Mr. Bulk

Medlemmer
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mr. Bulk

  1. Den bedste kyllinge opskift EVER!!

    kyllinge filleter steges, så smider man en en naturel smørreost på samt en deciliter hvidvin+ salt og peper det hele skal bare røres rundt på panden så det bliver til kylling i en syrlig oste sovs, kæft hvor er det mums især til ovnstegte kartofler.. evt et græsk kartoffelfad (ovnstegte kartoffelstykker med feta og pepperfruger)

  2. cool, kan man evt lave en anden øvelse i stedet for chinups/pullups... for det er virkelig noget jeg ikke kan

    kan du slet ikke lave pullups? for hvis du kan tage en eller to vil jeg foreslaa dig at soege paa en metode kaldet Grease the Groove, denne metode kan meget hurtigt oege dit rep maks i en skill som pullups

  3. Ja det er det nok, men problemet er bare at jeg har ret store lårmuskler.. der er mange bukser jeg slet ikk kan passe fordi mine lår er for store... så derfor har jeg besluttet at droppe den del...

    Jeg vil først lige sige tusind tak for alle rådene, men jeg vil også lige pointere at jeg trænede en del for et år siden, så jeg har da muskler osv, men jeg betragter det bare som om at nu starter jeg fra nul...

    Med hensyn til kostplanen, så spiser jeg 3 æbler/pærer/appelsiner/bananer fra 8-12.. og kl. 12 napper jeg så en omgang salat eller en sandwich.. (sunhedsordning på arbejdet)

    Ellers så napper jeg mig bare en rugbrød osv når jeg kommer hjem og spiser hva der nu bliver serveret til aftensmad :)

    Har i evt et godt program liggende som i selv bruger og har eller har haft success med...?

    hehe ja vent du bare, har selv haft den holdning at benene kunne vente til resten fulgte med... for det foerste vil du vaagne op en dag og taenke #@! jeg ligner jo en stork!!! og for det andet er traening af de store muskelgrupper, hvilket hovedetsageligt betyder ben :smile: vigtigt pga den hormonfrigivelse det giver, som tilskynder til muskelvaegst

  4. hvis du kan tage 10 håndstandspushups, så er du altså en pænt stærk fyr :devil:

    Men når det bliver for let (hvilket nok ikke sker lige med det samme) så er der mange måder at gøre de forskellige øvelser sværere på, eks. Ved one-arm-push ups løfter du bare det ene ben fra jorden og så er den straks hårdere. Ved Pistols (et benet squat) kan du holde en tung taske foran brystet osv.

    Edit: pointen er at det skal være så hårdt at du ikke kan tage flere reps, hvis du kan det er det på tide at gøre øvelsen hårdere.

  5. når nu du siger "sit ups" hvad mener du så ? er det bare almindelige mavebøjninger eller?

    ja det er det sådan set, du har fødderne plantet i jorden med en vinkel på cirkus 90 grader, det vigtige er her bare at du løfter din overkrop fra jorden mens den holdes strakt, til forskel fra almindeligt sit ups hvor du krummer dig sammen. Dette gøres ved at du holder en statisk spænding i hele maveregionen mens du forestiller dig at du presser måsen "igennem" jorden. Jeg håber du forstår hvad jeg mener :superman: og husk at hvis du gør det korrekt vil du ikke kunne løfte dig mere end måske 30 grader fra gulvet.

    EDIT: Det der sker når du koncentrerer dig om at presse måsen i gulvet med ufikserede ben er at du sætter hoftebøjerne ud af spil og dermed lægger mere stres på mavemusklerne og når det bliver for nem en øvelse holder du selvfølgelig bare en vægt bag hovedet eller bruger en elastik. Håber det hjalp.

  6. Rebs = gentagelser ja...

    Det maa du sgu undskylde, synes fandme det er impornerende med 60 rebs, tror ingen gang der er mange her paa MOL der kan praestere det!..

    Hahaha hvis der overhovedet har vaeret ironi indblandet har det kun vaeret selvironi,.. elsker selv armboejninger, men kan ikke komme meget over 40 rebs, so keep up the good work!!

