Spinner1983

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Spinner1983

  1. Tak for jeres input og svar.

    Ja, jeg synes også at 2400 er ret lavt, jeg har "logget" al kost og mad i en periode, og har dage, hvor jeg fra træning + basalstofskifte bruger omkring 2500 - 2600 (i følge min garmin), diverse standartlister kommer dog med et noget større forbrug - så er lidt forvirret.

    Pt. taber jeg mig en anelse, men jeg har også først rettet fokus på kosten - sådan for alvor - her for godt 2-3 uger siden, inden da, har fokus været på træning - mentalt som fysisk.

    Jeg tilsigter min 60 procent kulhydrat i i min kost, men det er svært at komme tilbage på "pastahylden" efter en periode med anden og knap så meget træning, hvor min kost naturligvis så anderedes ud. Jeg får 1,7 g. protein pr. kg kropsvægt ca. og så holder jeg fedt ret lavt - og næsten 100% den sunde af slagsen. Min mad er økologisk, og 100 naturlig (dog ikke v. løb, hvor jeg spiser barer mm.), under træning forsøger jeg at få 30g. kulhydrat i timen (også ret nyt) og efter træning ca. 50g + 7-10 g. protein. Jeg kører stærkere nu med den nye fordeling og de flere kulhydrater.

    Jeg har en træner, som 100 styrer mit træningsprogram, kommer med ideer og input i forhold til kost, men han står for træning, så ingen kostvejledning som sådan.

    Jeg træner så meget, da jeg tidligere har kørt elitecykling, jeg var blandt de bedste nationalt og også internationalt på de lange distancer, dog var jeg meget lidt fokuseret. Efter en sygdomsperiode, er jeg nu vendt 100% tilbage på cyklen og er klar til at gøre hvad der skal til, og således skal jeg gerne indfinde mig på topplan igen indenfor en rimelig fremtid, derfor al den træning.

    De 2400 var et forsøg, men jeg tror ikke, at jeg skal helt op og spise 2800 Kcal, da jeg også har en hviledag og en let dag, hvor jeg ikke forbrænder så meget - min vægt giver mig fordele, da jeg er lille i forhold til mine konkurrenter, men hvis jeg bliver stærkere gør et kilo eller to ikke de store. Jeg får lavet målinger med fedt, muskel procent jævnligt, så det er let at følge med.

    Det var så lige lidt opfølgende, selvom det blev lidt af en roman.

    Imponerende at betegne sig selv som en af de bedste nationalt, når man kun har indkørt meget få point i Dame B i 2009 ;-)

  2. Tak for dit svar.

    Jeg fik vist ikke formuleret, at jeg på ingen måder er bange for styrketræning! Jeg har selv tidligere styrketrænet tungt - men man kan jo ikke rigtig kombinere 15 timers ugentlig cykling med 2-3 timers tung styrketræning. Og for at opbygge muskler, skal man jo være i kalorieoverskud - og det passer ikke så godt midt i sæsonen.

    Så jeg leder lidt efter et alternativ. :-)

  3. Det er da ikke et under, at du er sulten hele tiden, så lidt som du spiser.

    Det er tæt på maveknurren. Den knurrer flere gange om dagen, før måltid.

    At drikke vand, dyrke motion, gør mig bare mere sulten.

    Okay - For eks. idag har jeg spist:

    Morgenmad: 1 styk rugbrød med 2 skiver ost

    Middagsmad: Portion kogte grøntsager

    Eftermiddag: Æble

    Aften: 100-200 gram kylling, blandet salat med ananas,salat,agurk, bønnespire,champingnong, og skinke.

    Tror du ikke det er muligt at tabe 15 kg på lidt under 2 mdr?

    Jeg er 178 cm, og vejer lige omkring 100 kg.