Philip V

Medlemmer
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Philip V

  1. Tjaa er det hst inspireret? Ellers synes jeg personligt at 15 gentagelser virker af en del... det bliver dælme hårdt når du kommer lidt op i vægt :smile:

    Meningen er jo netop, at du ikke skal for højt op i vægt i isolationsøvelserne.

    Fokus er her på isolation og mange gentagelser i stedet

  2. Jeg mener bare at have læst at man ikke strækker brystmusklen ud ved pres øvelserne, så for at få den flotte form skal man supplere med flyes, den da den øvelse strækker brystet helt ud.

    Læs aldrig noget af den person, som har skrevet det, igen.

  3. Prøv at nu at høre efter, i stedet for at blive ved med at stille de samme spørgsmål, indtil du får det svar du ønsker dig.

    Keki har lige svaret, at du skal holde dig til det simple i starten. Proteinpulver vil på ingen måde gøre det op for din crappy kost.

    Du har fået facitlisten, jo bedre du overholder den, jo bedre resultater vil du få.

    Citerer keki:

    Kræver bl.a.

    * KalorieOVERSKUD

    * Et ordenligt træningsprogram (et fundament fullbodyprogram passer godt til dine tre træningspas om ugen).

    * Restitution

    * Tålmodighed

  4. Hvis du har brug for andre midler end din glæde for spillet, burde du efter min mening finde en anden hobby. Hvis ikke man kan tænde op under sig selv, eller i det mindste levere en seriøs indsats med vilje på, er man ikke skabt til idræt over motionsniveau.

  5. Hej alle sammen..

    langtid siden jeg sidst har været herinde, men nu er jeg her igen.

    - Nogle der har en god idé til at lære, at lave armbøjninger på en arm?

    Mvh. marco. :cool:

    JA!

    Start med at tage den ene arm ind under din torso, således at du føler, at det er den arm der primært skal bruges. Tag den anden arm længere bagud og stræk fingrene under løftet. Dette gør, at du tydeligt kan mærke, hvor meget du hjælper med din "hjælpearm". Du skal samtidigt sprede benene en smule og dreje let i kroppen, over mod den arm som er din primære "løftearm".

    Metoden med at strække fingrene i hjælpearmen er supergod til at se hvor meget man egentlig hjælper :xmas:

  6. :santa2: Men hvis det er hjemmelavet er det jo ik sikkert det skaber hypertrofi :4flex:

    Er man effektiv vil alle programmer kunne give resultater,men dog er der forskel resultatet af muskelvolumen. Og husk at kosten jo er relativ vigtig for muskelopbygning :4mewantfood:

    God træning til dig!

    Det er en mild underdrivelse, at kalde kosten for relativ vigtig i forhold til muskelopbygning..

  7. Hej alle sammen

    Først vil jeg lige sige, at jeg er ny herinde og undskylder hvis jeg har oprettet mit emne det forkerte sted.

    Og så til mit "problem"...

    Jeg er for nylig begyndt, at spille fodbold igen efter mange års pause og det gik også rigtig godt. Dog haltede jeg efter de andre, da det kom til det fysiske. Selve konditionen har jeg ikke brug for hjælp til, da det jo bare er at komme ud og løbe. :bigsmile:

    Det som jeg gerne skulle have hjælp til er nogle hjemmeøvelser, hvor jeg kan træne mine benmuskler til at få større spring kraft og et hårdere skud.

    Jeg har før i tiden været kendt som mit holds svar på Michael "Air Force One" Gravgaard, pga. af min højde og tidligere store spring kraft. Men det har ligssom aftaget efter et par år uden sport. Så nogle øvelser, uden de store maskiner, som kan laves hjemme ville være perfekt.

    Endvidere skulle jeg gerne kunne sparke en bold længere end 5 meter, så hvis i har nogle forslag til øvelser til at forøge min skydstyrke også ville det være kanon. Jeg har hørt man kan lave nogle øvelser med en elastik eller lign.

    På forhånd tak for hjælpen

    Hilsen Razze

    Mht. til springstyrke er der adskillige eksperter i plyometrisk træning og tung styrketræning, så det vil jeg trygt overlade til dem.