    Undlader smilyier denne gang, hehe

    Er enig, jeg synes selv jeg har en pæn udholdenhed i armstrækninger og jeg ligger også omkring de 60 reps, såå det sku meget godt gået :superman:

  7. hvis du kan tage over femten armstrækninger af gangen skal du nok ikke regne med at det giver mere muskelmasse, hvis du til gengæld vil være helt vildt hård til det kan jeg kun anbefale dig at træne dem så ofte du kan komme til det dagen lang uden at spekulere for meget over restitutionen, plus tag ikke hvert sæt til udmattelse, tag lidt over halvdelen af hvad du kan i hvert sæt, men tag mange sæt spredt ud over dagens forløb. Men hvis du vil have muskelmasse er du nødt til at have mere vægt på (gælder som sagt kun hvis du kan tage over 15 af gangen) smid en rygsæk om nakken med noget tungt i (pas dog på nakken :blush: ) og tag evt armstrækningerne på tre stole (en til hver arm og en til benene).

    Eller vil jeg anbefale pullups, find dig et sted at hive dig op i og når du kan tage mere en femten styks så smider du rygsækken på ryggen.

    Derudover vil jeg anbefale dig at træne ben, mave og nedre ryg, så du ikke risikerer at komme til at se mærkelig ud senere hen :innocent:

    Til maven, lav nogle crunches (igen til det bliver for nemt)

    Ryggen er lidt sværere, kender ikke til så mange øvelser jeg synes er værd at anbefale her.. Evt lav nogle supermænd, dvs lig på maven og løft arme og ben fra gulvet, så du ligner en flyvende supermand.

    Til benene kan du muligvis starte ud med en variant af pistols, kaldet Box Pistols, dvs du finder dig en kasse som du sætter dig ned på og rejser dig op igen, på et ben vel at mærke, husk at have hælene i gulvet, armene og hovedet frem og spænde i hele kroppen, når du bliver god til det finder du en lavere kasse, til du helt kan fjerne den. Men find lige en video af en der gør det først, så du ved hvad jeg mener.

    Når alt det er sagt vil jeg anbefale dig at starte i et center :smile: der kan du også få noget bedre instruktion. Held og lykke

  8. lav sit ups med elastik eller vægt (selv tar jeg med elastik, det stærkeste jeg ku finde) og tag dem uden at krumme dig sammen, dvs koncentrer dig om at presse røven igennem gulvet fremfor at "hive" hovedet frem og du må ikke fiksere benene :smile: . Du vil ikke kunne løfte dig særligt højt, men det er kun godt. Efter jeg begyndte at tage dem så jeg en kæmpe fremgang i mine dragonflags, du vil også kunne fornemme at følelsen i mavemusklerne er temmelig ens ved de to øvelser

    Det har ihvertfald hjulpet for mig :superman:

  9. Du kan ikke tage muskelmasse på hvis du ligger i konstant kalorie underskud, men eftersom din krop normalt svinger mellem overskud og underskud så er det muligt over en periode at tage muskelmasse på samt at tabe det overflødige fedt.

    Protein er dine musklers "byggesten" du danner dem selv af de amino syrer du indtager gennem kosten, men for at sikre at du får de rigtige aminosyrer er det hensigtsmæssigt at indtage proteinrig kost, som din krop så skiller ad for at samle dem igen :smile:

    Når du træner slider du på dine muskler og kroppen skal bruge proteinet til at reparere skaderne og når den gør dette overkompenserer den en smule og dette er grunden til at du vil opleve muskelvækst

    så simpelt kan det vel siges (selv om det er MEGET simpelt sagt)

  10. kan jo ikke lade Tinapigen være den eneste der poster, man er vel en gentleman :cool:

    Så det blev 15 pushups mere end sidste gang

    10 min pushup challenge

    ------------------------------------

    478 - 789 (67kg)

    422 - Life raider:(88 Kg)

    370 - Pioneer (72kg)

    289 - artorious (82kg)

    281 - MeHateMe (69 kg)

    263 - Onkel Troels (102kg)

    245 - Blackmoore (107 kg)

    244 - Kauf (82 kg.)

