esbt

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by esbt

  1. Nogen der har erfaring med dette raw vegan protein valle produkt?

    Link slettet

    Har læst flere meget meget højt rosende artikler på nettet omkring Sunwarrior, og er også stødt på det flere steder i kbh, dog til en vanvittig høj pris! men som alt andet fødevare betaler man jo for god kvalitet og rene produkter...

    Så ville gerne høre om der er nogle erfaringer herinde?

  2. Ja du har nok ret at det er en påstand mod påstand sag, men kunne sku godt tænke mig at se nogle beviser på om det er godt eller skidt...Det kan sku godt være jeg er en smule naiv, måske også fordi jeg selv nu oplever ubehag i kroppen ved indtag af protein pulver.

    Men altså en artikel som den fra Alun, må jeg sige fanger mig ret meget fordi det lyder til at være en fyr der ved hvad han snakker om, og grunden til at de i deres shop sælger en protein pulver, er vel frdi de har sammensat en som de mener er perfekt? Men ja den er jo total sindsys dyr i prisen, kan slet ingen steder gå at købe når man er på S.U. som mig ihvertfald....

    Men hvad med Soya proteinpulver, nogen der har erfaring med det? for det kommer jo ikke fra mælken, måske det kunne gøre sit job for mig uden at jeg ville få mavesmærterne...?

    Hvis man skulle klare sine proteiner rent gennem maden, hvad er så det bedste at skife shaken ud med lige efter træning?

  3. Hejsa

    Jeg ved at der er et emne der kan køre folk helt op i en spidt og folk bliver stødte har jeg tidligere set herinde, når nogen skriver f.eks at proteinpulver ikke virker...

    Men grunden til at jeg søgte noget info netop omkring proteinpulver og mælk i det hele taget, er fordi jeg har oplevet at efter jeg er begyndt at drikke protein shakes ved siden af min træning, har jeg virkelig haft nogle voldsomme mavproblemer, både ondt i maven og ekstremt oppustet mave!

    Er det noget nogen har erfaring med, og er det meget svært at spise sig til at få proteiner nok gennem kosten? Nogen erfaringer med succes af træning uden pulver?

    Jeg må nemlig dog sige at på musklerne syntes jeg at kan se en merkant fremang siden jeg er begynt at drikke det

    Men nogen er jo af den holdning at mennesket slet ikke har godt af mælk

    Linker lige til nogen ret interessante artikler om emnet jeg fandt, og håber nogen vil hjælpe mig med jeres mening og erfaring, for jeg er sku lige ret forviret pt. må jeg indrømme....Er træt af maveproblemerne - men er samtidig også glad for min fremgang i muskelopbygning...Hvad gør jeg???

    Læs de her 3 artikler, om ik andet er det interessant læsestof :D

    My link

    My link

    My link

  4. Hey dudes

    Skriver bare lige fordi jeg gentagne gange har taget mig selv i at stå dernede i supermarkedet og tænke hva for et rugbrød skal jeg købe. De skriver jo alle en fandens masse gode salgstriks på deres indpakning!

    Men har det i virkelighed nogen betydning hvilket rugbrød jeg vælger, eller er det i bund og grund den samme styrke i de forskellige mærker?

    Hvilken en spiser i?

    Plejer altid at ende hjem med Herkules fordi den smager sku bare bedst!!!

  5. Hej esbt,

    Jeg har/har haft samme problem som dig: 1,72 m, 62 kg, spinkel og umuskuløs. Jeg har altid løbet meget og var i god form - men en slapssvans!

    Jeg besluttede mig for at gøre noget ved det 1. december sidste år, hvor jeg meldte mig ind i det lokale fitnesscenter og samtidig gennemgik mine spisevaner meget kritisk. Jeg tæller ikke kalorier og den slags, men tog udgangspunkt i tommelfingerreglen om, at man skal indtage 2 til 2,5 gram protein pr. kg. kropsvægt pr. dag, hvis man ønsker at øge sin muskelmasse.

    KOSTEN:

    Over en periode på en uge skrev jeg alt ned, hvad jeg spiste og drak. Jeg har altid haft en idé om, at jeg levede sundt, for jeg spiser aldrig fastfood og får altid god sund hjemmelavet mad, masser af frugt etc. Jeg blev overrasket; der gik stortset ikke en dag, hvor jeg ikke indtog en eller anden form for usund mad/drikke f.eks. en basse på arbejdet, en øl, cola, en mars, en skål is etc. Til gengæld indtog jeg kun omkring halvdelen af den ønskede proteinmængde!