    Men mht. til din skudstyrke, så vil råstyrke i benene helt sikkert være en fordel. Men smidighed og teknik er klart det vigtigste. At sparke lange præcise spark, handler utroligt meget om sparketeknik. Hvis du forstår at "føre benet igennem" og ramme bolden rigtigt, så behøver du ikke bruge nogen videre krafter for at sparke en banelængde.

  8. jamen mit bryst ude vokser fint nok men det er mere inde mod midten altså hvis i forstå

    altså spiser fint nok bare bryst træning som skal laves lidt om på

    ikke nok måske med 3 øverlser og skifter for bænk til inciline fra gang til gang

    Det kan muligvis være, at du er genetisk betinget for at dit bryst ser mindre massivt ud i midten. In that case - live with it.

    Det mest sandsynlige er blot, at du mangler masse. Hvordan du skal tilegne dig mere masse er beskrevet i hundredvis af indlæg = SØG!

  9. jeg kan godt træne det yderste og lidt af de nerste men synes stadig ikke der sker noget altså helt inde i midten oppe ved de knogler der

    Bænkpres inciline bænk og cabel crus

    andre øvelser man burte lave for at få en veltrænet bryst kasse og nogen store patter

    Spis som en viking. Træn som en viking

  10. Fortæl mig lige hvad formålet er? Jeg har trænet basketballspillere i mange år og har en del erfaring med det, men de arbejder meget både med et- og to-bens afsæt, hvorimod eksempelvis volleyballspillere næsten kun træner samlet afsæt.. Men det burde de i øvrigt lave om på :smile:

    Men det bare er fordi du vil gå og slå til vejskilte og hente katte ned fra træerne så gider jeg altså ikke hjælpe :wink:

    Hvad enten fritidsinteresser er at løbe rundt med en bold i hænderne eller det er at hoppe fra højhus til højhus, så synes jeg begge interesser er lige værdige til et godt råd. Er legen bedre fordi den foregår med en bold??

    I min verden er det folks dedikation og engagement, der bestemmer, om de er værd at hjælpe og ikke hvad deres aktivitet består i.

    Sådan er det åbenbart ikke for dig.

  11. Hejsa - og tak for dit svar :smile:

    At jeg vil tage kg`ene på igen kan jeg så ikke give dig ret i!

    Det ville jeg kunne give dig ret i hvis jeg levede specielt usundt, og havde taget de kg jeg snakker om på ganske løbende eller inden for kort tid - mit tilfælde er, at de røg på i en omstillings periode, hvor jeg gik fra at træne særledes meget, til at lave ingenting..

    De kg der røg på der, sidder sørme fast! Og efter som jeg ikke kan dyrke noget motion af nævneværdig betydning, så når man altså et punkt hvor man bliver lettere frustreret..

    Jeg er sikker på, at fik jeg smidt de kg der, så kunne jeg os godt holde min vægt nede - netop fordi jeg er et ganske almindeligt sundt menneske allerede på nuværende tidspunkt.. :smile:

    Er godt klar over, at lever man usundt og tror dette er en mirakelpille, så er man på vildspor.. for hvis man fortsætter den usunde levestil (som jeg ikke vil mene jeg går ind under) så tager man naturligvis samtilige kg på igen.. så nej, giver dig ikke ret :bigsmile:

    At du ikke vil tage kiloene på igen, kan jeg så ikke give dig ret i!! :tongue:

    Alt den snak om at leve sundt eller usundt er fuldstændig irrelevant i denne sammenhæng. Sundt og usundt er individuelt definerede begreber, som i høj grad varierer fra person til person.

    Når vi har med vægt at gøre er der to ting, der betyder noget.

    Energiindtag og energiforbrug.

    Lige nu er din vægt stabil. Ergo svarer dit energiindtag til dit energiforbrug.

    Efter du fik din skade var dit energiindtag højere end dit energiforbrug, og din krop lagrede altså den ekstra energi, som 10 kg. (fedt).

    Hvis du tager disse slankepiller, og vi formoder, at de giver dig et vægttab på 10 kg. vil du skulle indtage mindre energi, end du gør nu for at holde den 10 kg. lavere vægt.