    240 - Augustinus (62kg)

    225 - Reflect (89 kg)

    223 - Gregers TF (94 kg)

    220 - Tinapigen (62 kg)

    209 - GadeDrengen (86kg)

    208 - Waits (70 kg)

    202 - Henrik J

    201 - Mr. Bulk (85 kg pat til gulv)

    200 - Musashi (Clean cut, brystet i jorden på alle reps.)

    185 - MaxPower (89kg)

    171 - Lucas

    170 - PatrickGO(66 kg - ned og røre med brystet)

    162 - Blackice (80kg)

    155 - Morten_katow

    151 - Los (87 kg. - brystet i gulvet på alle reps)

    133 - J.B (83 kg)

    128 - Taninja

    119 - JoeA (71 kg alle taget på knoerne)

    070 - izziT (70 kg)

    057 - Il principe (112 kg. - brysterne i gulvet på alle reps)

    10 min chinup challenge (håndfladerne ind imod en selv)

    ---------------------------------------------------------------------------------

    141 - 789 (69kg)

    99 - Tinapigen (62 kg)

    96 - Gregers TF (89 kg)

    90 - Augustinus (62 kg)

    84 - KimP (90 kg)

    84 - Kauf (82 kg)

    84 - Mr. Bulk (85 kg)

    68 - MaxPower (89kg)

    67 - Los (87 kg)

    66 - Dines (75? kg)

    61 - Blackmoore (106 kg)

    10 min Pullup challenge (håndfladerne VÆK fra en selv)

    --------------------------------------------------------------------------------

    102 - Gregers TF (91kg)

    92 - Tinapigen (62 kg)

    87 - Mr. Bulk (85 kg)

    81 - Musashi (75kg)

    80 - Los (89 kg)

    67 - Michael Hebnes (78kg)

    31 - Hoosier (64 kg)

    Snatch test (12 kg kettlebell)

    ----------------------------------------------------

    205 - Armoured Female (72 kg)

    180 - Rosa-Viola (69 kg)

    Snatch test (16 kg kettlebell)

    -------------------------------------

    Secret Service Snatch Test (24 kg kettlebell)

    ---------------------------------------------------------

    206 - DBM (78kg)

    180 - jsc (fed)

    177 - Musashi (75kg)

    155 - Guarden (80 kg)

    144 - Michael Hebnes (78kg)

    120 - Dochylle (81kg)

    Ultimate Snatch Test (32kg kettlebell)

    ----------------------------------------------------------

    120 - jsc

    97 - Musashi

    10 minute Kipup challenge

    --------------------------------------

    70 - MaxPower

    23 - 789

    10 Minute Dip challenge

    -----------------------------

    150 - MaxPower (87kg)

    124 - MeHateMe (69kg)

    115 - Tinapigen (62 kg)

    102 - Michael Hebnes (78kg)

    87 - Dolphen (96 kg)

    10 min mavebøjnings challenge

    ---------------------------------------

    217 - Augustinus (62kg)

    10 min sandsæk skulderløft

    ---------------------------------------

    70 - MaxPower (sandsæk vægt 45kg)

    40 - therealstud (sandsæk vægt 52kg)

  11. Jeg tilføjer lige en tricep bodyweight skill, kaldet High incline tricep press, det er første øvelse i videoen

    No hands squat:

    ---------------------------------------

    100 kg - Rommel

    70 kg - Krumborg

    One-hand jumps - (at hoppe uden støtte på 1 hånd)

    ---------------------------------------

    25 - Flagermusen

    Max out squat

    ---------------------------------------

    11 rep - 202,5 JFK

    8 rep - 220 JFK

    5 rep - 230 JFK

    Dumbbell clean og press

    ---------------------------------------

    6 x 48 kg - francis

    46kg - jsc

    En-hånds dødløft

    --------------------------

    150 kg - Thomas Jagd

    110kg - klausjensen

    100kg - Infestedass

    70kg - MaxPower

    En-hånds barbell råtræk aka. vikinge lateral raises

    -------------------------------------------------------------------------------

    40 kg - JesperT

    Dips (reps)

