Tofifi

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tofifi

  1. Ikke i forhold til noget specielt. Bare generelt. Jeg spørger ikke i forhold til nogen speciel form for træning. Spørger af ren og skær nysgerrighed. Men det er måske lidt svært at svare på?

  2. Det her spørgsmål er i forbindelse med det seneste spørgsmål som jeg stillede i går: "Hvad bliver man stærkest af?" Her får jeg det svar at man bliver stærkest af få gentagelser med maksimal belastning. Så er det så jeg også undrer mig over om hvordan man skal træne for at blive mest udholden? Gør man det ved stadig at tage få gentagelser med maksimal belastning eller ved at tage mange gentagelser med knap så meget belastning?

  3. En af mine venner og mig diskuterer hvordan man skal træne hvis man gerne vil have så meget ud af det som muligt. Min ven siger at mange gentagelser med knap så mange kilo som man egentlig kan tage, gør at man kan bliver stærkere uden at man kommer til at se så stor ud. Modsat siger han jo så også at få gentagelser med maksimal kilo gør sådan at man kommer til at se stor ud uden at man bliver så stærk som man ville med mange gentagelser med mindre antal kilo. Hvad er rigtigt? Eller er intet af det rigtigt? Selv har jeg ikke nogen mening da jeg ikke ved hvad noget om det.

    Vær sød at hjælpe! tak