    Vægtstabilitet handler altså ikke om sundt eller usundt, men om energiindtag og energiforbrug.

  12. Jeg kunne også godt tænke mig at vide, hvilke kure der er bedst, hvis man er 17 år, vejer 75 kg. og bare vil være så stor som muligt?? :superman:

    Skal lige siges at kuren er til en af mine mors venners bekendte. Prøver at tale ham fra det, men det virker sku ikke.

    :4thumbup: :tongue:

  13. Træner selv i KIF og kan kun sige god for det.

    Folk har ikke noget imod at man stønner og pruster, eller hvis vægtene kommer til at støde mod gulvet, f. eks under tungt dødløft :devil:

    Det er ikke verdens nyeste udstyr, men kontingenten er også kun 100 kr. pr. måned.

    Hvis du kun kommer for at træne med frivægte, lidt kabeltårne og evt. rygtårnet, så er der det hele

  14. Dav dav.

    For cirka et års tid siden lavede jeg et forkert løft på arbejdet og har siden da lidt en smule af dårlig læn.

    Samtidigt har jeg efterfølgende kunne mærke betydelig forskel på min træning i form af en "slap" krops halvdel.

    Det er som om jeg ikke kan mærke en pump i min venstre arm, leg og ryg. Eller ihvertfald tydeligt mindre end i højre side.

    Er der nogen løsning på dette problem eller er jeg hensat til en stærk og svag side af kroppen?

    Le douche...

    Overhovedet ikke.. Prøv at træne 1-bens øvelser, og på samme måde også onearm-pushups.

    I øvelser hvor du bruger hele kroppen, så fokuser på ikke at udføre løftet skævt, så du undgår at få trænet højre side mere end venstre.

    Til sidst vil jeg lige pointere at "pumpet" nok ikke er den bedste indikator for om du har en svag kropsside.

    Hvis du løfter korrekt burde man gå ud fra at begge sider bliver trænet ligeligt.

  15. Jeg har kontorjob med megen bevægelse, var sygemeldt 3 uger, men med en bærbar opkobling til firmaet så jeg ku' arbejde i det omfang der var muligt hjemmefra. Jeg har passet genoptræning EFTER operation 200% - og det ! er ret vigtigt, tro mig, ben muskler forsvinder meget meget meget! hurtigt...4-6 dage og de er pist væk ! jeg var chokeret!

    Har ikke kompetence til at kommentere resten af dit indlæg, men vil dog obstruere stærkt mod din påstand om, at benmuskler ved fuldstændig inaktivitet forsvinder på 4-6 dage.. Det er ganske enkelt ikke rigtigt. :nonono:

    Dermed ikke sagt, at genoptræning ikke er vigtigt :wink:

  16. Selvfølgelig skal folk ikke tvangsopereres.

    Løsningen er at sætte ind ved kilden. Dvs fjerne usund mad fra forbrugerne, alternativt at gøre usund mad møgdyr, og sund økologisk mad billig.

    Økologi er vist ikke det primære her.

    Mht. fedme har økologien jo ikke specielt meget at skulle have sagt :bigsmile:

  17. Pas på med hvad du siger, det kan let misforståes. Energi er ikke bare energi når vi snakker vægttræning. Det handler om, at få den rigtige energifordeling i maden, hvilket alkohol besværliggører en hel del.... Ellers enig.

    Ja, kan godt se min formulering ikke er helt fyldestgørende på det punkt.

    Ellers vil jeg lige forsvare mig selv ved at spørgsmålet lyder hvilken effekt det vil have på vægten, ikke for så vidt fedtprocenten eller andre sundhedsmæssige aspektre.

    Vaske vaske hænder :innocent:

  18. Hey alle!

    Nu er jeg så kommet i 9. klasse og der er selvfølgelig mange fester... Men når jeg i hverdagen spiser sundt, styrketræner en god time 3 gange om ugen, og løber en gang om ugen, og har en sund vægt, faktisk er jeg måske lidt undervægtig (183høj og vejer 55-57kg), hvor stor betydning tror i så, at det vil have for min vægt at "ligge i sprit" fx. 2 gange om måneden? Jeg vil jo helst ikke begynde at bule ud på de forkerte steder:P Hvad gør i? Har i nogle regler for jer selv om hvor tit i går i byen?