    ----------------

    50 - Søren W

    50 - Onkel Troels (99kg)

    44 - TF (93kg)

    40 - Pioneer (71kg)

    28 - delinquent (62kg)

    25 - MaxPower (90kg)

    25 - SimonHP (82kg)

    22 - Francis (124 kg)

    21 - Henning Friis (96 kg)

    21 - Houmoller (70,8 kg)

    20 - Mr. Bulk (85kg)

    15 - Hr. K (93 kg)

    15 - Vuffi (90 kg)

    12 - Thomas Jagd (117 kg)

    12 - jsc (117kg)

    12 - Moos (113 kg)

    10 - Infestedass

    Dips (m. vægt, kropsvægt+ekstra) % = Tætheden for 1:1

    ----------------------------------------------------

    1 x 70+92,5 - Roberto Baggio = 132%

    1 x 93+70 - Onkel Troels = 75%

    1x 70+50 - MeHateMe = 71%

    10x 71+50 - Pioneer = 70%

    6 x 78+50 - Søren W = 64%

    6 x 95+60 - Q-base = 63%

    2 x 90+50 - MaxPower = 55%

    1 x 95+50 - Los = 52%

    6 x 85+36 - Typen = 42%

    8 x 70+30 - simondj = 42%

    6 x 74+30 - Lucas = 40%

    1 x 123+45 - francis = 36%

    6 x 75+25 - Tvebakke = 33%

    3 x 117+35 - jsc = 29%

    5 x 70+20 - Houmoller = 28%

    8 x 125+23 - francis = 18%

    5 x 93+15 - Infestedass = 16%

    Chinups (reps, valgfrit greb må gerne skrives på)

    ----------------------------------------------------------------------------

    41 - Canoing (overhånds greb)

    35 - pioneer (overhånds 73 kg.)

    30 - Pioneer (underhåns 71 kg.)

    29 - TF (neutralt greb, 91kg)

    27 - Typen (underhånds)

    25 - Mr. Bulk (underhånds)

    24 - The Bear

    23 - SimonHP (82kg)

    20 - Dines (underhånds, 73 kg)

    20 - Vuffi (underhånds, 90 kg)

    19 - Søren W

    18 - Onkel Troels (Med overhåndsgreb)

    18 - Mr Bulk (overhånds)

    17 - simondj (underhånds)

    16 - med klap - The Bear

    16 - mvp. (overhånds, 106 kg)

    15 - Vuffi (overhånds, 90 kg)

    15 - Los (underhånds, 93 kg)

    14 - Houmoller (70,8 kg) (overhånds)

    14 - MaxPower (underhånds)

    12- Blackmoore (109 kg) Underhånds

    12 - delinquent (62kg) overhåndsgreb

    10 - Thomas Jagd (117 kg) (overhånds)

    Chinups (m. vægt, kropsvægt+ekstra, valgfrit greb må gerne skrives på) % = Tætheden for 1:1

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    1 x 71+60 - Pioneer = 87%

    1 x 72+50 - The Bear = 69%

    2x63+40 - Bo Th = 63%

    1 x 95+55 - Los = 57%

    1 x 76+40 kg - Dines (underhåndsgreb) = 52%

    1 x 117+40 - Thomas Jagd = 34%

    1 x 86+30 - MaxPower = 34%

    1 x 117+30 (uhgreb) jsc = 25%

    1 x 125+25 - francis = 20%

    16 * 70+20 - Pioneer (parallelgreb)

    13 x 94+20 - TF (neutralt greb)

    6 x 93+35 - Hr. K (overhånd)

    6 x 70+20 - simondj (underhånds)

    One armed Chinups (Udføres med en arm, valgfrit greb)

    ----------------------------------------------------------------------------------------

