Klippert

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Klippert

  1. Okey, spænende, spiller du ikk mere?

    Jamen tak .....

    Jeg spiller ikke i SIF mere. Efter at jeg var rykket op til seniorspiller, kom jeg med i Danmarksserie-truppen, og havde også et par træninger med SAS-liga holdet, men det blev kun til én kamp på DS-holdet..

    Så lige nu spiller jeg Jyllandsserie i en anden klub.

    Jeg besluttede mig for, at jeg ville satse på et erhverv, hvor muligheden for at gøre karriere var lidt større.. Så i dag arbejder jeg i et pengeinstitut! :laugh:

    Men hvis du virkelig gerne vil blive professionel fodboldspiller, then go' for it! Og frem for alt.. TRO på det! :4thumbup:

    Mvh. Klippert

  2. Spænende og få dine veninger og egen erfaring med indover. Har du nogle forslag til hvordan et sådan Fullbody program kunne se ud?

    Jamen spiller for Esbjerg FB, hva med dig selv hvor har du spillet?

    Jeg er helt enig i man primæt skal tænke ben og bryst muskulatur som målmand

    Hvis du selv har nogle gode øvelser til benene eller andet er du MEGET velkommen til og dele dem med mig.

    Jeg har spillet i Silkeborg IF og stod samtlige kampe i Ynglinge Ligaen, hvor vi sluttede på andenpladsen! :tongue:

    Efter min mening er squat den bedste øvelse for benmuskulaturen!, men det er også en øvelse der frigør mange hormoner som bidrager til en generel muskelvækst i kroppen!

    Ved sguat'en synes jeg primært at du skal lave få gentagelser med høj belastning, da det er styrken i benene du bør fokusere på frem for masse.

    Med overkroppen er der flere øvelser du kan ta'.. Min favorit er helt normal bænkpress :bigsmile: Og her kan du godt variere din træning.. Altså både få gentagelser med høj belastning, for styrke, og mange gentagelser med lidt mindre belastning, for at blive lidt større.. For det er jo også vigtigt at fylde noget! :wink:

    Men derudover er der også tonsvis af andre øvelser som du kan lave.. Jeg er mest tilhænger af øvelser med frie vægte frem for maskiner, men jeg synes at du skulle spørge en fitnessinstruktør hvilke øvelser han anbefaler. For jeg tror efterhånden at du har fået et okay overblik over hvilke muskelgrupper du bør træne?! :smile:

    En anden ting som jeg også vil råde dig til, som er MINDST lige så vigtigt som styrketræningen, er at være opmærksom på din kost! Det er virkelig vigtigt at du får den rigtige kost, og nok af den, indenbords! For som man siger: Uden mad og drikke, duer helten ikke! :4thumbup:

    Mvh. Klippert

  3. Hey Mr. Rasmussen !

    Jeg er også målmand og har ligesom dig spillet fodbold på højeste niveau. Jeg trænede fodbold ni gange om ugen, spillede kamp én gang og havde styrketræningen udover.

    Jeg vil give dig ret i at det er vigtigt at træne overkrop for at "fylde noget mere" når man skal ud i feltet, men man må endelig ikke glemme benene! De er MINDST lige så vigtige! :bigsmile: afsæt og stor rækkevide er trods alt noget af det vigtigste for en målmand!

    Og jeg har desuden erfaret op til flere gange at det er vigtigt at have en stærk ryg! Mange af de målmænd jeg kender, har haft problemer med ryggen (primært lænnen), fordi man som målmand ofte "twister" ryggen meget. Derfor er det også en meget go' idé at træne ryggen/maven.

    Jeg tror personligt, at et full-body program ville være det bedste, og så primært tænke på styrke frem for masse når du træner!

    Hvem spiller du forresten for??

    Mvh. Klippert

  4. Hvor har du læst det modsatte?

    Og hvis du i bund og grund kommer herind uden at stole på at de råd du får er noget værd, så kan du lige så godt bare gå tilbage til den træning du kørte med før.

    Det har du fuldstændig ret i Thorhauge! :wink: .. Tak for hjælpen..