    Håber i kan hjælpe:)

    Energien fra alkohol er ikke "værre" end den energi, du finder i alle dine andre madvarer - derfor er det dit samlede energiindtag, du skal koncentrere dig om. I dit tilfælde hvor din vægt er meget lav, ville jeg slet ikke tænke på om at begynde at bule ud de forkerte steder. Jeg ville nok nærmere overveje om alkoholindtaget måske hæmmer lysten til at spise tilstrækkeligt dagen efter.

  19. 2) Din vægt skal minimum ligge på 57kg. Så vil dit BMI ligge 18,61 kg/m2, og det tal må ikke være lavere end 18,5. 18,6 er forsvarligt rent sundhedsmæssigt. Så fra et proffesionelt synspunkt opfordrer og råder jeg dig til dette. Men se på det hen ad vejen. Det kan være du allerede er tilfreds ved 60kg.

    Fint indlæg du poster, men kan ikke se hvordan du kan forsvare, at 18,6 er forsvarligt sundhedsmæssigt, men alt under 18,5 ikke er?

    Forskellen fra en BMI på 18,6 og f. eks 18,4 er:

    BMI på 18,6 = 56,96 kg.

    BMI på 18,4 = 56,35 kg.

    Forskellen er 0,61 kg. hvilket vi vist godt kan blive enige om er rimeligt ligegyldigt. Min pointe er, at man ikke kan sige at en BMI absolut ikke må lavere end 18,5 og så samtidigt argumentere for at en BMI på 18,6 er sundhedsmæssigt forsvarlig.

  20. Jeg er en dreng på 132kg, og 194cm. Jeg kunne godt tænke mig at tabe noget vægt så min BMI kommer under 25. Jeg er kigget lidt på Lupo, og ville hører eksperternes mening og erfaringer m.h.t. produktet.

    Link : http://www.bodyman.dk/shop/productinfo.asp?id=1424

    Dit link virker ikke, og finder intet ved søgning på navnet Lupo, så går ud fra at du hentyder til slankeproduktet nupo.

    Og dette er ikke andet end et proteinrigt lavkalorieprodukt. DET ER IKKE VÆRD AT BETALE PENGE FOR.

    Rugbrød med fedtfattig ost eller leverpostej er et proteinrigt lavkalorieprodukt, og det koster for det første meget mindre end Nupo og andre slankeprodukter og for det andet kan du "risikere" at få nogle sunde fedtsyrer og mættende fibre ned i kværnen ovenikøbet.

    Udover det så handler et vægttab om at være i ENERGIUNDERSKUD. Dvs. at du skal forbrænde mere end du indtager. Længere er den ikke. Der er skrevet hundredvis af indlæg om dette her på forummet. Så søg "vægttab" eller "energiunderskud" i søgefunktionen og du vil finde hvad du søger.

    Held og lykke med vægttabet.

    P.s Husk at du ikke kun kan sætte dit energiindtag ned, men også sætte dit energiforbrug op. Det vil gøre det nemmere for dig at komme i underskud.

  21. Hvad med restitution? Vil han få noget ud af at træne disse øvelser hver dag?

    Det vil være noget af en omgang at restituere sig fra, men når musklerne først bliver konditioneret til den hyppige træningsfrekvens vil det ikke være noget problem. Men hvis man er nybegynder vil det nok være en hård mundfuld at gå i gang med.

    Det at "få noget ud af det" er et vidt begreb. I hypertrofi-øjemed vil det kun virke i en forholdsvis kort periode afhængig af personens træningserfaring, da belastningen efter et relativt kort stykke tid vil være for lav til at stimulere hypertrofi.

    Så uden øget vægt, vil det ikke være særligt gavnligt i hypertrofiøjemed, men til gengæld vil det være muligt at optræne en høj work capacity for de pågældende muskelgrupper i takt med at man øger gentagelserne.