    2 x bw - R-lind

    1 x bw - Typen

    1 * bW - pioneer

    Power Clean & Press

    ---------------------------------

    125 kg - Thomas Jagd

    125 kg - Francis

    100 kg - Moos

    95 kg - Kreasvin

    90 kg - jsc

    90 kg - Los

    75 kg - Roberto Baggio

    Hang Snatch

    --------------------

    1 x 80 kg - Thomas Jagd

    5 x 55 kg - anyone

    Hang Clean

    ------------------

    1 x 110 kg - Thomas Jagd

    15 x 50kg - anyone

    Military Press

    ---------------------

    115 kg - francis

    105 kg - jfk + 3 rep på 100

    100 kg - Thomas Jagd

    95 kg - Onkel Troels

    90 kg - jsc

    85 kg - Moos

    82,5 kg - Kreasvin

    80,0 kg - Blackmoore

    80kg - devito

    72,5 kg - Beleriand_K

    70 kg - MaxPower

    70 kg - Infestedass

    70 kg - JesperT

    5 x 60 kg - Dines

    60 kg - Tvebakke

    One arm dumbbell press (ala sidepress, bare med lodret overkrop)

    ------------------------------------------------------------------------------

    6 x 24 kg - Dines (både højre og venstre)

    Pavel Dragon Flag aka Body Raise

    ------------------------------------------------------

    15 reps - anyone

    15 reps - Onkel Troels

    8 reps - lonelyone

    5 reps - Typen

    Pres bag nakke

    ------------------------

    90 kg - Søren W

    Håndstand pushups (reps)

    ----------------------------------------

    32 - Flagermusen

    14 - pioneer

    10 - MaxPower

    7 - Dines

    5 - Houmoller

    5 - Mr Bulk

    Træk

    --------

    130,0 kg - mvp.

    Stød

    -------

    165,0 kg - mvp

    Grebsstyrke (uden straps)

    ---------------------------------------

    220 - watts

    D.Snatch

    --------------

    50kg x 3 (barbell skiftevis høje & venstre 2 x 3) - Smeden1

    50kg x 1 - Jørgen L

    46kg x 10 - jsc

    Armbøjninger

    ---------------------

    130 - Pioneer

    100 - delinquent (62kg)

    90 - Onkel Troels (100kg)

    85 - SimonHP

    85 - MeHateMe (68kg)

    66 - Mr. Bulk (85kg)

    60 - TF

    55 - HenrikJ

    50 - MaxPower

    20 rep breathing squat

    -----------------------------------

    20 reps x 130kg - Onkel Troels

    20 reps x 120kg - jsc

    20 reps x 110 kg - Infestedass

    20 reps x 110 kg - Heffehurtig (89 kg)

    22 reps x 90 kg - krumborg (66 kg)

    20 reps x 90 kg - Anton

    20 reps x 80kg - gammelfar

    20 reps x 80kg - Bruno J

    High reppin' squat

    -----------------------------

    140 kg x 25 - Crawdaddy

    140 kg x 15 - Onkel Troels

    100 kg x 40 - Onkel Troels

    8x10x100kg - BrainRoid (91kg)

    Bænkpres lockouts 10 cm

    ---------------------------------------

    300 kg - Thomas Jagd

    175 kg - Infestedass

    Bænkpres lockouts 12 cm

    ----------------------------------------

    227,5 kg - Roberto Baggio (74 kg)

    Bænkpres liggende på swizzball

    ---------------------------------------------------

    6 x 60 kg - gammelfar

    6 x 26 kg DB - krumborg (66 kg)

    Wide grip push ups med et klap med hænderne

    ---------------------------------------------------------------------------

    30 - Playboy (76 kg)

    16 - Devito (111,7 kg)

    Armbøjninger med vanddunke på ryggen

    -----------------------------------------------------------------

    10 armbøjninger med 1dunk (19liter) | anyone

    8 armbøjninger med 2dunke (38liter) | anyone

    5 armbøjninger med 3dunke (57liter) | anyone

    1x40kg - MeHateMe

    D. swings

    --------------

    54 x 5 reps jsc (Igen, hemmeligheden bag at være den bedste, er at være den eneste)

    Én-arms armstrækninger

    ---------------------------------------

    25 reps - Mikkel Leicht (På højre arm 86kg)

    21 reps - SimonHP (på højre arm. 82kg)

    13 reps - MeHateMe (På begge, 70kg)

    13 reps - Houmoller (på venstre, 70,8 kg)

    10 reps - Lucas (på højre arm, 75 kg)

    10 reps - Baggårdspumaen( kan på begge, 100 kg)

    8 reps - MaxPower (med venstre, 95kg)

    4 reps - Playboy (76kg)

    3 reps - Mr Bulk (4 med højre, 85kg)

    Barbell Row (valgfrit greb)

    -----------------------------------------

    3 x 160 kg - Thomas Jagd

    6 x 155 kg - Xebra (Overhåndsgreb)

    4 x 140 kg - jsc

    6 x 130 kg - mvp.

