DiabloRex

Medlemmer
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DiabloRex

  1. Ja, det er jo det som gør livet interessant.

    Måske jeg alligevel prøver - det gik jo trods alt meget godt den gang med vægtskiverne, så hvorfor ikke med skoene.

    Hvor høje er de hæle egentlig; en centimeter eller?

    Hælen/sålen er bagtil 3 cm høj. Fortil er sålen 1 cm høj. Det giver en niveauforskel på 2 cm.

    Med den højdeforskel, er det da meget billigere at tage kærestens stiletter på ;)

  2. Det minder mig om at jeg så en ganske interessant program på Discovery igår. Hvor de brugte diverse elektronisk udstyr til at måle kraften bag nogle martial arts udøvere.

    Som der også er blevet nævnt her, så startede styrken i slaget i benet.

    Som en side detalje målte de også kraften bag et spark, det var på over et ton per tomme :o

  3. Er enig med Saanders. Udover at køre med en plade så du kan træne ben alene, kan du også anskaffe en "plade" til benene så du kan træne arme alene.

    Og ja hypoxley (eller hvordan det nu staves) er hårdt.

    Du kunne eventuelt prøve at kombinere de lange distancer med noget interval træning hvor det er opbygget som en pyramide. Hvilket vil sige at du gradvist øger distancen indtil du når toppen hvorefter at distancen gradvist bliver formindsket.

  4. Nogen der har erfaringer med Cardios pulsmålere? Fandt en CAR930 Advanced Classic til en overkommelig pris inde på run4fun.dk og vil gerne lige vide om det er noget man skal holde sig fra eller om det er godt nok.

  5. Har svært ved at tage den artikel seriøst. Hele sproget virker som om det er skrevet idag for at provokere, en anden ting er at den er så propfyldt med stavefejl at jeg har svært ved at tro at det er en doktors/kirurgs dagbog, heller ikke særlige videnskabelige notater han gør sig i "dagbogen".

  6. Nu er handelsmærker ret almindelige, så jeg ville da slet ikke være overrasket hvis Lille Lise og Mathilde er en og samme producent.

    Mener også at blå cirkel kaffe er fra brugsen er et handelsmærke. (bare for lige at give et eksempel)

  7. Er ikke lige helt sikker på om det er det rigtige board jeg poster det på, men nu prøver vi alligevel :)

    Nu har jeg efterhånden hørt så mange historier om hvad der er den "korrekte" måde at lave mavebøjninger på, en siger at ryggen skal bukkes helt sammen, op at røre knæene. En anden siger at ryggen kun lige skal bukkes.

    Så hvordan skal en korrekt mavebøjning laves?

  8. Nogen der har nogen råd eller tips til at holde motivationen gående? Jeg forsøgte mig engang med en søgning her på MOL, men det kom der ikke meget ud af.

    Jeg har nogen problemer med at holde motivation, det er ved at være grelt da jeg ikke har været ude (eller inde for den sags skyld) siden 3. juni. Jeg startede en gang i maj.

    Jeg har indtil videre skiftet mellem inliners og løb. Men som sagt så kniber det lidt med motivation, specielt i det her pis vejr vi har i øjeblikket ;)

    Det skal så også lige siges at jeg har haft travlt med at læse til eksamen, men når jeg tænker tilbage på tidligere situationer så er mangel på motivation der er fællesnævner.

    Denne her gang har jeg lavet et excel ark med tiderne fra 17maj (jeg trænede en uge eller to før, jeg begyndte at holde regnskab)

    Jeg har tænkt på at købe et pulsur, men med min økonomi så er den fandens masse penge for noget der måske kun bliver brugt i et par uger.

  9. heh, jowtak Jarvig jeg har nu været her et stykke tid og luret lidt i baggrunden ;)

    Ser ikke nogen grund til at oprette mig hvis jeg alligevel kan få svar på mine spørgsmål ved at søge ;)

    Nå men for at komme on topic igen. Så er "programmet" for hvor og hvornår man taber fedt de forskellige steder på kroppen forskelligt fra person til person?

    Min terningen analogi virker nu lidt urealistisk efter min mening. Så er ville godt vide om der var gjort nogen undersøgelser for hvordan kroppen forarbejder fedtdepoterne.

  10. Mit spørsmål udspringer af alle diskussionerne om punkttræning, som jeg godt ved _ikke_ er muligt.

    Mit spørsmål er så hvordan kroppen prioriterer hvor der skal tabes? Taber man fedtet i samme rækkefølge som man tog dem på? Eller slår kroppen med et par terninger og forbrænder fedt hvor den nu har lyst til?