    For at komme alt det usunde til livs aftalte jeg - med mig selv - en 5-2 regel: 5 sunde dage, og så må jeg være usund med måde fredag og lørdag aften. Lidt udfordrende at overholde i starten, men nu går det helt af sig selv. Reglen har efterhånden automatisk ændret sig til at være 6-1...! Jeg tror, at det bliver for surt og svært at overholde, hvis man på fanatisk vis afskærer sig fra alt det, der smager godt.

    Proteinproblemet løste jeg ved at spise mere proteinrigt (masser af fisk, magert kød, fiberrigt brød etc.). Derudover weightgainer lige efter træning og en proteinshake om aftenen, evt. i en smoothie. Der skal virkeligt ædes igennem for at indtage 130-140 g. protein om dagen.

    esbt - se på din kost, især din junk-aftensmad og sofasnolderet. Der kan du hente meget. Glem de "gode" råd om at spise kager, snolder, drikke piskefløde osv. Det er fedt og sukker - og det bliver du fed af. Den måde ønsker du ikke at tage på på.

    TRÆNINGEN

    Uden træning vokser mullerne ikke - meget simpelt! Vil du tage muskelmasse på - så træn! Weightgainer alene giver ikke større muskler.

    Jeg har trænet fullbody 3-4 gange om ugen og derudover løbet 2-3 gange om ugen - i gennemsnit 1 "fridag" om ugen.

    På de knap 11 måneder jeg har været i gang, har jeg taget 2½ kg på, hvilket ikke syner af ret meget. Jeg har dog jf. målinger fra fitnesscenteret sænket min fedt-% fra 14 til omkring 9 og tabt 2 kg fedt (ses tydeligt på min mave :-). Jeg har således netto taget omkring 4½ kg. muskelmasse på ved at træne og spise mere fornuftigt - og uden brug af 'krudt'. Når jeg ser på min krop nu i forhold til billeder taget for 11 måneder siden er jeg godt tilfreds med resultatet.

    esbt - jeg håber, du kan bruge mine erfaringer som inspiration. Det kræver lidt stædighed at komme af med de gamle lortevaner, men det betaler sig.

    - Jimmy.

    Hey jimmy

    tusind tak for dit total gennemarbejde svar, det er fedt at få så meget hjælp, du kom virkelig frem med nogle ting jeg vil tage til mig, og det giver selvfølgelig ekstra blod på tanden for at kæmpe for det, når man høre du er af samme bygning som mig, og du virkelig har fået gode resultater ud af det...det er sku virkelig flot og giver en som mig mod på at give det hele en eksta skalle :-)

    så igen tusind tak!

  6. Mange tak for dit svar mrfunch

    Det var sku lækkert med et seriøst svar, du virker til at vide hva du snakker om :-)

    Jeg vil nu prøve at kradse noget mere info om mig selv ned:

    Højde: 170cm

    Vægt: Mellem 63 - 66 kg

    Alder: 27 År

    En typisk dagskost for mig ser sådan her ud:

    Morgenmad: Havregryn med sukker

    Formiddag: 1-2 stykker frugt (æbler/Banan/Pære)

    Middag: 2 stykker rugbrød med Tun/leverpostej

    Eftermiddag: Yogurt og et par gulerødder

    Aftensmad: Arbejder tit om aftenen, så hver anden dag bliver noget useriøst noget som feks 2stk pølsehorn fra 7eleven :-(

    Men ellers de andre er det som regel noget med pasta og salat til.

    senere på aften: får jeg næsten altid en eller anden form for noget slik / Chips / Sodavand

    - Spiser jeg forkert? er der noget der virkelig ville være godt at begynde og spise for mig? hvordan ligger en typisk dags kost for dig?

    - Udover alt dette kan jeg sige jeg ryger desværre alt for meget ca. 15 smøger om dagen...arbejder stadig mod at kvitte det lort!

    - Jeg løber 4km hver anden morgen inden arbejde. ved ikke om det er en dum ide så jeg taber mig mere af det? Jeg ville virkelig være ked af at undvære det ihvertfald!

    Håber det er noget der kan bruges :-)

  7. Hejsa

    Jeg har et ret seriøst problem der har stået på længe...og nu skal der virkelig gøres noget!

    Jeg har brug for nogle råd til hvordan jeg kan tage på, og få en normal muskuløs krop?

    Jeg taber mig mere og mere konstant, og nu er det virkelig blevet for meget!

    Min bygning kender i billedet af - jeg er typen der er ca 170cm høj, mega tynde arme og ben og meget usund og spinkel at se på i ansigtet, og absolut ingen røv til at holde bukserne oppe, hvilket ser meget sjusket ud!...Mit brystkasse er dog ikke for spinkelt (Underligt nok) og på maven er jeg meget tynd, men har dog alligevel altid helt udspilet mave. Så i kan godt høre det ser ikke for heldigt ud!

    Mange folk har sagt til mig jeg bare skal begynde at æde helt vildt af fede og usunde sager, men der er bare to problemer - jeg har for det første ikke lyst til at leve total usundt. det må kan lade sig gøre at tage på og stadig have en sund kostplan?

    det andet er at jeg begyndte at tage waightgainer, som sikkert ville hjælpe på længere sigt, men men da jeg har en meget nem temdens til at få bumser (acne) af at leve usundt, stoppede jeg da det begyndte at blomstre helt vildt op efter kort tid på waight gainer.

    Håber virkelig der sidder nogen der kan give råd, eller måske har siddet med samme problem..for det er virkelig noget der går mig meget på i hverdagen!

    Det skal dog siges at efter jeg stoppede min styrketræning for ca 1 år siden, er det blevet meget værre, så det er jeg godt klar over jeg skal ha gang i igen :-)

    på forhånd mange tak

  8. Bedste testosteron boostere er det man kalder for ZMA(Zink, Magnesium og B6-Vitamin).

    Det er ikke et produkt, som gør at du får hurtigt større muskler, men de restituerer bedre og øger produktionen af testosteron, som så giver lidt større muskler, men som sagt ikke noget vildt.

    Noget jeg har mærket, ved ZMA som er VIIILDT skønt, det er at man sover så dejligt som en sten, og drømmer de sygeste drømme + at man er fuldt udhvilet næste dag, selvom man kun sover 6 timer :4thumbup:

    lyder spændende men hvor meget skal man tage om dagen af de 3 ting?

    og hvornår i forhold til sin træning?

  9. har det seneste stykke tid trænet rimelig meget på mit bryst da jeg syntes det haltede lidt efter....og der er også kommet rigtig godt med nu, men problemet ligger i at de har udviklet sig til at være nærmest patter agtige og meget bløde, hva går der galt? jeg er meget trimmet på resten af kroppen..så det ser virkelig meget ufedt ud at jeg har så store "patter", hva kan jeg gøre får at de bliver mere stramme og hårde?

    er der nogle specielle øvelser for det?

    er jeg den eneste med dette problem?

  10. har en del gange her på MOL, læst indlæg omkring at tage det der kaldes ZMA (skulle efter hva jeg har forstået være en blanding af zink, magnesium og b6 er det ik rigtig?)

    men det jeg har bemærket er at der er ingen der i de indlæg der har været, rigtíg har udtalt sig om det er noget der virker....om det virkelig er den store testeron booster?

    en anden ting er hvis man så kunne tænke sig prøve, hvor meget skal man have af hver ting om dagen og er det kun noget man skal tage i en periode eller er pointen at tage det konstant i den tid man træner?

    på forhånd tak

    det ku bare være fedt at få nogle faste facts på bordet :bigsmile:

  11. har gennem det sidste stykke tid læst en masse om div. steroider osv. for at finde ud af hvorfor folk virkelig vil tage det med alle de vanvittige sideeffekter der er ved det....men fatter det altså stadig ik.

    MEN det jeg så ville spørge om er, hvordan man kan se det på folk om det er steroide muskler de har bygget sig?

    og som jeg har læst mig til er der jo åbentbart oså noget som mange skuespiller og musikker benytter sig af, men man ser da bare aldrig de grumme side effekter på dem som feks voldsom akne, hører om at de ik kan styrre deres temperement eller får voldsom diarre lige pludselig :blink: og det undre mig virkelig om der virkelig er så mange i celebrity verdenen der tager det skidt?

    også i reality programmer (specielt amerikanske programmer) ser man næsten også altid helt uge gutter i tyverne, med store muskuløse kroppe...

    tror bare jeg har tænkt lidt for meget over det her på det seneste, og er måske blevet ret forvirret, og skal bruge lidt info på området he he....så håber nogen kan hjælpe mig

  12. har tit når jeg står ved tun hylden, overvejet hvorfor det er at man kan få en billig tun og så kan man få en der ca. koster det dobbelte pr. dåse......

    hva er forskellen?

    er det noget der har nogen vigtig betyding, for det eneste jeg kan se af forskelle er at den dyre tun er meget lysere, hvordan kan det være?