    5 x 130 kg - francis

    4 x 130 kg - Baggårdspumaen

    3 x 130 kg - Los (Yates Row)

    5 x 122,5 kg - Moos ( Overhåndsgreb)

    6 x 120kg - Onkel Troels (Overhåndsgreb)

    6 x 110 kg - xax

    1 x 110 kg - xjyden (93 kg) (Underhåndsgreb)

    8 x 100 Kg - Herkules

    6 x 100kg - MaxPower (95kg)

    5 x 100kg - mortenbr

    5 x 93 kg - JAR

    6 x 95 kg - Nutellakrigeren (underhåndsgreb)

    6 x 93 kg - Vuffi (underhåndsgreb)

    6 x 90 kg - lonelyone (71 kg - Yates-style)

    5 x 90 kg - xjyden (93 kg)(både overhånd- og underhåndsgreb)

    1 x 90 kg - Infestedass(Underhåndsgreb)

    1 x 90 kg - Beleriand_K (overhåndsgreb)

    5 x 80kg - Scorpio (underhåndsgreb)

    2 x 80kg - gammelfar (overhåndsgreb)

    5 x 80kg - PlayboY (Overhåndsgreb)

    5 x 70 kg - Tvebakke (både overhånds- og underhåndsgreb)

    8 x 61kg - Jenslyn (Overhåndsgreb)

    One arm Row

    ----------------------

    12 x 83 kg - Onkel Troels

    10 x 80 kg - Moos

    12 x 70 kg - Krea

    7 x 70 kg - Baggårdspumaen

    5 x 62½ kg - JAR

    6 x 40,5 kg - Little Mr. Big (70 kg)

    8 x 44 kg Hr. K

    6 x 35 kg - gammelfar

    Powershrug

    -------------------

    8 x 250kg - Onkel Troels

    10 x 230 kg - Moos

    10 x 220 kg - Infestedass

    10 x 210 kg - Krea

    8 x 210 kg - Baardi

    5 x 200kg - Devito

    20 x 170 kg - Baardi

    6 x 190 kg - xax

    3 x 120 kg - blanco

    EZ Curl (Antal reps med max/egen kropsvægt)

    -----------------------------------------------

    2x70 kg - Roberto Baggio

    1x55 kg - MeHateMe (68kg)

    Arch-Back Goodmorning

    --------------------------------------

    3 x 240 kg - Thomas Jagd

    5 x 120 kg - Torben F

    5 x 120 kg - Herkules

    Bent over Goodmornings

    ---------------------------------------

    1 x 200 kg - Thomas J

    1 x 200 kg - Moos

    3 x 150 kg - Onkel Troels

    4 x 145 kg - Henning Friis

    5 x 60 kg - gammelfar

    Sten, clean and military pres

    ---------------------------------------------

    ca. 72kg x 1 jsc+Craw

    Sidepres

    --------------

    1 x 60 kg - francis (på en 2" håndvægt)

    1 x 52 kg - jsc (116kg) kun højre.

    3 x 40 kg - Krea

    3 x 35 kg - Henning Friis (94 kg) kun venstre.

    8 x 30 kg - Moos (100 kg) Begge sider

    Ét-bens squat / Pistols (valgfrit ben, læg til hase)

    --------------------------------------------------------------

    40 reps - MaxPower (højre) 34 på venstre

    12 reps - Houmoller (venstre)

    Weighted Pistols (valgfrit ben, læg til hase)

    --------------------------------------------------------------

    1x50,6kg (2x25,3kg dbs) - MaxPower (højre)

    1x45kg - Onkel Troels (Venstre)

    Dybeste squat

    ----------------------

    3 cm under gulvhøjde - Fistandantilus

    0 cm gulvhøjde 10 x 50 kg - krumborg (66 kg)

    2 cm over gulvhøjde 5 x 55 kg - Houmoller (70,8 kg)

    Pullover, med håndvægt:

    ---------------------------------------

    1 x 52 - krumborg (66 kg)

    6 x 50kg jsc

    18*42,5 kg (Blackmoore 105 kg)

    1 x 46 / 10 x 40 mdk

    6 x 36,5 Little Mr. Big (70 kg)

    6 x 28kg - gammelfar

    Zercher squat

    ----------------------

    2 x 170kg - Onkel Troels

    1 x 160kg - JesperT

    3 x 150 kg - Moos

    Skrå Dumbell Press

    -------------------------------

    5 x 60 kg - jsc

    6 x 57kg - Q-base(95kg)

    6 x 52 kg - Baggårdspumaen

    18 x 50 kg - Roberto Baggio

    5 x 50kg - Mikkel leicht

    14 x 42,5kg - Blackmoore

    6 x 42 kg - JesperT

    6 x 42 kg - Moos

    8 x 38 kg - xjyden (95 kg)

    8 x 36kg - Simon HP (84kg)

    6 x 35 kg - Tvebakke (75 kg)

    5 x 34 kg - Niklas

    6 x 32,5kg - Playboy

    5 x 30 - MDK

    4 x 30 kg - Anton

    4 x 30 kg - Scorpio

    8 x 28,5 kg - Little Mr. Big (70 kg)

    8 x 27,5 kg - blanco

    Incline bænkpres

    ---------------------------

    1 x 170 - Big Red Machine

    1 x 140 - Jfk

    1 x 125 kg - Moos

    3 x 120 - jsc

    1 x 120 - Mikkel leicht

    1 x 125 kg - shortlegs (96 kg)

    10x110 kg - Baggårdspumaen

    Spring & hop (minus højdespringsteknikfis)

    -------------------------------------------------------------------

    to-fods m. tilløb, over:

    142 cm: JesperT

    129 cm: Klami

    120 cm: Los

    Stående u. tilløb, over:

    ------------------------------------

    114 cm: Klami

    110 cm: Los

    108 cm: JesperT

    108 cm: Heffehurtig (183cm høj)

    100 cm: Blanco

    Sideværts u. tilløb, over:

    --------------------------------------

    102 cm: Los

    80 cm: Blanco

    Rackpulls (ca 10cm ROM)

    ---------------------------------------

    440kg - Ralle

    325kg - MaxPower

    Bustræk

    ---------------------------------------

    4500kg bus - 30 meter på 31,4 sekunder - hvem kan dette dog være???

    3x Bronzecirkel

    ---------------------------------------

    4:57 - 789 (67kg lavet i ribbe)

    6:35 - MaxPower

    3x Guldcirkel

    ---------------------------------------

    12:15 Waits

    Dumbell Bent Over Row

    ---------------------------------------

    4x52,5kg - MeHateMe (70kg)

    High incline tricep press

    ---------------------------------------

    11 - Mr Bulk

  12. Altså de beregnere er jo ikke særlig præcise :wink: - forbrænder nok en del mere de dage jeg træner, men skal jo starte et sted :wink:

    Kan man nøjes med at fx teste et dagligt kcal-indtag i en periode på 2 uger og ud fra denne fhv korte periode afgøre om ens kcal-indtag skal sættes op/ned? - har læst at for optimal bulk kan man regne med ca 1-1½kg pr måned, dvs ½-0.75kg på 2uger. Eller skal man teste over en længere periode?

    To uger er efter min mening rigeligt tid :smile:

  13. 100 kcal i daglig overskud virker meget lavt, det jeg tænker på er at dit energiforbrug samt aktivitetsniveau nemt svinger (uden du opdager det) således at hvis du f.eks. forbrænder 50 kcal mere en dag samt indtager 50 kcal mindre så er dit overskud allerede væk... 2-300 kcal i overskud på dagbasis ville jeg mene :smile: