P.E.D.

Medlemmer
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by P.E.D.

  1. og er det ikke rigtig hvad han siger at man kan få kræft af det

    Det er der jo desværre ingen, der kan give dig et svar på. Men som der står i artiklen, er der intet, der intet tyder på at kreatin-indtagelse har nogle bivirkninger.

  2. nu er der jo ingen grundt til at jeg nævner 1000 forskellige kombinationsmuligheder... danskere er kendt for at kunne tænke selvstændigt, men der er selvfølgelig nogle der falder uden for :wink::tongue:

    Du har så ret, jeg var bare i tvivl om hvor jeg skulle placere dig, så jeg ville lige nævne muligheden;)

    Ej, spøg til side, og en god opskrift forresten! :4mewantfood:

  3. ... MEN, jeg er ung - og dum, så laver lidt bummerter.. - Her i fredags, J-Dag, nåede ikke morgenmad, og direkte efter uni undervisningen gik vi ned og begyndte at hygge, og fik derfor kun 2 skiver familiepizza på en hel dag, og fest til kl.5 om natten, hvorfor morgenmad og frokost blev skippet dagen efter...

    - Dette mistede jeg 2kg på !!!!

    Det kunne nu godt bare være væsketab som følge af alkoholindtagelse. Jeg tror ikke man kan tabe 2 kilo på et døgn?...

  4. til baguetten plejer jeg at købe en durum burgerbolle. skærer bollen over og hælde noget olie på halvdelene samt noget timian eller andet krydderi og så ind i ovnen et par minutter. da man så lige har fået 15-30g olie er den et glimrende valg til bulk der samtidig smager suger godt! - hvis det ikke smager godt er det dine gastonomiske evner der er problemet :tongue:

    Jeg tror gerne på at det smager mega godt, men jeg kunne forrestille mig en endnu bedre smag hvis man smurgte lidt hvidløg på? Bare et lille foreslag :4thumbup:

  5. Jeg er lidt i tvivl om hvor det her emne skal placeres, but here it goes...

    Som vi alle ved har rygning en negativ effekt på bl.a. kondien, men hvad med muskelvækst? Hvis man ikke går op i sin kondi, men bare vil have mere masse?

    Jeg ved jo godt at rygning på alle måder er skadeligt, men med hensyn til opbyggelse af masse, hvad så?

  6. Set i lyset af det andet indlæg du har postet med din nye kostplan, kunne det være et godt argument for at smidde nogle flere kcal på. Siden du ikke kan overholde den pga. trang til mere mad end du har beregnet.

  7. Du har ihverfald ikke behov for mere protein. Du får næsten 4,5g pr. kilo kropsvægt, hvor 2,5 burde være rigeligt. Hvis du vil kan du sagtens trække noget protein fra og ligge fedt og kulhydrat til, men det ser nu også meget fornuftigt ud efterhånden :4thumbup:

  8. Økologi er ikke ensbetydende med om fedtet er hærdet eller ej. Heller ikke hvor højt indholdet af fedt er eller hvor højt indholdet af transfedt er. En almindelig peanutbutter kan derfor sagtens indeholde færre transfedtsyrer end en økologisk.

    Umættet fedt er ikke pr. definition godt. Det afhænger af indtaget af de øvrige fedtsyrer. Oftest indtager vi for lidt N-3 fedtsyrer og fylde peanutbutter på forværrer ratioen, altså en potentiel sundhedsskadelig effekt.

    Ja okay, jeg vil ikke udnævne mig sig til ekspert på området heh :tongue: Men det var bare for at give en idé om at man ikke bare kunne spise 30g smør ovenpå sin pasta for at få den ekstra fedt som man havde brug for :smile:

  9. Om det er øko eller ej er ligemeget ja, men i den økologiske er fedtet ikke hærdet, det har jo ikke noget med økologi at gøre, det er bare et spørgsmål om at det økoligiske ikke er blevet hærdet. Ekstra ordinært godt er det vel ikke, men det indeholder umættet fedt, hvilket jo er godt. Og så smager det himmelsk efter min mening :4thumbup:

  10. Øko peanutbutter er rigtigt godt. Ellers er ting som tidselolie, rapsolie, olivenolie etc. også rigtigt godt. Hvis man vil have noget i mere fast form er nødder og frø også rigtigt godt. Det består næsten udelukkende af fedt og protein. Du kunne komme mandler og sesamfrø på havregrynene, og måske lidt rosiner for smagens skyld, det er bare mums! Du kan også hælde olie ud over din tun, majs og pasta. Det fedt du skal ungå er det mættede fedt, det er i fx: fedtkanten på koteletten, smør, fløde, ost osv. Som tommelfingerregel kan man vel sige at man så vidt muligt skal skære det animalske fedt væk, og gå efter det vegetabilske.

    Held og lykke med det :smile:

  11. Lige en kommentar omkring den skemalagte kost:

    Jeg er selv godt i gang med de 15 år, og da jeg startede med at træne (et lille halvt år siden) spiste jeg også efter en kostplan. Det blev til sidst meget meget besværligt, da man jo ikke rigtigt kan veje den mad ens mor laver, og når man er sammen med venner og kæreste osv. Så jeg tog den viden jeg fik fra at spise efter en kostplan (altså ca. hvad jeg skulle spise, hvad maden indeholder osv.) og så droppede jeg kostplanen. Det er meget "sjovt" at prøve at gøre som de "rigtige" BB'ere gør i en overgang, men du skal bare huske at du sagtens kan opleve framgang uden at bestemme hvad du skal spise på forhånd :smile:

    Håber du kan bruge det til noget, og held og lykke med træningen :4thumbup: