsen (altså prøve at samle dine skulderblade omme på ryggen) - det fjerner belastningen en hel del fra både skuldre og triceps. Jeg har prøvet, og synes selv det virker ret godt for aktivering af brystmusklerne i stedet for alt for meget fra de øvrige hjælpemuskler..

    Når jeg laver mit opspænd prøver jeg også på at få presset skulderbladene sammen, og ligesom nedad mod føderne, problemet er bare at jeg har det med at få krampe i traps (højre side) hvis jeg virkelig presser til, men det handler vel om at arbejde lidt med noget smidighed :blink:

  15. Jeg har kun trænet i 3 måneder, og i den periode har jeg trænet 5x5 i bænkpres

    Jeg har ikke fået testet min max, men det passer med at når jeg har overstået de 5 reps i de 2 sidste sæt, så er der ikke til mere

    Det skal lige siges at min højre side altid er den begrænsende faktor, og jeg kan nemt få småondt i den højre forskulder om aftenen/dagen efter en gang bænk

  16. Yep, jeg kører stangen helt ned til den rører brystet (midt på brystet ca, omkring brystvorterne)

    Jeg vil ikke sige at jeg bouncer den.. Jeg holder den lige dernede i en kvart sekund, og så løfter jeg den igen

  17. Hej : :smile:

    Jeg har det problem at jeg i bænkpres aldrig føler at brystet er rigtig med

    Jeg føler aldrig at jeg bruger brystet under øvelsen, og jeg har aldrig opblevet DOMS i brystet

    Jeg kører med opspænd, og jeg sørger også for at holde rimelig bredt for at ramme brystet bedre, men jeg synes ikke jeg får ret meget ud af det :unhappy:

    Jeg kører også incline dumbell bænkpres, men her synes jeg også i højere grad at det er tricep, eller måske skulderen som bliver slagtet

    Jeg kører også lidt chest dips nogle gange, og her synes jeg at jeg kan mærke at der sker lidt i brystet, men generelt synes jeg ikke at jeg får det trænet særlig godt

    Nogen der har nogle gode råd?