    Også tak til dig "til_lykke"! :bigsmile:

  5. Har jeg forstået det rigtigt, hvis man (stærkt forenklet) siger:

    - Høj vægt, få gentagelser = Fokus på STÆRKE muskler.

    - "Lav" vægt, mange gentagelser = Fokus på VOLUMEN.

    Indtil for et par uger siden kørte jeg med 10-12 rep i hvert sæt, men efter at have læst lidt hist og her, ændrede jeg mit program til kun at indeholde 5-8 rep i hvert sæt..

    Nu skal det siges at jeg nok er lidt "diskopumper" (Indrømmer det! :blush: ) , og hovedsageligt lægger vægt på at mine muskler skal vokse.

    Så er jeg helt galt på den med mit nuværende program med få rep?!?!?!? Hmm.. :crazy:

    Mvh. Klippert

  6. Tak for jeres hjælp allesammen ! :bigsmile:

    Efter jeres kommentarer har jeg lavet lidt om på mit program, og hvad dødløft angår, så venter jeg lige med at gå amok med det indtil en instruktør viser mig hvordan det udføres 100% korrekt!

    Og for en go' ordens skyld, så kan jeg da også lige meddele at jeg er gået 20 kg op (85 kg) i squat og har rundet de 100 kg i bænk..

    Mangler stadig en del styrke i benene, men det kommer nok! :laugh:

    Igen.. Tak for hjælpen alle sammen.. Fedt at man kan få lidt hjælp af erfarne "pumpere"! :wink:

  7. Hey allesammen !

    Dette er mit første indlæg i dette forum, så jeg vil lige starte med at fortælle lidt om mig selv..

    Jeg er 20 år, vejer ca. 82 kilo og har trænet de sidste 3,5 måneder. Jeg har tidligere trænet en del, men hovedsageligt i forbindelse med fodbold, som jeg har dyrket på eliteniveau.

    For 3,5 mdr. siden besluttede en af mine kammerater og jeg at vi ville igen med at træne igen, så vi kunne blive sommerklare! :bigsmile:

    Vi lagde ud med 7 øvelser, som mest bestod af øvelser på maskiner, øvelser som hovedsageligt fokuserede på én muskelgruppe af gangen. Og det var KUN overkrop vi trænede!

    Men efter at have læst lidt frem og tilbage på dette forum, er jeg vidst kommet frem til at vi har trænet lidt forkert. Vi har som sagt primær trænet med maskiner og 3 sæt med 10-12 gentagelser i hvert sæt. Men så vidt jeg kan læse er det bedst, at træne med få gentagelser (4-6) og med høj vægt, da det skulle give den bedste vækst??

    Derfor har jeg nu et træningsprogram der ser således ud:

    3 sæt!

    - Bænk (5x - 95 kilo)

    - Triceps (10x - 35 kilo - På maskine med kabel.. Ved ikke hvad den hedder! :blush: )

    - Squat (6x - 65 kilo - Har aldrig været glad for denne øvelse!)

    - Mave (25x - 70 kilo - Maskine)

    - Dødløft (5x - 70 kilo)

    - Øvre ryg (8x - 75 kilo - Maskine hvor man hiver ned bag nakken.. Igen.. Ved ikke hvad den hedder!)

    - Military press (6x - 45 kilo)

    - Curls (8x med hver arm - 17,5 kilo)

    Hvad siger i "proffer" til programmet?? Skal der laves ændringer, når mit mål er at blive større?? Det skal lige siges at jeg ikke kan nå flere øvelser, da jeg "kun" kan træne én time om dagen, man-fredag morgen fra 6-7!

    Og så lige en lille ting mere.. Dødløft! Jeg har ALDRIG lavet denne øvelse før, og jeg må indrømme, at jeg er lidt nervøs når jeg laver den. Jeg har tidligere haft lidt problemer med lænnen, og selvom jeg har bælte på, er jeg bange for at noget skulle gå op igen.. Er øvelsen "sikker nok" såfremt den udføres korrekt??

    På forhån tak! :4thumbup:

    Mvh. Klippert